Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
-
konopbg
- Градинар

- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 109 times
Здравейте и тази година си боцнах 7 растения.
Всичко съм си купувал от грол шопа.
Почвата е canna terra 50 l,торове съм взел по 5 л биобиз грол и блуум.Дупките са ми около 60-70 л ,не мога да кажа с точност.Дупките съм ги заразил с милроорганизми.
Сортовете са hulk berry,skunk XL,special queen другия не си го спомням.
Всичко съм си купувал от грол шопа.
Почвата е canna terra 50 l,торове съм взел по 5 л биобиз грол и блуум.Дупките са ми около 60-70 л ,не мога да кажа с точност.Дупките съм ги заразил с милроорганизми.
Сортовете са hulk berry,skunk XL,special queen другия не си го спомням.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Тази година тези са най-впечатляващите до тук!!!!:)
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Биват! Гледам, че и ти си ги варосвал . Другата седмица ще ги видя моите кви ги вършат.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑09 Юли 2020, 20:12 При мен или се стречват вече или просто щото не бях ходил няколко дни са избуили доста хах.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
За моите ли говориш? Ако да, благодаря ти за думите, но вероятно просто защото баш градинарите не си показват китките хаха
За толкова вегетация - толкова. Не ми се мисли какво може да стане да речем с 6 месеца вег хаха
На едната снимка верно изглежда така, но не. Не са варосани и не мисла да го правя.Josep92 написа:Биват! Гледам, че и ти си ги варосвал . Другата седмица ще ги видя моите кви ги вършат.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑09 Юли 2020, 20:12 При мен или се стречват вече или просто щото не бях ходил няколко дни са избуили доста хах.
Как другата седмица о.О бегай да поливаш хаха
Благодаря, че се включваш и ти. На мен твоите ми харесват най-много от всички 🥺
Колкото повече ги гледам тия снимки(не съм ги виждал сигурно 1 седмица) толкова повече си мисля, че тва е стреч въпреки, че е рано още. Тайно се надявам да е и докрая на месеца да са цъфнали
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
варосването е страхотно нещо,няма да сбъркаш ако не си.Може и да е стреч,зависи от сорта..........Не .София Канабис показа добри,но тези ми харесват повече:)Разбира се трябва да отбележим всички те съветват за тях:)Баш градинари?зависи кой какви условия има в дадения момент........Да,знаят повече от теб,но ако нямат маркуч....АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑09 Юли 2020, 22:49За моите ли говориш? Ако да, благодаря ти за думите, но вероятно просто защото баш градинарите не си показват китките хаха
За толкова вегетация - толкова. Не ми се мисли какво може да стане да речем с 6 месеца вег хаха
На едната снимка верно изглежда така, но не. Не са варосани и не мисла да го правя.Josep92 написа:Биват! Гледам, че и ти си ги варосвал . Другата седмица ще ги видя моите кви ги вършат.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑09 Юли 2020, 20:12 При мен или се стречват вече или просто щото не бях ходил няколко дни са избуили доста хах.
Как другата седмица о.О бегай да поливаш хаха
Благодаря, че се включваш и ти. На мен твоите ми харесват най-много от всички 🥺
Колкото повече ги гледам тия снимки(не съм ги виждал сигурно 1 седмица) толкова повече си мисля, че тва е стреч въпреки, че е рано още. Тайно се надявам да е и докрая на месеца да са цъфнали![]()
- Stacyyy
- Баш Градинар

- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 75 times
Малко и скромно на прозорчето си го гледам органично, беше определено за друго място но ...
Не можах да направя дневник и тук в тоя сайт сега поради други причини но пък ще качвам снимки и видеа да обогатим сайта със нови снимки .
Довечера се качвам до тайната градинка,че имам едно ауто към края да видим ще играе ли ножа или ще се чака още и ще кача снимки на Outdoor -а там нещата са по красиви .
Поздрави и успехи на всички Gandja маниаци
Не можах да направя дневник и тук в тоя сайт сега поради други причини но пък ще качвам снимки и видеа да обогатим сайта със нови снимки .
Довечера се качвам до тайната градинка,че имам едно ауто към края да видим ще играе ли ножа или ще се чака още и ще кача снимки на Outdoor -а там нещата са по красиви .
Поздрави и успехи на всички Gandja маниаци
Made by Mexico,Tamaulipas
.png)