Това не е основна храна, а е по скоро за компенсиране на фосфора при органичното отглеждане. Black Sugar Critical Purple Kush Galat OG Peyote Forum The White OG

Това не е основна храна, а е по скоро за компенсиране на фосфора при органичното отглеждане. 
Растението не се опитва да избяга от светлинатаMaximus666 написа: ↑27 Сеп 2022, 18:38 Здравейте ,
Ден 5
режим:24/7 mars hydro ts600
почва : biobizz all mix
автоматици:
Rqs: quick one
seedstockers: AK 420
Бяха на режим 20/4 до преди 2 дена , но реших да го сменя на 24/7 , защото в моя случай е по-добре . Затова ак-то съм го прикрепил с клечка , защото малко се стресира от смяната на режима и се опитва да избяга от светлината но няма как да стане.
Поздрави

Ами ти си вярвай ,аз съм сигурен в това което ти пиша и се опитвам да ти кажа , че това в което вярваш не е така.Maximus666 написа: ↑28 Сеп 2022, 15:07 Това че спи и при 24/0 не го знаех .
Но ще си ги оставя на 24/0 , вярвам че ще даде по-добри резултати , може би ако беше един автомат да 18/6 . Но си мисля че за 2 автомата и лампата ще дойде леко слаба за две в цъфтежа , затова мисля да използвам пълния потенциал на лампата .
Поне аз така си мисля .
И като цяло , вярвам че за автомати най-добрия режим е 24/0 , поне такива изводи си вадя като гледам гроловете на други хора , при 18/6 гледам че не може да надуе хубаво главите (Това се отнася ако ги гледаш с тс600 )
Благодаря за отговора

Нали идеята на това място е да си споделяме знанията . То винаги има какво ново да се научи , това че някой отглежда от години не е фактор ,че е добър гроувър. Индора е друга бира . по-трудно е защото трябват много джаджи и доста неща дето навън се контролират сами - вътре зависят от теб. То мойто не е метод , аз препоръчвам обикновенни семена да се отглеждат и не знам как да ви го обесня ,че абсолютни същите неща съм правил и сега се мъча да ви спестя някоя друга годинка на проба -грешка , когато се учиш от грешките и на другите нещата се случват по-бързо!Maximus666 написа: ↑28 Сеп 2022, 20:50 Здрасти Гуги
Мерси пак за съветите сигурен съм , че си прав , като ти чета постовете виждам че си дърто куче. Има някои неща от теб ги научих тази година в атдора( а гледам аутдор от почти 10 години ) , като например за Рапакса , ( 10 год ги чопкам тия гъсениц като маймуна)
За първи път гледам индор , и вече си избрах стил на гледане ако нищо не се получи ще пробвам по твоя метод нищо лично братле . Да знаеш че ти уважавам мнението за мен си разбираш, все пак и аз трябва да се уча от грешките .