Ден 54.
Едни усилено губят азота от долните си листа, а други не са показали никога азотен дефицит. Също така едно има един проблем, другите го нямат, но някое от тях има пък трети и т.н. Този факт ми показва, че няма как да държа листата на всички растения в перфекта форма. Все пак не гледам клонинги.
На 2-3 им е топло, но са показали завиване само на листата най-близо до лампата. Надолу са си супер. Растоянието е 40 до 60 сантиметра и явно им е близо, а и е доста топло. Но кот такоа.
Ще торя до последния ден.
Сетих се как следващия гроу да имам само топ растения. Досега пусках към 20% повече семки от нужните ми. Една част не тръгваха изобщо, а тези които не ми харесват как се развиват по време на вегетацията ги премахвах. Обаче като почна цъфтежа някои не растат както трябва, нямат хубава форма на главите и тръгват да образуват глави твърде късно. Та следващия гроу ще пусна двойно повече семки от нужните ми и някъде втора трета седмица от 12/12 ще видя кои не цъфтят добре и ще ги премахна. Това със сигурност ще вдигне добива.
65 сантиметра.
55 сантиметра.
60 сантиметра.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Дневника на баце ви kot
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
-
kot
- Баш Градинар

Ден 74. Отдавна една част от растенията ми изглеждат напълно готови на външен вид, нямат нито един бял пистил, но като погледна с лупата и няма нито една кехлибарена трихома. Няколко такива почнаха да правят банани и ги махнах, други нямат банани, но си имат още време. Хубавото е, че нямам грам мухъл и мога да ги държа още.
Ето най-малкото. Тъкмо стана готово и почна да прави банани. Махнал съм му големите листа да се виждат по-добре главите.
И две от най-големите. Имат още време те.
Ето най-малкото. Тъкмо стана готово и почна да прави банани. Махнал съм му големите листа да се виждат по-добре главите.
И две от най-големите. Имат още време те.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
И аз се чудя защо понякога просто не им узряват трихомите дори до млечни?!А имат вид на готови иначе главите и всичко както казвате?Това като че ли повече за индора се отнася,навън ако има време май си стават.....От лампи ли,от какво може да с е получава или защото седят неопрашени?Случвало ми се е да почнат да деградират директно кехлибарени без да са станали бели преди това,но предпочитам в такъв случай по-кристални да си ги обера.И при мен са седели по няколко седмици повече и пак така си седят кристални докато ти писне и аз ги бера по други критерии в такъв случай,какво да правя.....Обикновено пускат банани като си минат времето,ако не е от друг стрес.....
-
kot
- Баш Градинар

Още две отрязани на ден 84. На някой им махам листата преди да ги закача с главите надолу и така ги снимам.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Красота! Отлично си се справил. Моля те, като изсъхнат и кюрнат да споделиш смоук репорт, как са като ефект и вкус.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Красота 
-
kot
- Баш Градинар

Благодаря. 
Това последното с единия връх на живо е мега красивото. Трихомите са навсякъде и се виждат с просто око.
Това последното с единия връх на живо е мега красивото. Трихомите са навсякъде и се виждат с просто око.
.png)