Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Outdoors 2024- обща тема

Заключено
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Prototype046 написа: 06 Ное 2024, 18:14 Имам пръскало против пленени, но има алкохол ,няма да е добра идея май ,форсирано съхнене на по висока температура до отоплителни тяло май ще ги спаси от пълен зян ,хубаво че е едната част,защото ги брах на три пъти
Тези можеш да ги накиснеш целите в кислородна вода,разредена с вода. И след това да ги пресушиш с вентилатор, иначе пак може да мухлясат. Но аз не бих ги ползвала, освен за масло след това, да се накиснат в спирт.
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

Inna написа: 07 Ное 2024, 18:18
Prototype046 написа: 06 Ное 2024, 18:14 Имам пръскало против пленени, но има алкохол ,няма да е добра идея май ,форсирано съхнене на по висока температура до отоплителни тяло май ще ги спаси от пълен зян ,хубаво че е едната част,защото ги брах на три пъти
Тези можеш да ги накиснеш целите в кислородна вода,разредена с вода. И след това да ги пресушиш с вентилатор, иначе пак може да мухлясат. Но аз не бих ги ползвала, освен за масло след това, да се накиснат в спирт.
Сложил съм им пречиствател на въздуха включен против вируси и плесени уж и вентилатор ,ако ги накисна в кислородна вода и вода ,дали ще им се загуби Thc нивото ?
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Някъде ,четох че с пулверизатор се пръскат плесенясалите ави ,пак ставало ?
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Другото е да ги накълцам и махна големите клечки и разтвори и почистя ,че едното plant #2 е от това черното на silent seeds и ми се свиди много плътно и смолисто ,прекалих малко с силиката нарочно за плътност ,като камък и винаги действа тоя трик :D
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Другата грешка,че ги полях с влаго задържащ агент добавка ,защото отсъствах за няколко дни :) ,
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Кислородната вода не убива ли thc ?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Prototype046 написа: 07 Ное 2024, 22:59
Сложил съм им пречиствател на въздуха включен против вируси и плесени уж и вентилатор ,ако ги накисна в кислородна вода и вода ,дали ще им се загуби Thc нивото ?
По-скоро вида и мириса им се поразваля. Ти няма да ги оставяш да киснат, само хубаво ще ги потопиш, раздвижиши после на вентилатор и тн даже да пресъхнат.Ако и навътре са мухлясали там ги разчупи. Водата с тва да не е много студена,иначе тхц не се отделя във вода и кислородна вода, но все ще паднат трихоми. Като цяло се препоръчеа да се хвърлят такива, но аз съм ги ползвала за спирт/масло, които не са много зле.....
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Inna написа: 08 Ное 2024, 11:21
Prototype046 написа: 07 Ное 2024, 22:59
По-скоро вида и мириса им се поразваля. Ти няма да ги оставяш да киснат, само хубаво ще ги потопиш, раздвижиши после на вентилатор и тн даже да пресъхнат.Ако и навътре са мухлясали там ги разчупи. Водата с тва да не е много студена,иначе тхц не се отделя във вода и кислородна вода, но все ще паднат трихоми. Като цяло се препоръчеа да се хвърлят такива, но аз съм ги ползвала за спирт/масло, които не са много
Колко кислородна на колко вода съотношение ?
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1018 times

Малко трим на трима😅. Чоплеше ми се нещо и викам, я да преровя чувала със зеленията, ако изкарам 2-3 шепички такива главици берекет версин:)
Прикачени файлове
foto_no_exif (35)_edit_30753183181764-min.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1018 times

Peggy Zina написа: 01 Дек 2024, 12:06 Малко трим на трима😅. Чоплеше ми се нещо и викам, я да преровя чувала със зеленията, ако изкарам 2-3 шепички такива главици берекет версин:)
Днеска скучаех нещо и се хванах да си довърша работата. 1 унция за за един албум време ядва ли се, някой намират тоя шлагер за досаден, но да се думкат, ще кажа аз :). На втората снимка от тримването на трима подбрах 2 хубави глави - лявата е от калпавата градина много мухал там мн ядове :x, а вегетацията им беше пушка, ще видя как ще се боря догодина с него. Дясната е от хубавата градина в нея буквално на дъжд растяха и станаха по - хубави. В общи лининии кило и 100 от всичките. Вече са прибрани на отговорно съхранение.
https://m.youtube.com/playlist?list=PLf ... 9rfxu5Rt0Y
Прикачени файлове
foto_no_exif (38).jpg
foto_no_exif (40).jpg
foto_no_exif (41).jpg
https://m.youtube.com/playlist?list=PLfjTvyt9GM1lHicWVj1MOGX9rfxu5Rt0Y
https://m.youtube.com/playlist?list=PLfjTvyt9GM1lHicWVj1MOGX9rfxu5Rt0Y
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”