Само да те питам ризотоника в цъфтеж и предцъфтеж в какви концентрации го даваше?Spiral написа: ↑23 Окт 2023, 01:17По-здрави стебла и разклонения , и осигуряване на всички нужни микро елементи.Peggy Zina написа: ↑21 Окт 2023, 11:23Цитирам те тук, да не ти цапам дневника, а бе засилих се към гроушопа за силиката, момчето там ми вика няма смисъл от него , защото започвал да действа след 3-4 месец, не беше типичния търговец, можеше да ми пробута нещо по-скъпо а у. Та би ли споделил как действа при тебе има ли някакви положителни резултати? И ако да то какви?Spiral написа: ↑10 Окт 2023, 16:48
Всичко си купувам от гроу шопове, напиши в гугъл ще ти излязат, това не е чист силикат, името му е променено, преди се казваше Mineral magic потърси го, пак ще ти излезе. слага се 4гр на 10л. Няма проблем да ме копираш, първия ми гроу беше изкопиран от един градинар от стария форумПак е начин да се научиш.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2220 times
Както пише производителя, 0.5 на литър май беше.Peggy Zina написа: ↑23 Окт 2023, 09:52Само да те питам ризотоника в цъфтеж и предцъфтеж в какви концентрации го даваше?Spiral написа: ↑23 Окт 2023, 01:17По-здрави стебла и разклонения , и осигуряване на всички нужни микро елементи.Peggy Zina написа: ↑21 Окт 2023, 11:23
Цитирам те тук, да не ти цапам дневника, а бе засилих се към гроушопа за силиката, момчето там ми вика няма смисъл от него , защото започвал да действа след 3-4 месец, не беше типичния търговец, можеше да ми пробута нещо по-скъпо а у. Та би ли споделил как действа при тебе има ли някакви положителни резултати? И ако да то какви?
Keep on growing 
-
eatmysword
- Нов Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Здравейте пичове и пички. Комплекта от Mars hydro е под тоалетката на жената (не е много доволна ама ще го преживее
). Ще ползвам Biobizz light mix, въпроса ми е дали преди засаждане на семките, 24-48 часа преди това дали поливате почвата или директно ги “набивате”? Гледах че някой хора първоначално я поливат яко и изчакват и тогава ги засаждат. Благодаря
- Bathory
- Градинар

- Has thanked: 831 times
- Been thanked: 427 times
Добре дошъл,пич!eatmysword написа: ↑01 Ное 2023, 17:13 Здравейте пичове и пички. Комплекта от Mars hydro е под тоалетката на жената (не е много доволна ама ще го преживее). Ще ползвам Biobizz light mix, въпроса ми е дали преди засаждане на семките, 24-48 часа преди това дали поливате почвата или директно ги “набивате”? Гледах че някой хора първоначално я поливат яко и изчакват и тогава ги засаждат. Благодаря
Нашата общност не толерира много подобен стил на разговор!
Та на въпроса:
Вземи един найлон, изсипи върху него толкова почва колкото прецениш,че ти трябва и я овлажни с пулверизатор до толкова,че да е влажна,но не до там,че като стиснеш със всичка сила в шепата да се получава струйка, трябва едвам да излизат няколко капки.
Тук е моментът да сложиш и живите подобрители, ако мислиш да ползваш.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
А бе какви са тези златните цени на добавките 1л ризотоник, ми гони вече 70-92 лв , близо 100 лева а лятото си го взех за 56 лева.....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
Почвата се пулвелизира да е влажна защото когато е влажна средата семката търси влага.eatmysword написа: ↑01 Ное 2023, 17:13 Здравейте пичове и пички. Комплекта от Mars hydro е под тоалетката на жената (не е много доволна ама ще го преживее). Ще ползвам Biobizz light mix, въпроса ми е дали преди засаждане на семките, 24-48 часа преди това дали поливате почвата или директно ги “набивате”? Гледах че някой хора първоначално я поливат яко и изчакват и тогава ги засаждат. Благодаря
Здравейте ! Искам да попитам дали някой е имал опит при поръчка на магически трюфели и дали всъщност е легално . Гледах , че псилоцибинът е нелегален в България , но пък други казват , че не е проблем при лична консумация . Искам да си поръчам от сайт като Smart Bazar или Wholecelium. Как изпращат поръчките?
- Bathory
- Градинар

- Has thanked: 831 times
- Been thanked: 427 times
От Wholecelium идват с куриер (не помня кой)на адрес за около една седмица. Трюфелите би трябвало да са легални, нелегална е надземната част(плодното тяло).jualgiz написа: ↑08 Ное 2023, 12:28 Здравейте ! Искам да попитам дали някой е имал опит при поръчка на магически трюфели и дали всъщност е легално . Гледах , че псилоцибинът е нелегален в България , но пък други казват , че не е проблем при лична консумация . Искам да си поръчам от сайт като Smart Bazar или Wholecelium. Как изпращат поръчките?
.png)