Днес 90 дни след началото игра ножа. Китките се оказаха с някакъв генетичен дефект или не знам как да го нарека, но трихомите не си промениха цвета и останаха прозрачни. Като количество ми се вижда повече от предния ми гроу, ще бъде над 100г. но само времето ще покаже.
А ето и "White ash test"
Всъщност не съм сигурен до каква степен този мит е истина, но съм склонен да вярвам, а и практиката показва, че материал, който изгаря и оставя след себе си "White ash" е по-качествен от гледна точка, че не дразни гърлото и дробовете.
Пуканка изсушена в печката на 90С за 15 минути.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Wdscorpio 150w Hps Non-organic 1st-2017
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Днес прибрах готовата продукция по бурканите след близо 8 дни сушене. Влажността в бурканите е 62% и силно се надявам да се задържи. Като количество излезе 145г. глави и към 10-15г (на око) трим и дребни пуканки. От трима смятам да си направя течност за електронна цигара и малко масло за мъфиниblah said:
Просто си избързал, няма такова неща като генетичен дефект, при който трихомите да си останат кристални, все едно да кажеш пистилите непокафеняха и си останаха свежи!
Трихомите са органът, в който се синтезират канабиноидите, основно тхц, и състоянието им показва каква е концентрацията, млечните трихоми са показател, че нивото на тези канабионоиди е достигнало връхната си точка, а кехлибарените, че започва разпадането на тхц, при прозрачните трихоми нивата на канабиноиди са най-ниски, което ще рече, че растението все още не е узряло, за това не се бере при прозрачни трихоми, най-добре при 90/10 млечни/кехлибарени.
И да исках нямах възможността да ги държа повече за да узреят напълно. И въпреки, че не ги дочаках както трябва, ефекта ми харесва и ми е точно по вкуса.
Пуши се много леко и меко почти не можеш да го усетиш на гърлото, а ефекта му е свеж и леко "uplifted" не се чувствам забил. Ефекта му е близо 180мин. като първите 60 мин е доста интензивен, а след 2ч вече не усещам да съм пушил.
Ще се "видим" на есен, а до тогава успех на всички и внимавайте защото ушев дебне.
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
Много поучителен грол! Колкото и да не разбираш, ако го следваш се получават нещата.
Нправето го стики, да го четат начинаещите, ако има как..
Мир
Нправето го стики, да го четат начинаещите, ако има как..
Мир
completely mad
.png)