Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Vetrushka Indoor Sunshine Rege Състезание (Sponsored Mars Hydro Review)

Публикувай отговор
Семена марихуана
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Споко случката в Горна Оряховица е много тъпа .....хаха домъкнал го от холандия....ха х...хвананали го наште куки.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2134 times
Been thanked: 3769 times

Здравейте, от 3 дни съм обърнал цветята на 12/12, за да им определя пола. Доста пораснаха за последната седмица. Все още не съм им давал допълнително храна. Тази седмица им дадох Superthrive, това е витаминен комплекс. Нещата в него са естествени, но няма сертификат за биологично отглеждане. Веднъж седмично им давам от ензимите на Advanced Nutrients - Sensi zym.
За първи път коригирам и pH - то на разтвора, до сега не го правех. Ползвам pH Down на GHE, поливам с 6.5 pH. За първи път имам предвид, това отглеждане. Стартирах с pH 6.2 и постепенно го вдигнах на 6.5.

Растенията които са номерирани под номер 3 и на двата сорта от регуларите почвата е различна от на останалите. Там има около 10% Зеолит, това е разликата с другите. На мен ми се струва, че имат разлика с останалите.

Lemonchello Haze
Lemonchello Haze.jpg
Lemonchello Haze2.jpg
Lemonchello Haze3.jpg
Strawberry Banana Grape
Strawberry Banana Grape.jpg
Strawberry Banana Grape2.jpg
Berry White
Berry White2.jpg
Berry White3.jpg
Berry White2
Berry White_2_2.jpg
Berry White_2_3.jpg
Berry White3
Berry White_3_2.jpg
Berry White_3_3.jpg
Maui Wowie
Maui Wowie.jpg
Maui Wowie2.jpg
Maui Wowie3.jpg
Maui Wowie2
Maui Wowie_2_1.jpg
Maui Wowie_2_2.jpg
Maui Wowie3
Maui Wowie_3.jpg
Maui Wowie_3_2.jpg
Maui Wowie_3_3.jpg
all.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте, при мен нещата с регуларите не вървят много добре. И трите Berry White се оказаха мъже. От Maui Wowie, едно е 100% мъж, остават още две, които не са показали пол. Снимките на Strawberry Banana Grape и Lemonchello Haze са малко тъмни, че ги правех на пуснат панел, а те бяха малко в сянка. Lemonchello Haze-а ми се струва, много рехав и седи с едни отпуснати листа, нещо не ми харесва как се развива. Най - хубавите, здрави и наперени растения излязоха мъже :)
Имам едно растение, което е крос на мои приятел и съм го стартирал още края на февруари и се оказа момиче. До сега е видяло много зор и изтезаване, мисля да му шанс и днес ще го прехвърля в малко по - голяма саксия. Ако от двете Maui Wowie излезе някой мъж, ще го сложа във финална саксия и ще го изкарам до край.

Това са 4-те мъже
mujete.jpg
1.jpg
1_1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
Двете Maui Wowie, които не са показали пол
Maui Wowie1-2.jpg
Lemonchello Haze
Lemonchello Haze.jpg
Strawberry Banana Grape
Strawberry Banana Grape3.jpg
Момичето, което е крос между Afagani и в момента не се сещам, какво беше другото растение. 100% индика е по спомен.
kros.jpg
kros2.jpg
kros3.jpg
all.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

остави си един мъж за семе:)Ще е интересно!Така се получава с регулар кросовете,че винаги има доста мъжки.Стискам палци за едно женско Мауи Уауи и някое друго ако има женско,то едно женско д а имаш лесно ще запълниш с клонинги,така че не е толкова фатално.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте, при мен вече всичко е ясно, как ще бъде до края. Двете от Maui Wowie се оказа момичета и вече са във финалните саксии, това от сряда. Действах малко грубо с тях, топирах ги и веднага и ги преместих на новото място. По принцип е хубаво, поне седмица и тогава да се режат. Малко стреснати са все още, снимките са от днес. Maui Wowie2 не му понесе пренасянето и е със свити листа (орлови нокти), така стана 2-3 часа след манипулациите и не се оправи, ще видя как ще му е новия растеж. Lemonchello Haze, беше най- унил в малката саксия, а сега най - бързо се съвзе и забелязвам и вече растеж.
Семката, която е на мой познат, я сложих, още миналата неделя в 5 литра саксия и много добре и се отрази широкото място. Тя се оказа, че е чисто афгани с бърз цъфтеж, за разлика от всички останали. Имам 18 литрова саксия (квадратна) ако успея да я вкарам, така както е сега малката между големите, ще го преместя още един път.
Мисля след, като се оправят от стреса, да топирам още веднъж, като тогава ще взема връхчетата за клонинги. Сега бяха на режим 12/12 преди топирането и не съм взимал. От сряда са на 24/0 и така ще им протече цялата вегетация.

