Супер, надявам се да работи добре и за нас,първо от тях ще пробвам то се разбра а тези отляво имат малко по различен цвят,тях пробвал ли си ги.Sofia Cannabis написа: ↑13 Фев 2021, 23:09Има много видове това са една от най-големите компаний за производство на такива и работи много добре за нас.ganjalove написа: ↑13 Фев 2021, 21:23апсолютно те разбрах.Тази вата пак е за нашите цели правена или от гроушоп купувана.Аз мислех че ползваш някаква строителна,понеже те са по евтини във пъти,мислех че такава ползваш а знам че при теб всичко е на ниво и изпитано и затова ми стана интересно..тази вата която ползваш тя май реално е даже по скъпа отколкото тези които ползваме ние от гроушопа.Sofia Cannabis написа: ↑13 Фев 2021, 21:08
Тове е най-добрият вариан който аз съм използвал. Този пакет е $10. Това което трябва да се помни е че работят изключително добре само когато е пълна кутията на 85-100%. Ако ще правиш само няколко 10-20 клонинга трябва да ги сложиш в по-малка кутия или ако имаш голяма кутия може директно в малки саксии с почва.
Ако сложиш 10-20 клонинга в голяма кутия, тези кубчета не са достатъчни за да държат висока влага и отнема повече време да се вкоренят.
Надявам се това да се разбира какво искам да кажа.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
root riot (100 броя сa $30) като гъбичка са хубави много но при мен са много по-скъпи спрямо тези които използвам сега. Преди няколко години ги използвахме много, работят малко по бързо но самите корени са по-тънки и по-малки в сравнение с ватата.Inna написа: ↑14 Фев 2021, 08:55 Ако е за скъпички от гроу шопа тези Root it плъгчетата също ми харесаха, но не взимам често. Приличат малко на гъба...... Иначе в тях много бързо ми станаха. Във вата опитах първия път и пак много лесно стана, а напоследък в рохкава, слаба почва си карам..... 10ина дни......
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Vvv
- Градинар

- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 18 times
Днес беше голямо чистене и даже две сови видях на един клон луд ден. За съжаление не мога да разчитам на източника с вода и мисля да заредя два бидона вкопани в земята по 100л и да ги напълня поне наблизо има чешма ако пресъхне там ще имам. Имам един въпрос към вас братя и към теб сестро Ина споделиха ми ако сложа в дупките преди да сложа пръста черни чували и да го надупча целите така се задържали по влажно и мълча да е поне 10см. Как ви се струва?
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Мулчът да, но за чувалите не съм пробвала..... Може би има логика, но не знам колко е подходящо.... Внимавай с тази чешма, сигурно ходят някви!
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
Здравей в момента деня е под 12 часа, ако разчиташ само на тази светлина ще ги цъфнеш още на перваза. Задължително им трябва допълнително осветяване. Влагата няма как да ти е добре, защото в момента и им трябва 65% влага, а ако е толкова прозорците ще са ти изпотени.George написа: ↑12 Мар 2021, 10:44 Здравейте банда,
Включвам се пак с един въпрос.
Какво правим, когато в началото имаме много голямо издължаване на стъблото? Четох, че е вследствие на слаба светлина и поради тази причина растението се стречва търсейки светлина. Саксиите са сложени на южен прозорец. Лошото е, че последните дни няма много слънце. Издължаването е повече от 12 см. и вече веднъж ги присадих и дозарових. Имаха парно близо до тях и температурата беше 20-21 градуса. Влагата е перфектна според мен. Лампа не съм взимал, защото ги готвя за външно отглеждане.
П.С. Качвам една снимка на едно от растения...просто много ми харесва самата снимка![]()
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
Аз моите клонинги ги държа докато им свети на големите, вечер от 10 и сутрин, като тръгна за работа ги оставям в близост до прозорец, вечер пак в бокса и така вече 1 месец. Надявам се до 3 макс 4 седмици, да завърша indoora и тогава ще пусна и още семки, а тези ще ги вкарам в бокса. Вече по големи саксии около 5 литра, за да ги изкарам средата на Май, поне 50 см. растения. Които са вече топирани няколко пъти, напълнили са си саксиите с корени и са готови да растат.
Колко по малки цветя се изкарват, толкова по опасно е за тях в началото. Тази година за първи път ще пробвам с големи растения, да видим какво ще се получи.
За да не ти цъфнат им трябва поне 14-16 часа светъл период, а как ще го направиш вече ти си избираш. Ако седят 7-8 часа на прозореца и още за 7-8 на лампа си мисля, че всичко ще е наред. Може би си ги пуснал прекалено рано, аз така смятам. За един месец вегетация, стават достатъчно големи за изнасяне на вън.
-
Inna
- Marijuana Mom

