Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема)
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1007 times
Има някакви табели. Сигурно е индустриален коноп.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Да,май ще цъфва.Много интересна форма се получи това:)
-
- Баш Градинар

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 92 times
Отгоре са горе-долу, добре спряха дъждовете, че единия си иска планина, а другия сорт си иска средиземноморски климат. Взех ги заради високото съдържание на ТХК, сега колко ще изкарам, идея нямам. И преди го споменах, че не съм пушач и ги садих за медицински цели, но напразно. Все пак не се оказва напразно, понеже помага при глаукома, понеже вътреочното налягане спада, а баща ми е зле с очите, на мен се оказа, че ми помага да спя, става въпрос за маслото от главите, а не пушене и ред други предимства си има. А, и редовното взимане предпазва от рак. При пушене 90 процента се губи, а аз и цигари не пуша и се давя на умиране. Кот такоз, както казва известен форумец.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Горещо ви препоръчвам да опитате с вейп за суха билка(с течностите още не съм пробвала,че са ми скъпи,пък не ми с е занимаваше да пробвам да си правя,но съм сигурна,че и това е по-яко),нищо общо с пушене,ефекта се различава в положителен смисъл,както и самото пушене не е точно пушене и спестява много от вредните неща(аз също не пуша цигари,преди години съм пушила).Мен ме кефи много повече!Изобщо и не пуша масури откак си взех първия,освен като сме много хора и няма как вейп да се върти.Но от тях после ми става по-гадно,особено ако комбинирам с бира,параноя при вейпа няма никаква никога,това мога да заявя с положителност,просто може би тя се предизвиква от вреднотиите,които се отделят в пушека започвам да си мисля(но това е само мое разсъждение)......Най-полезно е да с е яде и екстракти да се мажат/поглъщат,но пък така психо ефекта може да дойде в неподходящо време или да не уцелиш дозата,изобщо е малко по-неконтролируемо от вейпването,то е различно де.Трябва да се пробва с малко вечер 2,3 часа преди сън да не се размаже човек когато и колкото не трябва:)И като видиш какво количество как и след колко време ти повлиява(в зависимост от самия организъмкога си се хранил и тн) да си направиш режим.
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
Лично аз вече не пуша...гледам защото ми харесва да го правя...всеки си има хоби това е моето...може да пробвам да си направя масло...бях гледал как става ама ми изглежда много сложно...пък и понеже карам редовно и ме е страх с тея дръг чекове да не ми вземат книжката хд...иначе съм чел че помага многоavatar написа: ↑01 Юли 2019, 14:58Отгоре са горе-долу, добре спряха дъждовете, че единия си иска планина, а другия сорт си иска средиземноморски климат. Взех ги заради високото съдържание на ТХК, сега колко ще изкарам, идея нямам. И преди го споменах, че не съм пушач и ги садих за медицински цели, но напразно. Все пак не се оказва напразно, понеже помага при глаукома, понеже вътреочното налягане спада, а баща ми е зле с очите, на мен се оказа, че ми помага да спя, става въпрос за маслото от главите, а не пушене и ред други предимства си има. А, и редовното взимане предпазва от рак. При пушене 90 процента се губи, а аз и цигари не пуша и се давя на умиране. Кот такоз, както казва известен форумец.![]()
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Всички растения се отглеждат напълно органично и се пръскат с Неем оил единствено.
Blue Dream, Maui Waui, Berry White, XXX OG има и други видове които ще ги снимам следващият път.
Имахме доста спънки, нямаше ток за известно време и започнаха за цъфтят което забави растежа малко. За щастие почти всички се върнаха в растеж и сега се развиват добре. Имаме още около 6 седмици на растеж на тези дами, така че се надявам да стана 3 пъти по-големи. Има и доста по-малки растения които не успяха да се възтановят толкова бързо но несъм ги снимал по отделно, виждат се в далечината по-снимките.
Blue Dream, Maui Waui, Berry White, XXX OG има и други видове които ще ги снимам следващият път.
Имахме доста спънки, нямаше ток за известно време и започнаха за цъфтят което забави растежа малко. За щастие почти всички се върнаха в растеж и сега се развиват добре. Имаме още около 6 седмици на растеж на тези дами, така че се надявам да стана 3 пъти по-големи. Има и доста по-малки растения които не успяха да се възтановят толкова бързо но несъм ги снимал по отделно, виждат се в далечината по-снимките.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
.png)