Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

На вън условията са много по различни от колкото в палатката. Първо не ги гледат в саксии от 10-20 литра. На 30-35 корена ще изсъхне. Слънцето не пече само в една точка цял ден, а се катери и слиза. Влагата е по висока на вън и така се понасят по добре високите температури. На вън растението живее в симбиоза с много повече ползни гъби и бактерии. Ако гледаш в апартамент и е топло, много е вероятно целия вход да разбере, миризмата става много силна. Това са само някой от по важните неща.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 717 times
Been thanked: 1008 times

Vetrushka написа: 03 Юли 2022, 23:58 Здравейте колеги, днес успях да изкарам още едно растение, Critical Purple Kush . Почти се справих с тревата, ползвам сърп и си я събирам за мулч върху дупките. Надявам се следващата седмица да успея да изкарам последните 2 растения.
От първите изкарани, нещо клонинга от Galet Og върви много жълт, така си беше и при мен под лампата, но и на вън няма промяна последните 10-на дни. Поляти са с полезните гъби всички и съм ги пръснал с Нийм Азал.

Blue Ice OG
BlueIce OG1.jpg
BlueIce OG2.jpg

Critical Purple Kush
CriticalPurpleKush.jpg
CriticalPurpleKush 2.jpg

Galet OG
Galet OG.jpg
Galet OG2.jpg

all.jpg
Да те питам имам 2 такива като твоето от преди 2 години от дневника ти какво му беше?
Прикачени файлове
Screenshot 2024-06-17 at 15-48-32 Vetrushka Outdoor 2022 - #БГКоноп Grysti.png
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Peggy Zina написа: 17 Юни 2024, 15:59
Vetrushka написа: 03 Юли 2022, 23:58 Здравейте колеги, днес успях да изкарам още едно растение, Critical Purple Kush . Почти се справих с тревата, ползвам сърп и си я събирам за мулч върху дупките. Надявам се следващата седмица да успея да изкарам последните 2 растения.
От първите изкарани, нещо клонинга от Galet Og върви много жълт, така си беше и при мен под лампата, но и на вън няма промяна последните 10-на дни. Поляти са с полезните гъби всички и съм ги пръснал с Нийм Азал.

Blue Ice OG
BlueIce OG1.jpg
BlueIce OG2.jpg

Critical Purple Kush
CriticalPurpleKush.jpg
CriticalPurpleKush 2.jpg

Galet OG
Galet OG.jpg
Galet OG2.jpg

all.jpg
Да те питам имам 2 такива като твоето от преди 2 години от дневника ти какво му беше?
Здравей, мисля си, че имаше много корени от околните храсти и дървета. И като влязат в дупката нали там им е по меко и направо пълнят дупката с корени. Затова на големите им слагах найлон от страни да не успеят да влязат в тях. Но това си ми е само предположение не съм сигурен на 100%
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Peggy Zina написа: 08 Юни 2024, 17:40 От доста време ми излизат реклами на син лотус, какво представлява , някой ползвал ли е , опитвал ли е , безопасен ли е , какви са му аспектите в дългосрочна употреба..........
https://bluelotus.bg/
Трябва да се пробва... съмнявам се че ще има някакъв ефект.
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

Не става
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Пиша тук да не отварям нова тема в раздела за ревюта. От едно 4-5 години пазаря препарати за растителна защита от онлайн магазин Амитица https://amiti.org/ и не е минавала година без нацепени капачки и похабени препарати. Мълчах си, защото виждах резултати от продуктите им. Та апелирам тукашните членове на форума, да си преливат препаратите от този магазин в сигурни шишенца.... А аз мисля при следващата ми поръчка от Амитица, ако направя такава да им дам 20 стотинки за нормални капачки :x Това на нищо не прилича, продават неевтини продукти, не за 50 стотинки, а опаковка дето един път като я отворя , трябва да я хвърлям, както стана за пореден път тази година - опрях до шишенцето с нимАзал Т/С , намерих го разлято - омазани инструменти, ключове,портмонета, дрехи, не ме питайте колко неща изхвърлих и как съм чистил това, което остана :x Отделно ми направи впечатление, че нимазала седи по-рядък , не съм си променил условията на съхранение на препаратите, не знам на какво се дължи това.....
Прикачени файлове
foto_no_exif(14)-min.jpg
foto_no_exif(13)-min.jpg
foto_no_exif(12)-min.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Peggy Zina написа: 10 Юли 2024, 18:47 Пиша тук да не отварям нова тема в раздела за ревюта. От едно 4-5 години пазаря препарати за растителна защита от онлайн магазин Амитица https://amiti.org/ и не е минавала година без нацепени капачки и похабени препарати. Мълчах си, защото виждах резултати от продуктите им. Та апелирам тукашните членове на форума, да си преливат препаратите от този магазин в сигурни шишенца.... А аз мисля при следващата ми поръчка от Амитица, ако направя такава да им дам 20 стотинки за нормални капачки :x Това на нищо не прилича, продават неевтини продукти, не за 50 стотинки, а опаковка дето един път като я отворя , трябва да я хвърлям, както стана за пореден път тази година - опрях до шишенцето с нимАзал Т/С , намерих го разлято - омазани инструменти, ключове,портмонета, дрехи, не ме питайте колко неща изхвърлих и как съм чистил това, което остана :x Отделно ми направи впечатление, че нимазала седи по-рядък , не съм си променил условията на съхранение на препаратите, не знам на какво се дължи това.....
Интересно, аз също ползвам много от тяхните продукти най - вече преди, когато гледах на вън, а и в градината на вилата. Не съм имал никога проблеми с техните опаковки. А наистина доста неща ползвам от тях в зеленчуковата градина, може би над 7-8 различни препарата. Но ще го имам в предвид, че по някога майка ми приема пратките и не ми е споделяла за проблем. Аз само и давам насоките, кое кога и по колко :D
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2222 times

Royal queen seeds са пуснали 13 нови сорта, изглеждат яки хвърлете им едно око.
Keep on growing :stone:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Spiral написа: 13 Юли 2024, 13:06 Royal queen seeds са пуснали 13 нови сорта, изглеждат яки хвърлете им едно око.
Не смея, че всеки път щом погледна нови сортове и се видя с малко повече пари, нещата излизат извън контрол :mrgreen:
wefelwel
Градинар
Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 67 times

Колеги някой ползва ли продуктите на Better Organics. Интересува ме за прейчетата К амино и Root Better. Вършат ли работа, някой ползва ли ги, откъде ги поръчвате, защото не мога да ги намеря по БГ магазини.
Публикувай отговор