Понеже съм малко невеж , може ли някой да ми обясни как да стана пълноправен член на форума и да получа "градинар"?
П.С. Какво става с Youtube канала??
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
Трябва да ти се одобрят три твои поста от модераторите, за да можеш да пишеш свободно.nap06lqka09 написа: ↑07 Авг 2023, 12:33 Понеже съм малко невеж , може ли някой да ми обясни как да стана пълноправен член на форума и да получа "градинар"?
П.С. Какво става с Youtube канала??
- Growmie23
- Градинар

- Has thanked: 350 times
- Been thanked: 116 times
Здравейте колеги , имам проблем с качването на снимите .Принципно знам как се качват снимки тука , няколко пъти пробвах през EXIF сайтове като ги форматирам и трия данните и нещо не се показват снимите . После пробвах без да минават през такива сайтове , защото знам че и сайта тука ги форматира и трие автоматично данните на JPG файловете и пак не се показват снимките . Имам около 5 поста за одобрение , извинявам се на админите за работата . За първи път така ми се получава , от стария профил не съм имал проблеми . Бих се радвал на някаква помощ , къде ми е грешката .
- nap06lqka09
- Нов Градинар

Още мога ли да изпращам лични съобщения , че не намирам от къде? 

- nap06lqka09
- Нов Градинар

Какво смятате за новият приет закон: "От днес всеки заловен пиян или "след употреба" на вещества, освен завишени наказания, ще трябва и да се раздели с автомобила си. "

.png)