Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
kingpin
Градинар
Градинар
Has thanked: 31 times
Been thanked: 54 times

Fire Og също е добър както и sfv og
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

smockin act написа: 21 Фев 2020, 16:00 Здравейте колеги и колежки.Вече няколко дена се ровя из сийдсман в търсене на някоя палава сатива-доминант,но немога да си харесам.Някой може ли да ми препоръча нещо инт,до 70 дена цъфтеж.Предпочитам да е регулар.Предното лято пробвах ак47 на сериозните семки и разбирасе останахме много доволни,ще остане задължителен сорт във всеки сатива проект.

не намерих темата с "мазните глави" за това поствам тук една симпатяга AlienOG
viewtopic.php?f=3&t=36&p=6947&hilit=ganja#p6947
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

CBD cream
Прикачени файлове
IMG_20200221_220350.jpg
IMG_20200221_220409.jpg
IMG_20200221_220417.jpg
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
smockin act
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 8 times

Kingpin,OG-тата съм им голям фен,но в случея търся нещо по-леко.Че от Кушове мойте хора не искат да плуват,а само се пекът на слънце :D :D
Намирай..
пътека към целта си, въпреки ръста си.
Умирай,..
само ако си оставил нещо зад гърба си.
Обирай...
Лаври, пари, слава, ако не са къси.
Блокирай..
Тоя, който ... се стреми да те изръси. :stone:
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

Sofia Cannabis написа: 18 Фев 2020, 04:09 Hemp Oil
Ползвал съм няколко различни вида, но от качеството на този съм най-доволен.
Прикачени файлове
seedoil1-min.JPG
seedoil2-min.JPG
seedoil-min.JPG
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Все повече животински видове, застрашени от изчезване, получават статут на застрашен вид. Този статус помага, но в никакъв случай не е гаранция за оцеляване, тъй като отделните държави не могат да предприемат достатъчно мерки навреме.

Затова, за съжаление, в днешно време животни и растения изчезват по-бързо от всякога, пише ДПА.

Популацията на слоновете, например, намалява от десетилетия насам, след като хората ги убиват заради бивните им. Акули биват убивани заради перките - любима съставка на супите в части на Азия, като килограм от тях струва около 80 евро.

И двата вида са застрашени от изчезване.

В Събота, обаче, те получиха най-високото ниво на защитен вид на 13-ата конференция на Конвенцията на ООН за миграционните видове в Гандинагар, Индия.

130-те страни, подписали документа за опазването на тези два вида, сега ще трябва да забранят и криминализират убийствата на слонове и акули, както и на други видове животни от списъка.

Ралф Сонтаг от Международния фонд за хуманно отношение към животните е доволен от решението, но също така предупреждава, че дори при този статут на защитен вид, оцеляването на тези слонове и акули не е гарантирано.

Доклад на ООН от 2019 г. гласи, че 1 милион вида растения и животни са застрашени от изчезване, като основна вина за това имат хората. Според данните в доклада, популацията на 73% от видовете животни с най-високо статут на застрашеност все още намалява.

Според експертите и защитниците на животни, регулациите в много страни са благосклонни към икономическите интереси и дават приоритет на големия риболовен сектор, вместо да опазват изчезващите видове.

Така например, редица държави не се присъединяват към въпросното споразумение за опазване на изчезващите видове - например САЩ, Китай, Русия или Япония.

Кредит: netinfo
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

Е да речем акулите хубаво са защитени,пак е нещо.Но океана е мръсен,те ще умрат от замърсяването,не от убиването......:/Така на парче решават някакви глупости някви си световни организации,едно животно защитено,друго не щот още не е избито достатъчно...Ами средата им на живот(както и нашата)кой и как ще защити?Според мен тези хора ако искаха да вземат истински мерки постепенно щяха да забранят горивата(хаха даа бе ей сега цялата икономика на съвременния свят се гради на чоплене и копаене и злато и нефт,разграбване на страни от третия свят и колонии) и да се мине изцяло на електричество от възобновяеми източници,щяха да забранят наилоните и да търсят безвредни заместители на пластмасите.
Ами тези от Дискавъри,които идват и хващат една змия,защитена не защитена в БГ или друга забутана държавка(където впрочем ги посрещат като царе,маси,момичета,абе чужденци са това хаха) много ги интересува,дерат я ,ядат я сурова и снимат да си направят шоуто!:(Каквото животно хванат разпорват го.Ами всички тези реклами:търсачи на злато в Аляска(алчни дядки и тяхната алчна рода ми ги представят за смели пионери),ловци на раци,които обръщат тонове раци в пари и се кефят.И само говорят за долари през целите предавания:/Що за научно популярна телевизия!Енимал планет гледах как досаждаха на една лъвица с камерите,докато горката трябваше да се завре с бебетата си на един наклон,само и само тоя да не може да стигне до нея.И пак се навря!:DДори се чудеше защо ги мести?!Защо ли не му отпра физиономията това шоу вече щеше да стане интересно!:(Защото знае,че ще и пръснат мозъка на секундата "природолюбителите"Лова на диви животни е време да бъде забранен,който иска да стреля да застане като мъж срещу друг мъж и да видим,не разни дебели чичаци да ми ходят с пушки за по 5 хиляди лева с оптика,дето и баба ти с нея ще утрепе елен....Христо Стоичков и други селендури им се прищяло да се правят на богаташи в Африка,каква безвкусица и парвенющина,Господи!!!!!!!!
Всичко е парлама и пародия,театро..........

