Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

Grystifan написа: 21 Май 2024, 07:09
Bathory написа: 21 Май 2024, 07:05
Grystifan написа: 20 Май 2024, 21:03 Здравейте приятели не бях влизал доста време радвам се че пак съм тук имам един въпрос от днес реших да почна да микродозирам с лсд и чуството е уникално ако знаех че е толкова яко може би отдавна щях да го правя както бях в депресийка напоследък днес за пръв път пробвах микродоза 1 картон от 240 микрограма го направих на 10 парченца и взех 1-то след 1 час вече се чуствах мега яко без да съм надрусан та въпроса ми е ако ме спрат с колата и ми направят тест дали ще имам проблеми. :(
Не би трябвало, LSD-то не е в списъка с тестваните вещества. От психеделиците и дисоциативните само кетамина е включен в теста.
Пробвал ли си с гъби, подобно ли е?
Дано е така братле и да си прав гъби съм взимал само високи дози микро не съм пробвал.
Само, чисто практически, внимавайте с тези коли!!!! Не дали ще ви спрат, но как карате! Недей под въздействие, макар и минимално да е. Изчаквай да видиш ефекта, не се качвай веднага.
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 45 times
Been thanked: 380 times

Това не е ли форум за марихуана,кви лсд ,гъби,хапове, питате и очаквате отговори, направете тема и за нови потребители ,не да цапат всяка тема с глупави въпроси ,
Аватар
Grystifan
Градинар
Градинар
Has thanked: 138 times
Been thanked: 72 times

Inna написа: 21 Май 2024, 13:03
Bathory написа: 21 Май 2024, 07:05
Не би трябвало, LSD-то не е в списъка с тестваните вещества. От психеделиците и дисоциативните само кетамина е включен в теста.
Пробвал ли си с гъби, подобно ли е?
Дано е така братле и да си прав гъби съм взимал само високи дози микро не съм пробвал.
Само, чисто практически, внимавайте с тези коли!!!! Не дали ще ви спрат, но как карате! Недей под въздействие, макар и минимално да е. Изчаквай да видиш ефекта, не се качвай веднага.
Аз не съм казвал че ще шофирам употребил тестовете отчитат дни назад това ми беше въпроса.
FUCK THE SYSTEM :) :bong: :bong:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Grystifan написа: 21 Май 2024, 15:15

Аз не съм казвал че ще шофирам употребил тестовете отчитат дни назад това ми беше въпроса.
Аз да предупредя като по-възрастна и понеже се притеснявам за вас. 😂👍Иначе и аз съм тествала една четеъртина веднъж и ми стана много добре без да ме прати в космоса, което аз и не искам, била съм там, не ми трябва. 🤣Дали се засича аз не знам, явно не, щом колегата казва.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1006 times

Grystifan написа: 21 Май 2024, 15:15

Направили сме 1-2 теми дето на длъж и на шир обсъждаме всички аспекти на тестовете, прочети! Не съм ви настойник , имате си глави на раменете, правете квото искате ,взимайте квото искате, НО без да застрашавате здравето и живота на останалите!!!
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

Grystifan написа: 20 Май 2024, 21:03 Здравейте приятели не бях влизал доста време радвам се че пак съм тук имам един въпрос от днес реших да почна да микродозирам с лсд и чуството е уникално ако знаех че е толкова яко може би отдавна щях да го правя както бях в депресийка напоследък днес за пръв път пробвах микродоза 1 картон от 240 микрограма го направих на 10 парченца и взех 1-то след 1 час вече се чуствах мега яко без да съм надрусан та въпроса ми е ако ме спрат с колата и ми направят тест дали ще имам проблеми. :(
След, като лекарствата Сертралин, тразодон, кветиапин, бупропион, флуоксетин, венлафаксин, амитриптилин могат да доведат до фалшиво позитивен резултат за халюциногени (главно LSD и амфетамини), значи би трябвало да може. Но това е по пътя на логиката не съм на 100% сигурен.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1006 times

Prototype046 написа: 22 Май 2024, 13:18 Имам едни до дървета и светлината не е постоянно пряка да ги местя ли или да ги оставя,защото мисля да ги местя НА друго място ?
Гледаш, преценяваш, взимаш резачката, брадвата, ножицата , триона или квото там имаш и режеш тия дето правят сянка....... По възможност, без да се чуваш през 2 села ;) Това ппц се прави преди да ги изкараш навън, в аутдора има много подготовка, не да ги хвърлиш на рандъм кър и да очакваш нещо, колкото по рано си свършиш хамалската част от аутдора толкова по-добре, сиреч през сезона да имаш само да ги поливаш и ториш. Успешен сезон!
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Трябваше,но там до април средата беше оголено още и ще се виждам от 300 метра:д ,в близост до вода са някой места, река ,поточета и така ,тея дето са в близост до вода ,по-рядко ,ще ги посещавам и ако вали здраво,
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Другото е че не трябва да се личи ,че има човешка намеса ,трябва добре да се прикрива,затова съм и оставил балдабалдарани и разни други за камуфлаж ,
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Prototype046 написа: 25 Май 2024, 09:59 Другото е че не трябва да се личи ,че има човешка намеса ,трябва добре да се прикрива,затова съм и оставил балдабалдарани и разни други за камуфлаж ,
Но ясе пак ако не ги подпираш поне с кол накрая се трошат и оадат по земята целите тамън в цъфтежа. Да имаш предвид поне стъблото с кол преди цъфтеж. Аз мярам и мрежа за краставици един, два пъти на короната докато нарастват преди да цъфнат, иначе отделно и клоните се изкривяват надолу и чупят....
Публикувай отговор