Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1006 times

Spiral написа: 23 Окт 2023, 01:17
Peggy Zina написа: 21 Окт 2023, 11:23
Spiral написа: 10 Окт 2023, 16:48
Всичко си купувам от гроу шопове, напиши в гугъл ще ти излязат, това не е чист силикат, името му е променено, преди се казваше Mineral magic потърси го, пак ще ти излезе. слага се 4гр на 10л. Няма проблем да ме копираш, първия ми гроу беше изкопиран от един градинар от стария форум :lol: Пак е начин да се научиш.
Цитирам те тук, да не ти цапам дневника, а бе засилих се към гроушопа за силиката, момчето там ми вика няма смисъл от него , защото започвал да действа след 3-4 месец, не беше типичния търговец, можеше да ми пробута нещо по-скъпо а у. Та би ли споделил как действа при тебе има ли някакви положителни резултати? И ако да то какви?
По-здрави стебла и разклонения , и осигуряване на всички нужни микро елементи.
Само да те питам ризотоника в цъфтеж и предцъфтеж в какви концентрации го даваше?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2220 times

Peggy Zina написа: 23 Окт 2023, 09:52
Spiral написа: 23 Окт 2023, 01:17
Peggy Zina написа: 21 Окт 2023, 11:23
Цитирам те тук, да не ти цапам дневника, а бе засилих се към гроушопа за силиката, момчето там ми вика няма смисъл от него , защото започвал да действа след 3-4 месец, не беше типичния търговец, можеше да ми пробута нещо по-скъпо а у. Та би ли споделил как действа при тебе има ли някакви положителни резултати? И ако да то какви?
По-здрави стебла и разклонения , и осигуряване на всички нужни микро елементи.
Само да те питам ризотоника в цъфтеж и предцъфтеж в какви концентрации го даваше?
Както пише производителя, 0.5 на литър май беше.
Keep on growing :stone:
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

аз ползвам liquid silicon.....за автоматици и виждам доста разлика.....може би растенията са със 30% по едри!!!!мин.
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

potassium silicate at 6%
eatmysword
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Здравейте пичове и пички. Комплекта от Mars hydro е под тоалетката на жената (не е много доволна ама ще го преживее😄). Ще ползвам Biobizz light mix, въпроса ми е дали преди засаждане на семките, 24-48 часа преди това дали поливате почвата или директно ги “набивате”? Гледах че някой хора първоначално я поливат яко и изчакват и тогава ги засаждат. Благодаря
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 831 times
Been thanked: 427 times

eatmysword написа: 01 Ное 2023, 17:13 Здравейте пичове и пички. Комплекта от Mars hydro е под тоалетката на жената (не е много доволна ама ще го преживее😄). Ще ползвам Biobizz light mix, въпроса ми е дали преди засаждане на семките, 24-48 часа преди това дали поливате почвата или директно ги “набивате”? Гледах че някой хора първоначално я поливат яко и изчакват и тогава ги засаждат. Благодаря
Добре дошъл,пич!
Нашата общност не толерира много подобен стил на разговор!
Та на въпроса:
Вземи един найлон, изсипи върху него толкова почва колкото прецениш,че ти трябва и я овлажни с пулверизатор до толкова,че да е влажна,но не до там,че като стиснеш със всичка сила в шепата да се получава струйка, трябва едвам да излизат няколко капки.
Тук е моментът да сложиш и живите подобрители, ако мислиш да ползваш.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1006 times

А бе какви са тези златните цени на добавките 1л ризотоник, ми гони вече 70-92 лв , близо 100 лева а лятото си го взех за 56 лева.....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

eatmysword написа: 01 Ное 2023, 17:13 Здравейте пичове и пички. Комплекта от Mars hydro е под тоалетката на жената (не е много доволна ама ще го преживее😄). Ще ползвам Biobizz light mix, въпроса ми е дали преди засаждане на семките, 24-48 часа преди това дали поливате почвата или директно ги “набивате”? Гледах че някой хора първоначално я поливат яко и изчакват и тогава ги засаждат. Благодаря
Почвата се пулвелизира да е влажна защото когато е влажна средата семката търси влага.
jualgiz

Здравейте ! Искам да попитам дали някой е имал опит при поръчка на магически трюфели и дали всъщност е легално . Гледах , че псилоцибинът е нелегален в България , но пък други казват , че не е проблем при лична консумация . Искам да си поръчам от сайт като Smart Bazar или Wholecelium. Как изпращат поръчките?
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 831 times
Been thanked: 427 times

jualgiz написа: 08 Ное 2023, 12:28 Здравейте ! Искам да попитам дали някой е имал опит при поръчка на магически трюфели и дали всъщност е легално . Гледах , че псилоцибинът е нелегален в България , но пък други казват , че не е проблем при лична консумация . Искам да си поръчам от сайт като Smart Bazar или Wholecelium. Как изпращат поръчките?
От Wholecelium идват с куриер (не помня кой)на адрес за около една седмица. Трюфелите би трябвало да са легални, нелегална е надземната част(плодното тяло).
Публикувай отговор