Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Дневник вътрешно отглеждане - начинаещ

Семена марихуана
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък
Has thanked: 788 times
Been thanked: 841 times

Яки излязоха. Сървайвъли. Какво стана: След ноща , която прекараха на -1 до 4 градуса нещата спряха. Буквално. Може би в периодът коледа - нова година са били в най добрия случай от 10-16 градуса и то с включени лампи. 6 поредни дни почвата седеше точно толкова накисната колкото след поливане. Пробвах глупости за да им сгрея локацията но след няколко гафа + конвекторът натежа на таблото там и са били и без светлина(36 часа)... Абсолютно несериозно. Смених локацията температурите са много добре (спрямо предните) нагласени са на 21 градуса независимо свети или не. 60% е влажността след поливане непосредствено но ползвам обезвлажнител на въздуха който се оказа доста мощен та да кажем влажността варира рядко пик 60% и после постепенно спад до 40% до следващото поливане. Та се раздвижиха . Втори път изсъхна пръстта за последните 48 часа та явно ще се опитат някакво завръщане. Снимките са 5 седмици 12/12 +- 5 дни. Както казах сега изсъхаха и в началото на светлия период след няколко часа ще ги нахраня. Понеже не знам след тези патила как да ги смятам лично на мен ми изглеждат като проблемни по на 1 месец навън та долу горе ще им наложа хранителен режим (суперхраната почва от довечера) за разлика от супер гладът до сега.
Новото място е отново стил кол и въже но е по широчко с опция да стане още по голямо при нужда
Новото място е отново стил кол и въже но е по широчко с опция да стане още по голямо при нужда
На гъсто без възможност да ги стопля последен ден на студа
На гъсто без възможност да ги стопля последен ден на студа
Като парафинирани нито крачка напред 10+ дни от студ
Като парафинирани нито крачка напред 10+ дни от студ
Привикване към новото място и първи дни
Привикване към новото място и първи дни
След това което буквално преживяха
След това което буквално преживяха
7.jpg
8.jpg
9.jpg
Сега са малко по- различни и ги чувствам като втори старт.
Занимавах се с още един проект който смятам да споделя и зависех от няколко решения дали да продължа.
Сортовете специално за първия задал въпрос :stone: Там има 3 растения еднакъв сорт едното е майка на другите 2. Сорта е неопределен(крос от хубави сортове и доста жизнено е, но както момента на предаването така и момента на сортирането бяха извършени несериозно и мога да предполагам само кой от 6те микса кой е но поне знам че е от шишенце номер 4)но по това което издържа - гарантирам ще присъства на аутдор защото там му е мястото. Майката я виждам да стане (макар и нескопосано и с сравнително рехави глави) до 20тина дни(да почна да и следя трихомите) въпреки че беше абсолютно противопоказно "наглеждана" . Клонингите и обаче ще изкъртят здраво!! 3 Грийн Пойзън на Суит сиидс 1 GSCооkies.
Много съм доволен от ГРОУ храната която давам !! Без проблемите по друг начин щяха да са нещата. Сега тръпна да проверя следващата сила с която ще ги храня .
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Добре са си,аз поне нищо измъчено не виждам в тях оттук:)
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

4-5 пъти ги стресирах сериозно като 2та пъти общо ми костваха 10 дни застой и отгоре. Единия път отстраних листа(3 броя общо) които бяха замръзнали в процеса и им бяха избили хранителните вещества под формата на минерали/соли(всъщност най-вероятно захари). Много яко изглежда все едно всичко хранително се е втурнало от листата посока дръжката но е кристализирало по пътя. Ама и точно толкова плашещо. Голяма радост отивам да ги видя топло уютно. 21 градуса една кофа вода е изсмукала машината за 24 часа от въздуха седи на стабилни 43% влагата в момента точно . И най -радващото е че вчера им дадох много тънко вода с малко храна колкото да я оцвети и днес май ще ги поливам пак .
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

NinjaDuck написа: 11 Яну 2019, 09:02 4-5 пъти ги стресирах сериозно като 2та пъти общо ми костваха 10 дни застой и отгоре. Единия път отстраних листа(3 броя общо) които бяха замръзнали в процеса и им бяха избили хранителните вещества под формата на минерали/соли(всъщност най-вероятно захари). Много яко изглежда все едно всичко хранително се е втурнало от листата посока дръжката но е кристализирало по пътя. Ама и точно толкова плашещо. Голяма радост отивам да ги видя топло уютно. 21 градуса една кофа вода е изсмукала машината за 24 часа от въздуха седи на стабилни 43% влагата в момента точно . И най -радващото е че вчера им дадох много тънко вода с малко храна колкото да я оцвети и днес май ще ги поливам пак .
Не съм виждала такова чудо?!А защо по посока дръжката,то от какво според теб се получава?
От студено?
Виждала съм на снимки преторени растения с минерални торове,така прекалено,че чак малки кристали избиват отгоре по главите и листенцата и пишеше,че е от прекалена изкуствена тор......Едни макроси,виждали сте ги сигурно.
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Ами най- вероятно от студа растението е решило , че тези листа си заминават(те си бяха ниско доло сенчести на пътя на входящия въздух) и е почнало да си изтегля там депозитите. Ама рязко падналата под 0та температура и това че тези листета са били на пътя на входящата струя са причината за мен да не завърши изтеглянето а изтъняването на масата на листото е избило втвърдените от студа захари отвън. Спекулирам естественно - идея нямам какво е но не се повтори и след преместването на по топло пак листата са нагоре да смуче та заложих че е от студа. Ако изключим по една чашка гуано. Всичката друга храна мога да я събера в 500мл шишенце и с него съм подправял поливането. И леко коприва. Понеже не се е променило нищо от тогава до сега освен контрола на температурите(и съответно покачването им) и не се е появило пак го отдавам на студа.
kukuk
Градинар
Градинар
Has thanked: 78 times
Been thanked: 24 times

