Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Bfiend написа: ↑22 Мар 2021, 11:47
От клонинги авто са ...преди да ги мина от 18/6 на 12/12 ги оставих на тъмно 24 часа....Ще пробвам това с храната ,че почна да става лудница... 120-130см. станаха направо джунгла през светлият период е малко по-топло 33-35 и влажност 65-70 ,може ли пък от това да е?
Ха, интересно, клонинги ауто? По принцип аутото не процедират така с него, дори се очаква клонингите му да цъфнат твърде бързо и затова избягват да ги клонират. Може ли малко повече история, фирма, така ли ги продават или някой ги е направил?
Ако може температурата да е до 30,по възможност под би било по-добре, но не знам дали това има връзка с това, че не цъфват.
Sasho написа: ↑24 Мар 2021, 00:11
Мойте ги карам на 24ч. Надявам се да се случи това което пише в сайта за мойте сортове уж са едни от най бързо цъфтящите и на количество не било зле.
В началото може на 24/0 с 400W HPS, но към края намаляш на 18/6 и по възможност под 600W HPS
BTW какви торове и добавки за цъфтеж използваш или смяташ да използваш?
Аз бих ти препоръчал PK boost, желязо(Fe) и Cal-Mag добавка, а също и меласа, ензими, витамини и т.н.
След първите 2-3 седмици от поникването се почва и торенето ЗА ЦЪФТЕЖ... но не прекалявайте, защото преторяването е сред най-често допусканите грешки. Успех!
Screenshot_20210324-005358.png
Screenshot_20210324-005333.png
@Sunmaster ако ще го караме на скрийшотове на английски, можем и сами да ползваме някоя търсачка и да четем. Мисълта ми е, че по този начин сваляш качеството на форума и омаловажаваш неговата функция. Всички можем да четем от други сайтове в крайна сметка. Поне ако ще показваш информация от чужд опит, поне си направи труда да я преведеш за хората, които не го разбират английския. Собствения опит се ползва с предимство тук, чуждия опит е достъпен за четене навсякъде. За ПК бустър да обясниш какво е, ми драсни 2 изречения, нищо няма да ти стане. В тези скриншотове, основната информация е насочване към конкретни продукти, като това е и основната цел на самата статия. Аз даже никъде не видях, някой да пита какво е ПК бустър. Айде със здраве, дано си ме разбрал правилно.
В началото може на 24/0 с 400W HPS, но към края намаляш на 18/6 и по възможност под 600W HPS
BTW какви торове и добавки за цъфтеж използваш или смяташ да използваш?
Аз бих ти препоръчал PK boost, желязо(Fe) и Cal-Mag добавка, а също и меласа, ензими, витамини и т.н.
След първите 2-3 седмици от поникването се почва и торенето ЗА ЦЪФТЕЖ... но не прекалявайте, защото преторяването е сред най-често допусканите грешки. Успех!
Screenshot_20210324-005358.png
Screenshot_20210324-005333.png
@Sunmaster ако ще го караме на скрийшотове на английски, можем и сами да ползваме някоя търсачка и да четем. Мисълта ми е, че по този начин сваляш качеството на форума и омаловажаваш неговата функция. Всички можем да четем от други сайтове в крайна сметка. Поне ако ще показваш информация от чужд опит, поне си направи труда да я преведеш за хората, които не го разбират английския. Собствения опит се ползва с предимство тук, чуждия опит е достъпен за четене навсякъде. За ПК бустър да обясниш какво е, ми драсни 2 изречения, нищо няма да ти стане. В тези скриншотове, основната информация е насочване към конкретни продукти, като това е и основната цел на самата статия. Аз даже никъде не видях, някой да пита какво е ПК бустър. Айде със здраве, дано си ме разбрал правилно.
Честно казано аз не намирам нищо нередно в неговото мнение, по темата е, няма линкове....
. А сега това ще предизвика заядлив отговор в темата и ще трябва да ги трия всичките.... Нека споделяме кой каквото може(и каквото позволяват правилата) , само да отдаваме кредит ако това са чужди постижения или цитати,да не си ги приписваме като личен опит.
Тези още са ми пълни изгледах 2 кали къш само с тях и нз доволен съм си дават голяма разлика почна ли да ги ползам но и не съм ползвл други така че не мога да кажа дали са най добри. Предбия път първите 2 седмици от цъфтежа давах растежни и на истина много се издължиха станаха повече от 1.70 този път мисля да не им давам толкова растежни нямам място за повече от 1.50. Та сега се замислих тези 4 автомата които съм зададил дали да им първите 2 седмици растежно или цъфтежно или през тези 2 седмици в които се приготвя за цъфтеж да не давам нищо и след това блоом? За пръв път съм посадил автоцветки и ми е малко объркано
Вода в чинийките може ако поливаш така отдолу и те я дърпат, но иначе корените се киснат в нея дълго.И може да се прецакат. Поливай бавничко да се напои почвата за да не изтича направо долу, ако трябва спри, почакай, иди на друго и после пак се върни. Може да мокриш първо повърхността с пръскалка в случай че за изпръхнали нещо, ако по дълго не са поливани.
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!