Не съм мислил за CO2 , като за първи път.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Хладилник за първи indoor / purple punch auto 2 бр. мнени, критики и ПОМОЩ !
- renesanz
- Градинар

- Has thanked: 292 times
- Been thanked: 359 times
firstcitizen имам таймер, но няколко пъти се налага спиране поради неочаквани посещения а се чуват перките на лампата ,като направих отворите ,също и светлина минава през тях и личи .
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Хаха, тва като при мен, неочаквани спирания, клонингите постоянно им обърквам режима, но накрая бухам 20/4 и се оправят, връщат се в растеж. А за ауто, макар че винаги е желателно да си е стриктен режима, но няма нищо да им стане, по скоро за фототата в растеж може да бъде гадно....
- renesanz
- Градинар

Точно и мен това ме успокоява ,че са ауто а за фото знам ,че е фатално . Бащата е опасен агент-секи ден носи нещо и седи по 1-2 ч. През това време се налага да спирам всичко ,че този вентилатор е много шумен. Според мен не е за такива малки пространства.Ако дадете съвет за нещо по-безшумно ,което ще се справи с филтъра ,ще съм много благодарен. Гледам вентилатори за баня се използват ???Inna написа: ↑09 Ное 2020, 14:20 Хаха, тва като при мен, неочаквани спирания, клонингите постоянно им обърквам режима, но накрая бухам 20/4 и се оправят, връщат се в растеж. А за ауто, макар че винаги е желателно да си е стриктен режима, но няма нищо да им стане, по скоро за фототата в растеж може да бъде гадно....
Също да попитам ,колко време може да седят на тъмно без вентилация- знам ,че небива ,но до колко е фатално???
Иначе ми се струва ,че нещо лампата ги тормози .Вчера ги изкарах на терасата за 3 часа, тя е остаклена и условята бяха подходящи и се напериха едни такива, а в бокса като чели са по омарлушени.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Може да им е много засега, ако можеше да се намаля лампата... Хладилничето е нисичко, ако можеше да се пусне наполовина и да се избичи по натам...... А защо е облепен хладилника, той не е ли бял? Моите седяха на тъмно без вентилация, сега седят пак, но при тях работи едно от комп само, което духа вътре и не им е зле. Но шкафа все пак нещо пропуска, не е така плътен като хладилник, дори да езатворен.... Могат да карат и без вентилация донякъде, като няма как, но гледай веднага да пускаш щом премине опасността. Филтъра можеше малко по натам, а сега само такива от комп да подухват?
- renesanz
- Градинар

Хладилника вътре беше с камерно отделение и с доста по малък обем от сега. Изкарал съм от него 5 чувала боклук от матеряла от ,който беше облицован.Пода и гърба са от пдч плоскост и после целия облепен с битумна лента за да не пропуска и уж за шумоизолация ;Д ,то каточели самолет излита -няма шанс да се нечува.Inna написа: ↑10 Ное 2020, 12:14 Може да им е много засега, ако можеше да се намаля лампата... Хладилничето е нисичко, ако можеше да се пусне наполовина и да се избичи по натам...... А защо е облепен хладилника, той не е ли бял? Моите седяха на тъмно без вентилация, сега седят пак, но при тях работи едно от комп само, което духа вътре и не им е зле. Но шкафа все пак нещо пропуска, не е така плътен като хладилник, дори да езатворен.... Могат да карат и без вентилация донякъде, като няма как, но гледай веднага да пускаш щом премине опасността. Филтъра можеше малко по натам, а сега само такива от комп да подухват?
- renesanz
- Градинар

Завърших го този хладилник
. Кефи ме как се получи ,дано е функционален хахаах
. Въздуховодите ги омотах със стреч за да не дърпа въздух след филтъра .Когата си сложа ръката на входящият отвор дърпа доволно. Също така сложих вата във въздуховодите и сега шумът е по-приемлив.
Една от китките обаче подвива връхчетата на листата.Мислех ,че се пържи от близкото разстояние ,но другото се движи нормално според мен а са един и същи сорт при едни условия.Досега не съм ги хранил. Поливал съм ги 3-4 пъти с по 100 мл. вода 6.2 пх. Температура 24-25 градуса , влажност 35-45.
Остава само обдухващ да измислим подходящ за малкото пространство.
Една от китките обаче подвива връхчетата на листата.Мислех ,че се пържи от близкото разстояние ,но другото се движи нормално според мен а са един и същи сорт при едни условия.Досега не съм ги хранил. Поливал съм ги 3-4 пъти с по 100 мл. вода 6.2 пх. Температура 24-25 градуса , влажност 35-45.
Остава само обдухващ да измислим подходящ за малкото пространство.
- renesanz
- Градинар

Здравейте 
Опънах мрежата и сложих обдухващ вентилатор.Откакто ги подухва растението ,което имаше проблем почна видимо леко да се съвзема ,но още не е както трябва мъчи го нещо .Забелязах ,че по най-долните листа има някакви миниятюрни бели точици- може да ги видите опитах да ги снимам. Също така забелязах ,че има едни малки черни мухички ,които изскачат от почвата лазят нагоре -надолу и май са от тези където снасят ларви по корените ( така пише поне в нета ) -с какво да ги разкарам и колко са опасни ???
Мисля да ги нахрана за първи път с био грол ,но ще помоля за съвет ,колко мл. в колко вода и през колко време ,че за първи път ще правя подобни неща
???
Незнам защо не ми позволява да кача снимките.Намалявам ги с една програма понеже са много мб. ,но досега не е ималко проблем
Опънах мрежата и сложих обдухващ вентилатор.Откакто ги подухва растението ,което имаше проблем почна видимо леко да се съвзема ,но още не е както трябва мъчи го нещо .Забелязах ,че по най-долните листа има някакви миниятюрни бели точици- може да ги видите опитах да ги снимам. Също така забелязах ,че има едни малки черни мухички ,които изскачат от почвата лазят нагоре -надолу и май са от тези където снасят ларви по корените ( така пише поне в нета ) -с какво да ги разкарам и колко са опасни ???
Мисля да ги нахрана за първи път с био грол ,но ще помоля за съвет ,колко мл. в колко вода и през колко време ,че за първи път ще правя подобни неща
Незнам защо не ми позволява да кача снимките.Намалявам ги с една програма понеже са много мб. ,но досега не е ималко проблем
.png)