Не съм забелязала нищо да разваля, но аз торя малко. От всичко винаги ползвам много по-рядко, от по - късно и мин до средни дози, защото и пресаждам и си обогатявам на всяко пресаждане почвата със сух някакъв, примерно на гуанокалонг, но пак по малко количество, че да не се предобри и с двете.....Ти би могъл една идея повечко да ториш от мен.... И така не ползвам много добавки, повече след средата на цъфтежа, за растеб само коренов стимулатор. Чат пат и по една меласа към финала, но пак не ползвам често.... Ми ето примерно тези бяха така по тая схема, че ми е лесна и удобна, а и не меря и тн. Могат и по добре да станат, но и други неща играят роля другите условия и размер на саксии, както и самата почва, аз разчитам и на нея и пресаждането....Prototype046 написа: ↑17 Юли 2023, 15:24Точно за биоблумбастика,четох в разни форуми,че бил променял и развалял вкусът от 5 различни сорта всички докарвали на едно и също ,спицифичен вкус ,имам биоблумбастик малка разфасовка ,но се чудя ,ти какви наблюдения имаш надуват ли от биоблумбастика отзив и бързо ли действа ?Inna написа: ↑17 Юли 2023, 13:22Аз редувам след средата Кана био флорес и Биоблумбастик, което е пк бусъер и за моя начин на гледане добре стават.... Но то е комплексно, има и други фактори, както и сорта разбира се. На Адвансед също всичко което съм опитвала е добро, така че и тях бих препоръчала ако не държиш да е само био..... Също в по едрички саксии стават по-гилемички и съответно и главите по едри.....Prototype046 написа: ↑16 Юли 2023, 16:30 Препоръчайте бустери за надуване в цъфтеж ,че нещо все малки стоят ,bloombastic ,shooting powder ,remo nutrients,advanced nutrients ?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Полях аутосите с това био блумбастик ,гласувам ти доверие ,като стара гроуърка ,и още два тора на плагрон био реших да ги тествам иначе само биобизз серията им давам
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1014 times
Да ви попитам оняден ходих до гроушопа, бат гуано на калонг нямали и пробутаха 1 чувал на плагрон, на плагрон става ли за цъфтеж или съм се минал- нпк-то му е 3-15-4. Отделно не били зареждали big bud на Адвансед щото били недоволни от него , вярно ли е това някой да го е ползвал, има ли и други алтернативи на Биг Бъд, за увелечаване на главите? Верни ли са тия работи или съм станал жертва на търговски масали?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Не си мисли че увеличението на главите до голяма степен зависи от химикалите те са допълнение но има мноого фактори като ген светлина и вегетацияPeggy Zina написа: ↑26 Юли 2023, 15:36Да ви попитам оняден ходих до гроушопа, бат гуано на калонг нямали и пробутаха 1 чувал на плагрон, на плагрон става ли за цъфтеж или съм се минал- нпк-то му е 3-15-4. Отделно не били зареждали big bud на Адвансед щото били недоволни от него , вярно ли е това някой да го е ползвал, има ли и други алтернативи на Биг Бъд, за увелечаване на главите? Верни ли са тия работи или съм станал жертва на търговски масали?
- grustman
- Градинар

В цъфтеж почти не му трябва азот таблицата 3-15-4 е АЗОТ ФОСФОР КАЛИИ
- Peggy Zina
- Градинар

- grustman
- Градинар

Прикачи снимка да го видя
- Peggy Zina
- Градинар

"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- grustman
- Градинар

- Peggy Zina
- Градинар

Големи файтонджии излязоха търговците казаха ми да го ползвам, както гуаното на калонг, а аз него го ръся. И на разтвор като разтвора го правя така кило гуано в 10л туба и после поливам един литър от ноя разтвор на 10 л вода. Колко да слагам от това гуано че хем да надуе главите хем да не пресоля манджата?grustman написа: ↑26 Юли 2023, 18:04Важи
.png)