конвенции,после ядат по ресторантите,командировка,безплатни превози и хотели(те не са безплатни,просто не ги плащат те),само самолетите им дето ще излетят ще допринесат още за замърсяването и това ще е ефекта от поредната конференция...........
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Inna написа: 23 Фев 2020, 11:20 Е да речем акулите хубаво са защитени,пак е нещо.Но океана е мръсен,те ще умрат от замърсяването,не от убиването......:/Така на парче решават някакви глупости някви си световни организации,едно животно защитено,друго не щот още не е избито достатъчно...Ами средата им на живот(както и нашата)кой и как ще защити?Според мен тези хора ако искаха да вземат истински мерки постепенно щяха да забранят горивата(хаха даа бе ей сега цялата икономика на съвременния свят се гради на чоплене и копаене и злато и нефт,разграбване на страни от третия свят и колонии) и да се мине изцяло на електричество от възобновяеми източници,щяха да забранят наилоните и да търсят безвредни заместители на пластмасите.
Ами тези от Дискавъри,които идват и хващат една змия,защитена не защитена в БГ или друга забутана държавка(където впрочем ги посрещат като царе,маси,момичета,абе чужденци са това хаха) много ги интересува,дерат я ,ядат я сурова и снимат да си направят шоуто!:(Каквото животно хванат разпорват го.Ами всички тези реклами:търсачи на злато в Аляска(алчни дядки и тяхната алчна рода ми ги представят за смели пионери),ловци на раци,които обръщат тонове раци в пари и се кефят.И само говорят за долари през целите предавания:/Що за научно популярна телевизия!Енимал планет гледах как досаждаха на една лъвица с камерите,докато горката трябваше да се завре с бебетата си на един наклон,само и само тоя да не може да стигне до нея.И пак се навря!:DДори се чудеше защо ги мести?!Защо ли не му отпра физиономията това шоу вече щеше да стане интересно!:(Защото знае,че ще и пръснат мозъка на секундата "природолюбителите"Лова на диви животни е време да бъде забранен,който иска да стреля да застане като мъж срещу друг мъж и да видим,не разни дебели чичаци да ми ходят с пушки за по 5 хиляди лева с оптика,дето и баба ти с нея ще утрепе елен....Христо Стоичков и други селендури им се прищяло да се правят на богаташи в Африка,каква безвкусица и парвенющина,Господи!!!!!!!!
Всичко е парлама и пародия,театро..........

конвенции,после ядат по ресторантите,командировка,безплатни превози и хотели(те не са безплатни,просто не ги плащат те),само самолетите им дето ще излетят ще допринесат още за замърсяването и това ще е ефекта от поредната конференция...........
Ина, аз съм против ловуването на редки видове, ама я виж в Германия кво става като няма кой да им лови глиганите , като няма кой да поддържа ниска популалация на определени видове кви поразии правят не само на хората , но и на другите видове. А като спомена Стоичков , сафаритата, в днешно време , идеята им е да се отстрелват болните животни хем да не се мъчат, хем да не застрашават другите животни, хем да дерат чужденците.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

Добре,имаш известно право тук.това може да се доуточни(аз малко остро се изказах за ловците,просто тези които познавам са една тумба дебели чички) с глиганите,чакалите и тн може да се допусне да речем някакво намаляване контролирано.Знам,че няма всички да се навият лова да се забрани изцяло,ще ме линчуват чичаците по село ако чуят хаха:)Но да убиват животни ей така,както в Америка са изтрепали бизоните от влака за кеф,това имам предвид.Бракониерството също е долна работа,а е любимо занимание на ред политици,наши и чужди.
Макар,че аз лично за себе си не понасям лов,затова съм се отказала постепенно от риболова,който иначе ми е много приятно занимание(не че съм хващала и кой знае какво де,повече за мястото и компанията и масата хаха).Много повече ще ми хареса един мъж ако го видя как спасява животно,отколкото да трепе и не го намирам за кой знае какво майсторство .Иначе много харесвам оръжията самите.В Африка аз не съм ходила,но предполагам,че срещу сътветната сума и човек ще можеш да си отстреляш.Навсякъде сервилничат пред чужденците с пари.Иначе може идеята да е била и такава,както казваш.
И популацията на хората междудругото би тярбвало да с е намали,изключително по-вредни са от кой да е друг вид,защо да не се позволи ловен сезон и за тях?:D
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Inna написа: 23 Фев 2020, 16:45 Добре,имаш известно право тук.това може да се доуточни(аз малко остро се изказах за ловците,просто тези които познавам са една тумба дебели чички) с глиганите,чакалите и тн може да се допусне да речем някакво намаляване контролирано.Знам,че няма всички да се навият лова да се забрани изцяло,ще ме линчуват чичаците по село ако чуят хаха:)Но да убиват животни ей така,както в Америка са изтрепали бизоните от влака за кеф,това имам предвид.Бракониерството също е долна работа,а е любимо занимание на ред политици,наши и чужди.
Макар,че аз лично за себе си не понасям лов,затова съм се отказала постепенно от риболова,който иначе ми е много приятно занимание(не че съм хващала и кой знае какво де,повече за мястото и компанията и масата хаха).Много повече ще ми хареса един мъж ако го видя как спасява животно,отколкото да трепе и не го намирам за кой знае какво майсторство .Иначе много харесвам оръжията самите.В Африка аз не съм ходила,но предполагам,че срещу сътветната сума и човек ще можеш да си отстреляш.Навсякъде сервилничат пред чужденците с пари.Иначе може идеята да е била и такава,както казваш.
И популацията на хората междудругото би тярбвало да с е намали,изключително по-вредни са от кой да е друг вид,защо да не се позволи ловен сезон и за тях?:D
Утре (има го в Замунда и други сайтове) . Не е твърде късно за да променим нещата! :)
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... BuoaOO_NTw
Публикувай отговор