Това се получава ако прекаляваш с азотните торове, колкото повече азот, толкова по - късно ще тръгнат. Промени начина на хранене и ще тръгнат по рано.AuToBaN написа: ↑07 Юни 2021, 19:19При мене винаги почват да цъфтят след 25-ти август , квото и да съм гледал досега , не знам как така се получава , и винаги все края на октомври и към средата на ноември ми се налага да бера....Vetrushka написа: ↑07 Юни 2021, 10:35Това, че е показало пол не значи, че ще цъфне. Повечето растения до месец са показали пол. До 22-ри деня расте с по 2-3 минути на ден, това растенията го усещат много добре и няма как да цъфнат в най - дългите дни на годината. Цъфтежа го очаквай от края на Юли на там.Mukito1324 написа: ↑06 Юни 2021, 08:51 Здравейте колеги!
В земята са 1-Critical kush 1-Blue Dream 3- special queen n1 1-Cheese от средата на април. Доста дърпат малко тея дъждове ги издължиха ама се оформят големи борчета, обаче имам малко притеснения - някои си показаха пола това ясен знак ли е че ще навлиза скоро в цъфтеж, защото не ми се иска има още да расте. Дали ще повлияе ранното им слагане в земята... Не са на сенчесто място нито пък и не са постоянно осветени...
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Имаш ли сита от тези торбите?Ситото е най важното нещо за направата на хашиш, иначе пада и боклук. До 220 микрона, по - голямо вече не става.... Зависи от размера на ситото, ако е по-едро от 200 излиза малко повечко, ако е много ситно и хаша е по - фин, но пък по-малко става количеството. Честно казано не мога да предположа аз поне колко ще излезе, ако е трим по малко, ако е главици-повечко....... Пробвай и сподели, не забравяй снимки! 
-
AuToBaN
- Градинар

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 101 times
Гледах продават онлайн от тези торби с цветовете и ще си поръчвам . Да като го направя ще го кача да се види.Inna написа: ↑10 Юни 2021, 15:31 Имаш ли сита от тези торбите?Ситото е най важното нещо за направата на хашиш, иначе пада и боклук. До 220 микрона, по - голямо вече не става.... Зависи от размера на ситото, ако е по-едро от 200 излиза малко повечко, ако е много ситно и хаша е по - фин, но пък по-малко става количеството. Честно казано не мога да предположа аз поне колко ще излезе, ако е трим по малко, ако е главици-повечко....... Пробвай и сподели, не забравяй снимки!![]()
- Zafor19
- Баш Градинар

- Has thanked: 1268 times
- Been thanked: 893 times
Здравейте, при мен засега още едно мъжко излезе. Има рискове с регулярните и още едно женско прегризано от страшните зайци. Предното отхапано се възстановява добре, но преди беше най-доброто...но както и да е
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Зайците обичат само кората в основат на растенето. Ако е изяден върха на растението е нещо друго. При мен има 4-5 различни вида зайци и никаго не са яли растенията от върка надолу.Shevica написа: ↑13 Юни 2021, 20:00Здравей , колега това не прилича на изядено от заек. Зайците обичат да им ядът само връхчетата , защо усещат че там растението е най - свежо.Zafor19 написа: ↑13 Юни 2021, 19:32 Здравейте, при мен засега още едно мъжко излезе. Има рискове с регулярните и още едно женско прегризано от страшните зайци. Предното отхапано се възстановява добре, но преди беше най-доброто...но както и да е
IMG_20210613_130415-min.jpg
IMG_20210613_130325-min.jpg
IMG_20210613_130256-min.jpg
Сърните ядът всичко останало листа включително и глави, без клечките и коратра. Сърчните обикновено нападат късно в сезона защото другата растителност вече е изсъхнала.
Мечките направо вадят растенията от дупката и търсят риба ако сте използвали тор които мирише на риба. Ние затова не използваме морски торове.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
AuToBaN
- Градинар

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 101 times
Видях че 220 микрона синята торба е най отгоре , тя събирала боклука в нея и накрая се изхвърля, а другите 2 торби под нея с по малкото микрони там е хубавото, така ли е ?Inna написа: ↑10 Юни 2021, 15:31 Имаш ли сита от тези торбите?Ситото е най важното нещо за направата на хашиш, иначе пада и боклук. До 220 микрона, по - голямо вече не става.... Зависи от размера на ситото, ако е по-едро от 200 излиза малко повечко, ако е много ситно и хаша е по - фин, но пък по-малко става количеството. Честно казано не мога да предположа аз поне колко ще излезе, ако е трим по малко, ако е главици-повечко....... Пробвай и сподели, не забравяй снимки!![]()
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
Здравейте приятели искам да попитам това някакво заболяване ли е? Листата се свиват на доло но не цялото листо а само единично листенце и като се опитам да го изпъна се къса посредата. Според мен е заболяване защотото едно стана така и след него и другите.
П.с Разтенията са автоматици!
П.с Разтенията са автоматици!
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Значи на мен освен заек да ми е направил беля. Стеблото точно над почвата беше ударено и липсваше от него.Sofia Cannabis написа: ↑13 Юни 2021, 20:58Зайците обичат само кората в основат на растенето. Ако е изяден върха на растението е нещо друго. При мен има 4-5 различни вида зайци и никаго не са яли растенията от върка надолу.Shevica написа: ↑13 Юни 2021, 20:00Здравей , колега това не прилича на изядено от заек. Зайците обичат да им ядът само връхчетата , защо усещат че там растението е най - свежо.Zafor19 написа: ↑13 Юни 2021, 19:32 Здравейте, при мен засега още едно мъжко излезе. Има рискове с регулярните и още едно женско прегризано от страшните зайци. Предното отхапано се възстановява добре, но преди беше най-доброто...но както и да е
IMG_20210613_130415-min.jpg
IMG_20210613_130325-min.jpg
IMG_20210613_130256-min.jpg
Сърните ядът всичко останало листа включително и глави, без клечките и коратра. Сърчните обикновено нападат късно в сезона защото другата растителност вече е изсъхнала.
Мечките направо вадят растенията от дупката и търсят риба ако сте използвали тор които мирише на риба. Ние затова не използваме морски торове.
.png)