Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Wdscorpio 150w Hps Non-organic 1st-2017

Семена марихуана
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Днес 90 дни след началото игра ножа. Китките се оказаха с някакъв генетичен дефект или не знам как да го нарека, но трихомите не си промениха цвета и останаха прозрачни. Като количество ми се вижда повече от предния ми гроу, ще бъде над 100г. но само времето ще покаже.

1 (4).jpg
2 (2).jpg
А ето и "White ash test"
Всъщност не съм сигурен до каква степен този мит е истина, но съм склонен да вярвам, а и практиката показва, че материал, който изгаря и оставя след себе си "White ash" е по-качествен от гледна точка, че не дразни гърлото и дробовете.
Пуканка изсушена в печката на 90С за 15 минути.
3 (1).jpg
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

blah said:
Просто си избързал, няма такова неща като генетичен дефект, при който трихомите да си останат кристални, все едно да кажеш пистилите непокафеняха и си останаха свежи!
Трихомите са органът, в който се синтезират канабиноидите, основно тхц, и състоянието им показва каква е концентрацията, млечните трихоми са показател, че нивото на тези канабионоиди е достигнало връхната си точка, а кехлибарените, че започва разпадането на тхц, при прозрачните трихоми нивата на канабиноиди са най-ниски, което ще рече, че растението все още не е узряло, за това не се бере при прозрачни трихоми, най-добре при 90/10 млечни/кехлибарени. :)
И да исках нямах възможността да ги държа повече за да узреят напълно. И въпреки, че не ги дочаках както трябва, ефекта ми харесва и ми е точно по вкуса.
Днес прибрах готовата продукция по бурканите след близо 8 дни сушене. Влажността в бурканите е 62% и силно се надявам да се задържи. Като количество излезе 145г. глави и към 10-15г (на око) трим и дребни пуканки. От трима смятам да си направя течност за електронна цигара и малко масло за мъфини :)
Пуши се много леко и меко почти не можеш да го усетиш на гърлото, а ефекта му е свеж и леко "uplifted" не се чувствам забил. Ефекта му е близо 180мин. като първите 60 мин е доста интензивен, а след 2ч вече не усещам да съм пушил.

Ще се "видим" на есен, а до тогава успех на всички и внимавайте защото ушев дебне.
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

Много поучителен грол! Колкото и да не разбираш, ако го следваш се получават нещата.
Нправето го стики, да го четат начинаещите, ако има как..
Мир :passj:
completely mad
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”