Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Sea of Green (SoG)

Семена марихуана
new vilager
Градинар
Градинар
Has thanked: 495 times
Been thanked: 223 times

Inna написа: 20 Ное 2020, 17:36 Имаш много място, мисля че може по добре да се запълни и малко да се понагласи Могат да бъдат в ъгъл ако не го пълниш цялото. Но хубави кратунки! Лампите по близо, а прожекторите какви келвини?Ще се родиш с един, два свестни панела като за там, а ако искаш цялото да се освети......
Има нещо с поливката, може би често поливаш и не съхне надолу или нещо друго, но листата малко така ми седят?
Браво най-сетне снимки😉
благодаря за мнението, Ина :-)
...за мястото - да, имам, идеята е ако гледам повече растения да се напълнят на макс боксовете. За поливането - незнам. Поливам през всеки 2 дни, на третия, като редувам храна, след два дни - само вода, след два дни само храна и т.н. Понякога (по независещи от мен причини прескачам двата дни и стават максимум 3 дни, но не-повече. Храната е от формулата на Скорпи (ако не греша и то е от стария форум) и е кристалон по схема + калций + веднъж седмично Тензо. Всичко е смесено с вода, т.е. поливам в корените, не листно. Отделно от това при всяко хранене и/или поливане допълнително пръскам с пулвелизатор (мини пръскачка-2литра) отгоре целите растения.
Бих се радвал на помощ - ако съзирате грешки в поливането.
Също, бих бил благодарен, ако някой ме светне как да определя точния момент за жътвата.

Мир на всички :-)
"Освен сега, има и после !"
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Може би им е честичко, особено на по дребничките. Ти прецени, но да знаеш, че обичат много съхненето😘Може да им пробиеш саксийките към средата на стените и по надолу, където винаги остава по влажно, така ще минава въздух в почвата....Нека ги разгледат и другите колеги, може да са друго мнение, мен така ми се струва...... . Изглеждат близичко до финал, но ги снимай тези, за които се чудиш от много близо, ако имаш хубаво увеличение на телефона също може, и колегите ще ти подскажа горе долу, но ти ги виждаш най добре🙂Мога само да кажа да не бързаш, няма да презреят, първо добре прецени. Има забележителни топки отгоре хехе!
new vilager
Градинар
Градинар
Has thanked: 495 times
Been thanked: 223 times

Inna написа: 24 Ное 2020, 12:56 Може би им е честичко, особено на по дребничките. Ти прецени, но да знаеш, че обичат много съхненето😘Може да им пробиеш саксийките към средата на стените и по надолу, където винаги остава по влажно, така ще минава въздух в почвата....Нека ги разгледат и другите колеги, може да са друго мнение, мен така ми се струва...... . Изглеждат близичко до финал, но ги снимай тези, за които се чудиш от много близо, ако имаш хубаво увеличение на телефона също може, и колегите ще ти подскажа горе долу, но ти ги виждаш най добре🙂Мога само да кажа да не бързаш, няма да презреят, първо добре прецени. Има забележителни топки отгоре хехе!
това са снимки от миналата седмица.
Прикачени файлове
IMG_20201116_173800.jpg
IMG_20201112_122713.jpg
IMG_20201109_162133.jpg
IMG_20201109_162109.jpg
IMG_20201109_162106.jpg
"Освен сега, има и после !"
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Много са интересни! Доста готови оттук изглеждат, може би седмица+..... Изчакай още отговори и вземи нещо средно между всичките за ориентир😁
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Апетитни изглеждат...преди седмица...сега ще мачкат повече....cauchlock...ли кво беше!!??
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”