За сега ми изглеждат в добро здраве, на едно 2 се забелязва леко избеляване на върховете на големите двойки листа в горната част на растението несъм сигурен дефицит или преторяване е ще ги огледам пак и ще ги снимам, на една от снимките по горе от ден 24 се вижда, двете от ляво второто е с избелването, но мисля че почна да се оправя.
Несъм професионалист в отглеждането, сега се уча, благодаря на всички за съветите от полза са ми.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
индор 2020 lemon skunk fem
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
- ganjalove
- Градинар

Jungle is massive
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Мен така ми се струва по добре, за индора и в цъфтежа все пак се набляга да се виждат връхчетата с техните листа..... Не бива да се скубят често де.
-
Fake
- Градинар

- Has thanked: 407 times
- Been thanked: 176 times
Ден 43. 19 дни 12 12, и 13 дни откакто са показали пол.
Поляти с по 2 литра вода и по 2 милилитра на л. алгамик и биогров, кал маг 0,3 на л. И монстер блоом 1,5гр на 10л.
Учудих се още вчера бяха за поливка, добрече ги проверих понеже температурите паднаха и си мислех че ще се увеличи интервала, изглеждат ми добре струвамисе че се движа по ръба на някой дефицит, някой връхни листа ту избеляват ту се възстановяват или можеби от растежа.
Поляти с по 2 литра вода и по 2 милилитра на л. алгамик и биогров, кал маг 0,3 на л. И монстер блоом 1,5гр на 10л.
Учудих се още вчера бяха за поливка, добрече ги проверих понеже температурите паднаха и си мислех че ще се увеличи интервала, изглеждат ми добре струвамисе че се движа по ръба на някой дефицит, някой връхни листа ту избеляват ту се възстановяват или можеби от растежа.
- ganjalove
- Градинар

Fake здравей,на снимката горе в дясно се виждат едни цветове дето много ги обичам.Да не би да имаш и ти от онези лампи как им викаха...с размазания спектър 
.png)