Забавна патка. От тиксо и найлон им направи дом. Интересни изобретения, великолепни и достолепни растения въпреки луд студ и потрес от стрес. Мойте възхитения. Верно какъви стрейн са? :weed4:
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Е малко по-нагоре съм написал за сортовете. Сега ще сложа на снимките кое какво е ама снимах набързо и под влияние.
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Толкова е топло и уютно при тях , че котката недоумява как така не я оставям там.
А как помага само като окачваш найлони и слагаш габърчета.. мило да ти стане..
А как помага само като окачваш найлони и слагаш габърчета.. мило да ти стане..
GirlScoutCookie CaliConnection
GirlScoutCookie CaliConnection
GreenPoison Sweet Seeds
GreenPoison Sweet Seeds
Снимах тотално набързо<br />Трудно си контролирам котя
Снимах тотално набързо
Трудно си контролирам котя
Пак GSC
Пак GSC
GP
GP
Ами дадох им храната ама в мой стил в последния момент реших че им е много и дадох на половина на което бях приготвил. Доста се усмихнах като ги видях. Ще ги ударя много сериозно с храненето но понеже съхнат вече доста бързо пак са за поливане мисля да ..
ги поливам няколко дни по много малко през малко време(няколко часа) с много силен разтвор. Ще наблюдавам и ако си потвърди ефекта (за 3ти път) дори и при силни дози определено това ще ми е бъдещото торене.. Подпочвени води , рибешки отпадъци(покривна слуз, отделяне, растежни опилки - всичко преработено през водорасли и изгнило в добре пригоден от мен варел. Оцветява доста и се разтваря перфектно, определено сменя състава и консистенцията дори с 50 мл на 10 литра.
Положих доста усилия по друг проект . Та чакам там да стартира. Сега ще им обърна внимание .
Поради гъстота (пффф направо не пробива обдухващия дори през едно растение) ще ги разчекна и леко може някое листо да изчезне в процеса.
Абе нещо май липсват 2 снимки а едната съм я сложил 2 пъти ама тотално се стичам от стола - kot такоз.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

NinjaDuck написа: 12 Яну 2019, 22:51 Толкова е топло и уютно при тях , че котката недоумява как така не я оставям там. 20190105_192710.jpg
2.jpg
3.jpg
20190112_213501-min.jpg
20190112_213544-min.jpg
4.jpg
Ами дадох им храната ама в мой стил в последния момент реших че им е много и дадох на половина на което бях приготвил. Доста се усмихнах като ги видях. Ще ги ударя много сериозно с храненето но понеже съхнат вече доста бързо пак са за поливане мисля да ..
ги поливам няколко дни по много малко през малко време(няколко часа) с много силен разтвор. Ще наблюдавам и ако си потвърди ефекта (за 3ти път) дори и при силни дози определено това ще ми е бъдещото торене.. Подпочвени води , рибешки отпадъци(покривна слуз, отделяне, растежни опилки - всичко преработено през водорасли и изгнило в добре пригоден от мен варел. Оцветява доста и се разтваря перфектно, определено сменя състава и консистенцията дори с 50 мл на 10 литра.
Положих доста усилия по друг проект . Та чакам там да стартира. Сега ще им обърна внимание .
Поради гъстота (пффф направо не пробива обдухващия дори през едно растение) ще ги разчекна и леко може някое листо да изчезне в процеса.
Абе нещо май липсват 2 снимки а едната съм я сложил 2 пъти ама тотално се стичам от стола - kot такоз.
При теб е джунгла от гъстота! Много са захаросани растенията, много добре си се справил, а сега като са на топло ще почнат да наливат. Котката е много яка.
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Буцинг хранене работи. Не виждам след храненето никакъв проблем и изсъхнаха та продължават на същото. Остава да пробвам още един " имитационен продукт" буустер - петмез от фурми (завидно К и възможно най-голям обхват от амино киселини 24 мисля), от бананови кори не бях правил до сега нищо различно от да са ми основа на компост - сега имам готов добре ферментирал едноконсистентен гъст и прецеден разтвор, След като свърши определеното от буцата(максимум 8 -9 поливания - 20 дни) ще продължа малко с имитацията на буустера (почвам да го давам след около 10-12 дни) и ще приключа на водичка с малко меласа. Смел съм сега и мога да организирам някакъв приблизителен график защото съхнат както си трябва. Ако не направя някоя глупост ги чака яко изнинджване.
Прикачени файлове
Храната
Храната
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”