Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Vetrushka Indoor 2020 №2
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Не трябва да ти е жал, бъди силен. Аз последния път убих към 15 бройки. 
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3769 times
Здравейте стават 4 седмици вегетация при мен. Малко прекалих с поливането, но това си е запазена марка за мен, ама ще се оправят. Някой имат орлови нокти, новия растеж уж е читав, ако не ще ги изчакам колкото искат. Последната седмица упражних и някой техники върху тях. Изчистил съм ги от големите листа, някой ги топирах, като взех клонинги от тях, някой малко ги разтворих, защото вървяха много сбити. Не бързам с цъфтежа, обичам да си ги наглася предварително по мой вкус. Сега обаче от 7 китки имам 4 сорта и всеки си расте както иска.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1340 times
- Been thanked: 2327 times
Аз съм с 1 сорт 9 китки и пак си всяко си расте както искаVetrushka написа: ↑26 Яну 2021, 22:57 Здравейте стават 4 седмици вегетация при мен. Малко прекалих с поливането, но това си е запазена марка за мен, ама ще се оправят. Някой имат орлови нокти, новия растеж уж е читав, ако не ще ги изчакам колкото искат. Последната седмица упражних и някой техники върху тях. Изчистил съм ги от големите листа, някой ги топирах, като взех клонинги от тях, някой малко ги разтворих, защото вървяха много сбити. Не бързам с цъфтежа, обичам да си ги наглася предварително по мой вкус. Сега обаче от 7 китки имам 4 сорта и всеки си расте както иска.![]()
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
Keep on growing 
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, при мен растенията претърпяха малко проблеми, но се надявам вече да няма драми до края.
Оказа се, че съм прекалил с дранажа на дъното на саксията, бях сложил керамзит поне 3-4 пръста. През дупките на саксията влиза въздух и суши много бързо дъното на саксията. Корените се бяха врязали в
топчетата и пожълтели. В началото реших да проверя какво се случва на 1 от тях и като видях корените,
реших да пресадя всички. Вече са в 14 литра саксии, допълних новите със същия почвен микс, като на старите. Критикъл къша, много го бях изчистил от листата и се бъгна, него ще го махна и ще остана с
6. Всички са изчистени много хубаво от листа и разклонения, повече няма да махам нищо от тях, да се съвземат от пресаждането и до края на седмицата, ще ги пусна да цъфтят.
Взех допълнително на Bio Bizz Bio Heaven и Acti-Vera при пресаждането им дадох 2 мл. на литър Bio Heaven.
Две от цветята са пресадени в понеделник, а другите снощи. Снимките, са от тази сутрин
Blue Ice OG Strawberry Banana Grape The White OG The White OG 2
Оказа се, че съм прекалил с дранажа на дъното на саксията, бях сложил керамзит поне 3-4 пръста. През дупките на саксията влиза въздух и суши много бързо дъното на саксията. Корените се бяха врязали в
топчетата и пожълтели. В началото реших да проверя какво се случва на 1 от тях и като видях корените,
реших да пресадя всички. Вече са в 14 литра саксии, допълних новите със същия почвен микс, като на старите. Критикъл къша, много го бях изчистил от листата и се бъгна, него ще го махна и ще остана с
6. Всички са изчистени много хубаво от листа и разклонения, повече няма да махам нищо от тях, да се съвземат от пресаждането и до края на седмицата, ще ги пусна да цъфтят.
Взех допълнително на Bio Bizz Bio Heaven и Acti-Vera при пресаждането им дадох 2 мл. на литър Bio Heaven.
Две от цветята са пресадени в понеделник, а другите снощи. Снимките, са от тази сутрин
Blue Ice OG Strawberry Banana Grape The White OG The White OG 2
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Това с летвите за какво го правиш да не ти се свива бокса ли? При мен като пусках по-силна вентилация се свиваше....
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- Vetrushka
- Ветрушка

Да това е ми е идеята, хлътва с по 10 см от страна, а по този начин имам и по удобно място за захващане на обдухващите вентилатори. Те са две летви на буквата X ама мисля и на другите страни да сложа, обаче мисля да са бамбукови колчета, ще видим.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, при мен момичетата последната седмица, след пресаждането направо се преобразиха и израснаха много. Миналата седмица съм им давал Bio Heaven, Acti vera на Bio Bizz и днес ще им направя поливка с Bio Rhizotonic. Започнаха да пият по повече и се поливат през 4-5 дни. Храна не съм им давал, затова обичам да си заредя почвата предварително и само с добавки карам цялата вегетация. Режима им го намалявах постепенно и днес им е реално първия ден 12/12.
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте, някъде около 22-24 Януари бях взел клонинги от растенията. Взех от 2-те, които тогава се справяха най - добре със стреса причинен от мен
, Critical Purpple Kush и The White OG. Клонингите ги направих по два начина, половината с пудрата на лактофол за вкореняване, а другата половина с Root Better. Мога смело да кажа, че лактофола се справя по добре с това. Теста го правя 2 години под ред със различни сортове и тази година беше същото. Клонингите ги взех, по скоро за тренировка и опити, от колкото да ги ползвам по предназначение. Тъй, като нямам 2-ри голям бокс за вегетация, а само едно мъничко само за старт и нямам къде да ги осветявам хубаво, а майките са на 12/12. Затова през нощта са в бокса, а през деня до перваза, за да не цъфнат
Ще ги пресаждам от време на време в по голяма саксийка, но искам да ги запазя максимално време малки. И ако са живи все още Април месец, ще ги пусна да вегетират, заедно с тези за бъдещия Outdoor, а пък защо не и да пусна някое за основно, времето ще покаже.
.png)