Черупки от яйца, това е в една саксийка някакво стайно цветенце ако иска човек да си пробва. Но на едро калций, магнезий и микроелементи дават каменните брашна, стара вар гасена, пясък речен/морски, камъчета, доломит, подобни неща, варовици. За калций и магнезий добавяйте камъни и прочетете за тях.Горещо препоръчвам отново, просто вижте какво съотношение. Навън няма по-добро, никой не сипва кал маг препатати навън
Аз не използвам и в саксия, защото изпробвам камъните, лава, зеолит, пемзите и всички тези неща.. .... Недостиг на калций няма как да видя, дори не съм. Разбира се трябва да внимаваме за пх, да не се вдигне, да се добавят умерено.
Фърст ми беше пратил книжка за торенето с камъни и пак искам да ви обърна внимание на това!
На аутдор сипете нещо такова в микса.
Фърст ми беше пратил книжка за торенето с камъни и пак искам да ви обърна внимание на това!
-
Inna
- Marijuana Mom

Може пясък, може друго каменно, 5%вар от село гасена от чувал ако сипеш(може и на повърхността на почвата) дава всичко необходимо.Пепел до 10%сипана отгоре или в микса . Може и някакво брашно каменно, може речни камъчета който има дребни, абе КАМЪНИ малко трябват
Това са и черупките, но много по неефективно и трябват много. Аз ползвам зеолит и няколко вулканични такива , но не е задължително да са изгъзици скъпи. Вермукулита също дава някои такива неща. В микса значи да има едни 15ина% нещо такова по избор , може и микс от такива каменни неща.
-
George
- Градинар

- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 322 times
Добра вечер, пичове...и дами!
Правя едно бързо включване за да покажа какво се случва с растенията. Идеята е тази година с минимален бюджет да видим от 10 растения какво ще успея да изкарам.
100% успеваемост при покълването..разбира се някой вървят по-назад, но мисля, че е нормално. Имах проблем първите дни с издължаването в следствие на малкото светлина, но мисля, че оправих проблема, след като ги присадих накланяйки ги на една страна и ги посипах с почва. Разбирам обаче, че наистина се нуждаят от повече светлина и затова взех една led крушка 1600lm, която да им свети от 17:00 до 3:00 И така станаха 20 светло на 4 тъмно. Знам, че тази светлина е смешна, особенно за 6 растения, но за сега толкова. Прикачам снимки да ги видите как са за през ноща. През деня са на южен прозорец. Как ви се струват? Всякакви съвети са добре дошли.
П.С. Светлината ще е само до средата на май, после ще се КОПАТ!
Поздрави
Правя едно бързо включване за да покажа какво се случва с растенията. Идеята е тази година с минимален бюджет да видим от 10 растения какво ще успея да изкарам.
100% успеваемост при покълването..разбира се някой вървят по-назад, но мисля, че е нормално. Имах проблем първите дни с издължаването в следствие на малкото светлина, но мисля, че оправих проблема, след като ги присадих накланяйки ги на една страна и ги посипах с почва. Разбирам обаче, че наистина се нуждаят от повече светлина и затова взех една led крушка 1600lm, която да им свети от 17:00 до 3:00 И така станаха 20 светло на 4 тъмно. Знам, че тази светлина е смешна, особенно за 6 растения, но за сега толкова. Прикачам снимки да ги видите как са за през ноща. През деня са на южен прозорец. Как ви се струват? Всякакви съвети са добре дошли.
П.С. Светлината ще е само до средата на май, после ще се КОПАТ!
Поздрави
.png)