На колко разстояние ти е лампата от върха на растенията?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Въпроси от бъдещ фермер
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1322 times
- Been thanked: 2311 times
Keep on growing 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
не се вижда на тази светлина оранжева, ако можеш снимай ги на някаква дневна? 600вата,ама с кул тюб, нали?По-надолу добре ли са? Снимки цели растения, може дори със саксия, на нормална светлина и на засегнатото отблизо, така даже и без много данни може нещо да се предположи от колегите.
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Защо искаш да ги сменяш?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Аз съм доволен от better organix. Следващия ми гроу ще organix + biocanna. Аз съм фен на органичните торове. Поне при мен резултата, беше задоволяващ.
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Даже не само торове, ами плодове, зеленчуци, месо, bio продукти като цяло.
-
Georg
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 18 times
Да ги сменям не съм споменал.
Използвам двата компонента за растеж и цъфтеж.
Просто питам комбинация някаква . Мога ли да добавя нещо . Само тях ли мога.
Дали да сменя с нещо по добро за хубави резултати.
Горе долу да направя едно хубаво съчетание от торове да постигна колкото се може повече грам.
За сефте ги Използвам, преди съм използвал Advanced, а за външно повече наблягам на чисто фермерските амониева или кристалон за растеж, после кристален за цъфтеж и някакви други . На Canna съм слагал външно ,но там е друга терца. Насочил съм се вътрешното и искам да подобри резултата като грам. Разбира се то ще се отрази и на качество и т.н.
Използвам двата компонента за растеж и цъфтеж.
Просто питам комбинация някаква . Мога ли да добавя нещо . Само тях ли мога.
Дали да сменя с нещо по добро за хубави резултати.
Горе долу да направя едно хубаво съчетание от торове да постигна колкото се може повече грам.
За сефте ги Използвам, преди съм използвал Advanced, а за външно повече наблягам на чисто фермерските амониева или кристалон за растеж, после кристален за цъфтеж и някакви други . На Canna съм слагал външно ,но там е друга терца. Насочил съм се вътрешното и искам да подобри резултата като грам. Разбира се то ще се отрази и на качество и т.н.
.png)