Има промени по почвата във финалните саксии, разликата от първия пост е, че добавих още малко ЧКЧ, Компост и нещо, което странно Вулканична лава с фракция 3-5 мм. Сложих около 1.5 литра на саксия от 25.
За цъфтежа основната храна ще ми е на BioCanna и техния органичен бустер, сега ползвам и ризотиника им, от същата серия. Чакам съвсем скоро да получа от Better Organix K +Amino, Nano Breathe, Root Better и Bio - Hydrate. Това ще бъде основното за тях от тук до края, както и леки чайчета от време на време.

Оставил съм две от мъжките на открит балкон, на този етап ще си седят там.

Lemonchello Haze
Lemonchello Haze.jpg
Lemonchello Haze2.jpg
Strawberry Banana Grape
Maui Wowie
Maui Wowie1.jpg
Maui Wowie1_2.jpg
Корените му при пресаждането, сложил съм на всяко съвсем малко Root Better (пропуснах по горе, да го спомена)
Maui Wowie_koreni0.jpg
Maui Wowie_koreni.jpg
Maui Wowie_koreni2.jpg
Maui Wowie2
Maui Wowie2.jpg
Maui Wowie2_2.jpg
Афганито
afgani1.jpg
afgani2.jpg
all.jpg

Мъжките, по едно от сорт
mujagi.jpg
mujagi2.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Нормално е малко да се сдухат след като първо са били цъфнати за малко и на тясно,после пресадени и топирани и върнати на растеж:)Аз това упражнение с 12/12 за да се разбере пола нещо не го харесвам,май отнема същото време като да изчакаш?
Юхуу,лилавият е много секси!:DКой от двамата е това?За при нас може би ще е по-удачен по-бързия.Например с Афгана ще станат добри за аутдор сигурно.Аз обикновено си избирам само един за да съм сигурна,че именно и само той е бащата:)Може да си направиш също F(някой си подред)от Мауитата,само че предполагам,че те са по-дългички?
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

И двете трябва да са с по 65 дни цъфтеж, а снимката е от Maui Wowie. Не съм сигурен, че ще опрашвам, аз до 20 дни няма да съм ги пуснал да цъфтят, а до тогава не знам какво ще стане с мъжките. Те са извън бокса, държа ги на тераса с югоизточно изложение.
Inna написа: 11 Апр 2020, 18:40 Аз това упражнение с 12/12 за да се разбере пола нещо не го харесвам,май отнема същото време като да изчакаш?
А какво имаш предвид под това да изчакам, те бяха на над 20 дни, когато им обърнах режима 12/12. Само феминизираните бяха показали пол, а регуларите не, чак след 10-тия ден 12/12, а едното на 13-тия. Бяха 6 броя и няма как да ги оставя в 6 х 25 литра нямам място.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Те вевроятно ще се върнат на растеж също,но може и да пуснат прашец от някои по-готови цветчета преди това.Ако случайно пък пуснат може да го събереш и да пробваш да го съхраниш докато имаш какво да опрашваш.мен съхраняването не ми се получава,само в хартийка издържа най-дълго,явно се мокри или нещо........
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Vetrushka написа: 11 Апр 2020, 19:22 И двете трябва да са с по 65 дни цъфтеж, а снимката е от Maui Wowie. Не съм сигурен, че ще опрашвам, аз до 20 дни няма да съм ги пуснал да цъфтят, а до тогава не знам какво ще стане с мъжките. Те са извън бокса, държа ги на тераса с югоизточно изложение.
Inna написа: 11 Апр 2020, 18:40 Аз това упражнение с 12/12 за да се разбере пола нещо не го харесвам,май отнема същото време като да изчакаш?
А какво имаш предвид под това да изчакам, те бяха на над 20 дни, когато им обърнах режима 12/12. Само феминизираните бяха показали пол, а регуларите не, чак след 10-тия ден 12/12, а едното на 13-тия. Бяха 6 броя и няма как да ги оставя в 6 х 25 литра нямам място.
.Аз се чудех ако са си на 20 дни и си растат още 10-15 дни на 18/6 дали пак няма да си покажат пола без да с епускат 12/12 и дали има смисъл да с е пускат?Според теб по-бързо ли се разбира така?Или тогава защо да чакаме 20 дни за да ги пуснем 12/12?Аз не съм го правила това,разпитвам те просто информативно:)
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Това ми е първо отглеждане на регулар семка и така ми казаха да действам. Ако бяха в 5 литра, може би щеше да е по - добре, ама 2 им стана и много тясно.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”