Помня, че по стари дневници ползваше Комплийт Органикса на Калонг. Какви са ти впечатленията от него? Щото всеки път като отида на рандъм гроушоп ми го рекламират че с 2 приложения през цъфтежа и нямало нужда от нищо друго и можело само на вода да карат. До колко е вярно не знам....Vetrushka написа: ↑11 Юли 2024, 10:32Интересно, аз също ползвам много от тяхните продукти най - вече преди, когато гледах на вън, а и в градината на вилата. Не съм имал никога проблеми с техните опаковки. А наистина доста неща ползвам от тях в зеленчуковата градина, може би над 7-8 различни препарата. Но ще го имам в предвид, че по някога майка ми приема пратките и не ми е споделяла за проблем. Аз само и давам насоките, кое кога и по колкоPeggy Zina написа: ↑10 Юли 2024, 18:47 Пиша тук да не отварям нова тема в раздела за ревюта. От едно 4-5 години пазаря препарати за растителна защита от онлайн магазин Амитица https://amiti.org/ и не е минавала година без нацепени капачки и похабени препарати. Мълчах си, защото виждах резултати от продуктите им. Та апелирам тукашните членове на форума, да си преливат препаратите от този магазин в сигурни шишенца.... А аз мисля при следващата ми поръчка от Амитица, ако направя такава да им дам 20 стотинки за нормални капачкиТова на нищо не прилича, продават неевтини продукти, не за 50 стотинки, а опаковка дето един път като я отворя , трябва да я хвърлям, както стана за пореден път тази година - опрях до шишенцето с нимАзал Т/С , намерих го разлято - омазани инструменти, ключове,портмонета, дрехи, не ме питайте колко неща изхвърлих и как съм чистил това, което остана
Отделно ми направи впечатление, че нимазала седи по-рядък , не съм си променил условията на съхранение на препаратите, не знам на какво се дължи това.....
![]()
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Peggy Zina
- Градинар

От официалния им магазин няма друга опция . Искат си поливки не очаквай да станат елхи.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3743 times
Доволен съм от него, но си иска торене. Аз сега вътре съм сложил по 80 грама на саксия от 14 литра и 5 литра ЧКЧ, изкарват цялата вегетация без торене. В Цъфтежа ще сложа поне още два пъти по толкова.Peggy Zina написа: ↑27 Юли 2024, 18:17Помня, че по стари дневници ползваше Комплийт Органикса на Калонг. Какви са ти впечатленията от него? Щото всеки път като отида на рандъм гроушоп ми го рекламират че с 2 приложения през цъфтежа и нямало нужда от нищо друго и можело само на вода да карат. До колко е вярно не знам....Vetrushka написа: ↑11 Юли 2024, 10:32Интересно, аз също ползвам много от тяхните продукти най - вече преди, когато гледах на вън, а и в градината на вилата. Не съм имал никога проблеми с техните опаковки. А наистина доста неща ползвам от тях в зеленчуковата градина, може би над 7-8 различни препарата. Но ще го имам в предвид, че по някога майка ми приема пратките и не ми е споделяла за проблем. Аз само и давам насоките, кое кога и по колкоPeggy Zina написа: ↑10 Юли 2024, 18:47 Пиша тук да не отварям нова тема в раздела за ревюта. От едно 4-5 години пазаря препарати за растителна защита от онлайн магазин Амитица https://amiti.org/ и не е минавала година без нацепени капачки и похабени препарати. Мълчах си, защото виждах резултати от продуктите им. Та апелирам тукашните членове на форума, да си преливат препаратите от този магазин в сигурни шишенца.... А аз мисля при следващата ми поръчка от Амитица, ако направя такава да им дам 20 стотинки за нормални капачкиТова на нищо не прилича, продават неевтини продукти, не за 50 стотинки, а опаковка дето един път като я отворя , трябва да я хвърлям, както стана за пореден път тази година - опрях до шишенцето с нимАзал Т/С , намерих го разлято - омазани инструменти, ключове,портмонета, дрехи, не ме питайте колко неща изхвърлих и как съм чистил това, което остана
Отделно ми направи впечатление, че нимазала седи по-рядък , не съм си променил условията на съхранение на препаратите, не знам на какво се дължи това.....
![]()
На вън 4 растения с една бака от 22 литра, мисля че беше. За целия сезон ми стигна точно. Имаше и някой и друг автомат, но не било кой знае колко при тях.
- Peggy Zina
- Градинар

Ясно значи 1-2 кофи батгуано другото си го имам.Vetrushka написа: ↑27 Юли 2024, 21:07Доволен съм от него, но си иска торене. Аз сега вътре съм сложил по 80 грама на саксия от 14 литра и 5 литра ЧКЧ, изкарват цялата вегетация без торене. В Цъфтежа ще сложа поне още два пъти по толкова.Peggy Zina написа: ↑27 Юли 2024, 18:17Помня, че по стари дневници ползваше Комплийт Органикса на Калонг. Какви са ти впечатленията от него? Щото всеки път като отида на рандъм гроушоп ми го рекламират че с 2 приложения през цъфтежа и нямало нужда от нищо друго и можело само на вода да карат. До колко е вярно не знам....Vetrushka написа: ↑11 Юли 2024, 10:32
Интересно, аз също ползвам много от тяхните продукти най - вече преди, когато гледах на вън, а и в градината на вилата. Не съм имал никога проблеми с техните опаковки. А наистина доста неща ползвам от тях в зеленчуковата градина, може би над 7-8 различни препарата. Но ще го имам в предвид, че по някога майка ми приема пратките и не ми е споделяла за проблем. Аз само и давам насоките, кое кога и по колко![]()
На вън 4 растения с една бака от 22 литра, мисля че беше. За целия сезон ми стигна точно. Имаше и някой и друг автомат, но не било кой знае колко при тях.
- Peggy Zina
- Градинар

Ако ви се гледа екшън от старата школа, по AXN Black всяка вечер от 20:50 дават A Отборът.
https://m.youtube.com/watch?v=_MVonyVSQ ... FtIGludHJv
https://m.youtube.com/watch?v=_MVonyVSQ ... FtIGludHJv
- Peggy Zina
- Градинар

Колеги има ли файда от мидички в почвения микс? Чувам, че ги ползвали вместо перлит? Ако да да си набера:)
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Нарича се рапанов мулч ,трябват ти сумати и да ги смелиш на ситно ,което е глупост и няма смисъл ,по -добре вулканични камъчета ,и други неща.при положение ,че всичко е на достъпни цени ,ако искаш нещо различно с свръх ,само аутдор може да се получи филма,щото е адската смрад и има бактерии и насекоми ,не е добре във вътрешни условия .пример чая от чкч ,ако го отвориш в стая 10 минути смърди и няма отмирисване на адската смрад ..гуаното ,също има странна миризма и е добре вънка
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Вулканична лава,Вулканична пемза
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Да, аз съм си взела морски пясък едър принципно, има хитин и други неща в черупките. Но разбира се се мие добре от солта.То и водорасли съм събирала и какво ли не, по принцип искам да гледам само с такива неща.... Може и други камъчета и варовик, имам и речен пясък. Иначе да, и тези вулканичните са хубави, но пък всичко споменато е без пари. Но да не се прекалява с количествата. Сега обаче, понеже нямам условия и купувам готови смеси за директна употреба. Но пак не пречи да ръснеш за разкош.Peggy Zina написа: ↑09 Сеп 2024, 15:32 Колеги има ли файда от мидички в почвения микс? Чувам, че ги ползвали вместо перлит? Ако да да си набера:)
.png)