Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1321 times
- Been thanked: 2309 times
Приятели, mars hydro имат намаление -14% до съботата ако не се лъжа, възползвайте се.
Keep on growing 
- Spiral
- Баш Градинар

Пропуснах да кажа, че в attitude seeds са заредили blue dream na humboldt, знам че тук има фенове на сорта. 
Keep on growing 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
За мен Ролекса на семките е Дъч Пешън, никога не съм била разочарована от техен вид. Иначе Блу дрийм съм го гледала и сега гледах техния Сапфир ОГ на Хумболд. Еми на Дъч Пешън съм имала по-яки откровено, не че са лоши тези, в никакъв случай. Но поне аз лично ако трябва да си купувам гледам винаги да имам един сорт от ДП поне....
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Да ти кажа аз лично съм пробвал доста семена на Хъмболд и въобще не съм впечатлен , да не говорим че единия път имах 10 семки All Gas Og и всичко се изхерми гледал съм и други сортове и пак хермита е имало , а за Дъч Пешъна бих казал ,че са неоправдано скъпи и от тях съм пробвал доста семена и като цяло банка ролекс на семената според мен няма просто понякога някой имат добри попадения и те се знаят.
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Благодаря ви за мненията! Ще си избера нещо, което просто ми допада по описание без твърде големи очаквания.. евентуално може да издебна някоя промоцийка на Дъч или пък ще стрелям в тотално непознат брийдър
Те и супер хвалените из нета сортове, или такива печелили награди, гледам че си държат много стабилни цени.. а нещо 40-50лв за семка не ми се дават.. иначе, Гуги, разбрах те какво имаш предвид за брийдърите.. хъмболд-та ми отпада засега да експериментирам с него..
- Spiral
- Баш Градинар

И аз не съм на мнение, че са чак ролекса, не съм пробвал тяхно, за да говоря, но съм съгласен с гуги, че и да е най-"оборотната" банка, пак може да ти се паднат кофти семки. Аз много време дебнех на Symbiotic Genetics и след колко години най-накрая заредиха нови партиди, че ще ги видим зимата.
Keep on growing 
-
Totallyamnezia
Здравейте!Тъй като мисля че вълнува доста от хората тук а в същото време е доста трудно и отнема супер много време за различни опити и не всичко може да се пробва - бих се радвал всеки да сподели опит и до какви заключения е стигнал относно при какви условия е получил най-добър добив .
Например :вид лампи ,колко саксии използва на кв.м и колко са големи по размер ,,колко време държите във вегетация и т.н .
Мисля ,че ще е интересно всеки да сподели опит и резултати:)
Например :вид лампи ,колко саксии използва на кв.м и колко са големи по размер ,,колко време държите във вегетация и т.н .
Мисля ,че ще е интересно всеки да сподели опит и резултати:)
-
Totallyamnezia
Нека аз започна
От опита който имам най-добър добив съм вадил от. 600wHPS 16растения клонинги в 7л саксии за 45 дни вегетация .
Добив 400гр.
Опитвал съм и по-малко бройки но нещо не се получава
От опита който имам най-добър добив съм вадил от. 600wHPS 16растения клонинги в 7л саксии за 45 дни вегетация .
Добив 400гр.
Опитвал съм и по-малко бройки но нещо не се получава
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Кое ти се е сторило лошо на ДП или да не е отговаряло на описанието? За да знам все пак него да не го тествам. До сега аз не съм имала такъв случай с тях, особено класическите им сортове, от това което съм пробвала де, всичко беше точно това, което пише.Също хермита не са ми се случвали от техните сортове, макар че постоянно клонирам фем. Аутотата им не съм гледала. Докато с Барнис и всички други съм имала поне по едни по-тъповати от очакваното. Скъпи са иначе да, но като си направиш по 20 клонинга и качеството им си избива цената според мен.За кво са ми евтини, но средни или гадни, нали така. "Ролекса" използвах неговия израз просто, иначе и аз не смятам, че има Ролекс чак, това са семена и всичко може да изскочи от гените. Всеки брийдър си има яки и тъповати. ДП преобладават яките с положителност, поне говоря за моя вкус и критерии.Gugi написа: ↑04 Сеп 2023, 15:52Да ти кажа аз лично съм пробвал доста семена на Хъмболд и въобще не съм впечатлен , да не говорим че единия път имах 10 семки All Gas Og и всичко се изхерми гледал съм и други сортове и пак хермита е имало , а за Дъч Пешъна бих казал ,че са неоправдано скъпи и от тях съм пробвал доста семена и като цяло банка ролекс на семената според мен няма просто понякога някой имат добри попадения и те се знаят.
.png)