Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Стевчо написа: 16 Юни 2021, 21:59 Здравейте и благодаря че ви има. От скоро сум член в този сайт и наистина има какео да се научи от споделено од вас. Искам да питам по опитните, имам счупено растение на 15.20 см от оснавата му, паднал е някакаъв клон и го е счупило, но не е напално одкъснато а има на какво да се држи, но го подпрях с пръчка да стои исправено. Растението е голямо малко повече от 1 метар, няма разклонение, туку що започваше да пуска и сега това нещо се случи. Въпрост ми е, има ли шанс да оцелее и да полагам ли усилия за това, или да не се мъча? Благодаря ви
Нищо му няма, ще продължи да си расте нормално.
Prpl606 написа: 16 Юни 2021, 19:31 Здравейте,първо искам да ви благодаря за готиното форумче което сте създали
И така ще премина към моя въпрос
Новак съм в отглеждането(тази година ми е първа) четох доста за половете но все още немога да ги различа та ако може да ударите по едно рамо и да ми кажете от снимките по доло виждат ли се мъжкари
Ето ги

Твърде рано е за полови белези.
Стевчо
Нов Градинар
Нов Градинар

Добре, благпдаря. И още един въпрос ако може? Кога или на каква височина трябва да станат растенията, за да може да се подрязват за повече разклонения? Извинявам се ако досаждам, просто за пръв път пробвам тази година. И също, автоматиците подрязват ли се или не? Благодаря ви отново.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Стевчо написа: 17 Юни 2021, 04:16 Добре, благпдаря. И още един въпрос ако може? Кога или на каква височина трябва да станат растенията, за да може да се подрязват за повече разклонения? Извинявам се ако досаждам, просто за пръв път пробвам тази година. И също, автоматиците подрязват ли се или не? Благодаря ви отново.
Здравей! Може всякога да се топират(ПОДрязват значи, когато се чистят най-долните листа и връхчета, а топиране е, когато се реже връхче отгоре), ти когато прецениш, е примерно до първите петорни листа вече може. Трябва да останат връхчета да растат те, като махнеш основно връхче. Аз бих почакала да вудя случайно няма ли някое мъжко да си покаже пола преди това, за да не се занимавам него да го оформям. Аутотата зависи от модела, но обикновено не ги топират. Отдолу могат да се режат най- ниските, завряни в тревите клонки и листа, за да не се катерят по тях животинки и защото ниско долу хващат болести, а и не се развиват цветовете както на горните клони. Но това като са малко по-големички.
Стевчо
Нов Градинар
Нов Градинар

Благодаря за информацията. Щото четох доста информацията и тук и н други сайтове, и навсекаде пише различно, повече се обръках одколкото научих нещо. Затова прецених да пиша тук, поне вие инате опит, а опитот и практиката могат да те научат за напред. Супер, благодаря ви. Прекрасни сте. Отивам да топирам тогава. Те се над 1м вече, така че ще се пробвам.
Prpl606
Градинар
Градинар
Has thanked: 9 times
Been thanked: 46 times

А мъжкарите кога си показват пола (в кой периот юни,юли,август.. ?)
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Criminal написа: 15 Юни 2021, 16:59
Sofia Cannabis написа: 15 Юни 2021, 06:08
Criminal написа: 14 Юни 2021, 09:48 Здравейте приятели искам да попитам това някакво заболяване ли е? Листата се свиват на доло но не цялото листо а само единично листенце и като се опитам да го изпъна се къса посредата. Според мен е заболяване защотото едно стана така и след него и другите.
П.с Разтенията са автоматици!
Изглежда като рН чиствителност. Ако не се разпространи ще го израстат.
То се разпространи вече само на едно нищо му няма и то на най-малкото,сложил съм ги вече в земята по дупките и ще видя какво ще стане,ама аз си знам автоматици= хлабава работа…
P.s Забравих да спомена че ги поливам с сондажна вода,сондата е 28 метра дълбока и ползвам хидрофор.
Мерил ли си ПХто на тая вода, както и ППМ? По-добре си поливай с чешмяна вода и коригирай ПХто всеки път преди поливане.
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар
Has thanked: 37 times
Been thanked: 26 times

Колко често може да се полива с меласа ?
🍀
Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

kot написа: 17 Юни 2021, 17:07
Sofia Cannabis написа: 15 Юни 2021, 06:08

Изглежда като рН чиствителност. Ако не се разпространи ще го израстат.
То се разпространи вече само на едно нищо му няма и то на най-малкото,сложил съм ги вече в земята по дупките и ще видя какво ще стане,ама аз си знам автоматици= хлабава работа…
P.s Забравих да спомена че ги поливам с сондажна вода,сондата е 28 метра дълбока и ползвам хидрофор.
Мерил ли си ПХто на тая вода, както и ППМ? По-добре си поливай с чешмяна вода и коригирай ПХто всеки път преди поливане.
Никога когато съм поливал не съм мерил ПХ и не знам как се мери и как се коригира чесно 😀
Би ли ми обяснил с 2-3 приказки как става ако ти се занимава?
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Criminal написа: 17 Юни 2021, 22:36
kot написа: 17 Юни 2021, 17:07

Никога когато съм поливал не съм мерил ПХ и не знам как се мери и как се коригира чесно 😀
Би ли ми обяснил с 2-3 приказки как става ако ти се занимава?
Е прочети малко. Има ПХ метри евтини от Китай примерно. Обикновено ПХто трябва да се понижава и за тази цел аз ползвам фосфорна киселина.
PhenyoM-
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 15 times

И аз се включвам в сезона с Moby dick и Critical 2.0. За първи път ми е гледането и ще се радвам ако дадете съвети как да продължавам. И двете китки са топирани по веднъж.Имс жълти листа отдолу , дефицит ли е и трябва ли да се притеснявам? Започнах на критикала да му прилагам лст но , след седмица мислех , че съм объркал нещо и спрях да го притискам и в момента изглежда така. Как точно да го привържа не разбирам , гледах клипове така и не разбрсх точно как става. Хранят се с меласа и кокоши акота.
Прикачени файлове
Moby
Moby
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”