Аз също тръгнах с ауто, но поради друга причина. Просто бокса така го бях направил, че не можех да го уплътня като хората и влизаше светлина. И затова започнах с автомати, обаче една семка на Pyramid Seeds Auto Anesthesia, уж за автомат я взех, но 40-тия ден не цъфна и се принудих да оправя бокса, направо го смених. Когато видях резултата от нея, повече indoor, auto не съм пускал. Тогава от нея си взех и първите клонинги и направо ги пуснах при майката.
И сега просто не виждам никакъв смисъл от тези авто семки и се чудя на хората, където разчитат само на тях.
Миналата събота прибрах първите автомати на вън (бонус семки), да наистина напушва добре, обаче не е така дълготрайно, както е при фотопериодните.
До година вече смятам с регулари на вън, да видя как е със истински семена. То и тази година така мислех, ама си съсипах семките пролетта.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Пореден опит за индор
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Може да опиташ и azarius,има банер тук под сийдсман отстрани,тях ми ги бяха похвалили също,че няма проблем с поръчката.Аз не съм ги пробвала де,но мои познати.
Мен ме кефят и аутотата,но наистина нямаш никакъв контрол колко големи,кога да цъфнат,това е много досадно.Иначе всички са ми интересни:)При мен бих си играла с тях само за забавление:)
Мен ме кефят и аутотата,но наистина нямаш никакъв контрол колко големи,кога да цъфнат,това е много досадно.Иначе всички са ми интересни:)При мен бих си играла с тях само за забавление:)
-
new vilager
- Градинар

- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 223 times
Приятели, златни сте ! Благодаря на всички за съветите и за това, че търпите новобранци като мен
Благодаря на firstcitizen, Sofia Cannabis, АУЕ БЛАТНОЙ, Inna, Vetrushka ! Всеки съвет се оказа полезен....Проверих снощи семената и ...намерих в читаво състояние само 2 от 6-те....другите просто бяха изгнили....АУЕ БЛАТНОЙ се оказа абсолютно прав...И двете бяха загинали - изгнили
Проблемът вероятно беше комплексен..."парника" над саксиите ми свърши мечешка услуга, но днес като чета коментарите...предположението на Vetruska май е точно в десятката. Наистина не помислих, ползвайки тази хартия и се прецаках сам.
Благодаря на firstcitizen и за банката...ще се възползвам още днес. Нямам крипто, но имам Revolut и смятам още сега да поръчам нови семена....
Логиката, който описва от опита си АУЕ БЛАТНОЙ е точно такава, каквато беше и моята при избора ми...
Приятели, моля за последен съвет (в тази тема), насочете ме към избор на семена...Дали се ориентирам правилно ? При избора директно влизам в секция индор, избирам ниво на THC, разбира се гледам и прогнозния добив грамаж на м2 от растението и това е...Ще последвам и съветите ви да не гледам ауто, а фото. В случая смятам да опитам с Diesel Feminised Seeds
Благодаря на firstcitizen и за банката...ще се възползвам още днес. Нямам крипто, но имам Revolut и смятам още сега да поръчам нови семена....
Логиката, който описва от опита си АУЕ БЛАТНОЙ е точно такава, каквато беше и моята при избора ми...
Приятели, моля за последен съвет (в тази тема), насочете ме към избор на семена...Дали се ориентирам правилно ? При избора директно влизам в секция индор, избирам ниво на THC, разбира се гледам и прогнозния добив грамаж на м2 от растението и това е...Ще последвам и съветите ви да не гледам ауто, а фото. В случая смятам да опитам с Diesel Feminised Seeds
"Освен сега, има и после !"
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Aми зависи ти какво искаш.Индика или сатива ефект,но аз бих ти препоръчала да е нещо,което не цъфти твърде дълго,индика или хибрид със сатива,но да не преобладава сативата,понеже при нея обикновено има и повече издължаване когато се пусне 12/12 и изобщо по-дълго време до готовия продукт.Някой стабилен сорт ,класика,афган или не знам,което да не с е изхермя лесно....Добива е относителен и зависи от много неща,затова него не му обръщай толкова внимание,но все пак да,гледай да е някое по-дебелшко:)Може да си избереш и два вида за по-интересно,но имай предвид да са подобни като време за цъфтеж и характеристики,иначе съчетаването на височина и тн се усложнява.
Използвай случая,че започваш на ново за да се увриш,че почвата ти е добра и аз поне бих ти препоръчала да започнеш бебетата фотота в дребни съдчета .Това ти дава възможност да смениш почвата на пресаждане ако нещо се окаже кофти,също улеснява поливането на бебета,иначе в голяма саксия поне за мен е по-трудно д а им оцеля идеалния ритъм поливане/изсъхване.
Използвай случая,че започваш на ново за да се увриш,че почвата ти е добра и аз поне бих ти препоръчала да започнеш бебетата фотота в дребни съдчета .Това ти дава възможност да смениш почвата на пресаждане ако нещо се окаже кофти,също улеснява поливането на бебета,иначе в голяма саксия поне за мен е по-трудно д а им оцеля идеалния ритъм поливане/изсъхване.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Пристигнаха ли семките, не си направил нов дневник още ?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
new vilager
- Градинар

- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 223 times
Пристигнаха на 27.09....за съжаление не успях да си поръчам от сайтовете, които ми препоръчахте, защото при избора винаги ми известяваше, че страната ми не присъства в списъка с доставянето....Та си поръчах отново от Мафията...Дано този път се получи. Започвам новия дневник...апропо, този да го изтрия или това трябва да направи админ ? Не съм наясно с тези процедури
"Освен сега, има и после !"
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Трябваше да споделиш, че имаш проблем и да го разрешим. Когато нямаш хубава генетика каквото и да правиш, резултата няма да е задоволителен. Да си беше взел нещо от RQS, според мен щеше да е по- добре. Вземи си ги запази тези семки за на вън, а си поръчай нещо от seedsman, за да не стане, нещо не правиш както трябва. Не може целия форум да пазарува от там, а ти да не можеш.new vilager написа: ↑02 Окт 2019, 17:01Пристигнаха на 27.09....за съжаление не успях да си поръчам от сайтовете, които ми препоръчахте, защото при избора винаги ми известяваше, че страната ми не присъства в списъка с доставянето....Та си поръчах отново от Мафията...Дано този път се получи. Започвам новия дневник...апропо, този да го изтрия или това трябва да направи админ ? Не съм наясно с тези процедури![]()
Аз вече ще гледам само отвъртени банки, за да ми е мирна главата.
.png)