Само, чисто практически, внимавайте с тези коли!!!! Не дали ще ви спрат, но как карате! Недей под въздействие, макар и минимално да е. Изчаквай да видиш ефекта, не се качвай веднага.Grystifan написа: ↑21 Май 2024, 07:09Дано е така братле и да си прав гъби съм взимал само високи дози микро не съм пробвал.Bathory написа: ↑21 Май 2024, 07:05Не би трябвало, LSD-то не е в списъка с тестваните вещества. От психеделиците и дисоциативните само кетамина е включен в теста.Grystifan написа: ↑20 Май 2024, 21:03 Здравейте приятели не бях влизал доста време радвам се че пак съм тук имам един въпрос от днес реших да почна да микродозирам с лсд и чуството е уникално ако знаех че е толкова яко може би отдавна щях да го правя както бях в депресийка напоследък днес за пръв път пробвах микродоза 1 картон от 240 микрограма го направих на 10 парченца и взех 1-то след 1 час вече се чуствах мега яко без да съм надрусан та въпроса ми е ако ме спрат с колата и ми направят тест дали ще имам проблеми.![]()
Пробвал ли си с гъби, подобно ли е?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 380 times
Това не е ли форум за марихуана,кви лсд ,гъби,хапове, питате и очаквате отговори, направете тема и за нови потребители ,не да цапат всяка тема с глупави въпроси ,
- Grystifan
- Градинар

- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 72 times
Аз не съм казвал че ще шофирам употребил тестовете отчитат дни назад това ми беше въпроса.Inna написа: ↑21 Май 2024, 13:03Само, чисто практически, внимавайте с тези коли!!!! Не дали ще ви спрат, но как карате! Недей под въздействие, макар и минимално да е. Изчаквай да видиш ефекта, не се качвай веднага.
FUCK THE SYSTEM

-
Inna
- Marijuana Mom

Аз да предупредя като по-възрастна и понеже се притеснявам за вас.Grystifan написа: ↑21 Май 2024, 15:15Аз не съм казвал че ще шофирам употребил тестовете отчитат дни назад това ми беше въпроса.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
Направили сме 1-2 теми дето на длъж и на шир обсъждаме всички аспекти на тестовете, прочети! Не съм ви настойник , имате си глави на раменете, правете квото искате ,взимайте квото искате, НО без да застрашавате здравето и живота на останалите!!!Grystifan написа: ↑21 Май 2024, 15:15Аз не съм казвал че ще шофирам употребил тестовете отчитат дни назад това ми беше въпроса.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
След, като лекарствата Сертралин, тразодон, кветиапин, бупропион, флуоксетин, венлафаксин, амитриптилин могат да доведат до фалшиво позитивен резултат за халюциногени (главно LSD и амфетамини), значи би трябвало да може. Но това е по пътя на логиката не съм на 100% сигурен.Grystifan написа: ↑20 Май 2024, 21:03 Здравейте приятели не бях влизал доста време радвам се че пак съм тук имам един въпрос от днес реших да почна да микродозирам с лсд и чуството е уникално ако знаех че е толкова яко може би отдавна щях да го правя както бях в депресийка напоследък днес за пръв път пробвах микродоза 1 картон от 240 микрограма го направих на 10 парченца и взех 1-то след 1 час вече се чуствах мега яко без да съм надрусан та въпроса ми е ако ме спрат с колата и ми направят тест дали ще имам проблеми.![]()
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
Гледаш, преценяваш, взимаш резачката, брадвата, ножицата , триона или квото там имаш и режеш тия дето правят сянка....... По възможност, без да се чуваш през 2 селаPrototype046 написа: ↑22 Май 2024, 13:18 Имам едни до дървета и светлината не е постоянно пряка да ги местя ли или да ги оставя,защото мисля да ги местя НА друго място ?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Prototype046
- Градинар

Трябваше,но там до април средата беше оголено още и ще се виждам от 300 метра:д ,в близост до вода са някой места, река ,поточета и така ,тея дето са в близост до вода ,по-рядко ,ще ги посещавам и ако вали здраво,
- Prototype046
- Градинар

Другото е че не трябва да се личи ,че има човешка намеса ,трябва добре да се прикрива,затова съм и оставил балдабалдарани и разни други за камуфлаж ,
-
Inna
- Marijuana Mom

Но ясе пак ако не ги подпираш поне с кол накрая се трошат и оадат по земята целите тамън в цъфтежа. Да имаш предвид поне стъблото с кол преди цъфтеж. Аз мярам и мрежа за краставици един, два пъти на короната докато нарастват преди да цъфнат, иначе отделно и клоните се изкривяват надолу и чупят....Prototype046 написа: ↑25 Май 2024, 09:59 Другото е че не трябва да се личи ,че има човешка намеса ,трябва добре да се прикрива,затова съм и оставил балдабалдарани и разни други за камуфлаж ,
.png)