Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
cristalmethod написа: ↑26 Яну 2025, 15:57
Здравейте колеги,нов съм и ми трябва помощ относно избор на сортове,знаете ли кои сортове не миришат толкова много? има ли такива изобщо
Здравейте,
В 1-ва седмица цъфтеж забелязвам, че горните нови листа покрай главите са започнали да изсветляват от вън навътре, но са все още бледо зелени, а не жълти, има и някои от по-старите листа, които са леко пожълтели и с ръждиви петна, но за сега са сравнително малко. Не мога да преценя дефицит ли е или прехранване или студовете от последните три дни са заключили нещо.
Зверчето е Горила Кукис авто, 20/4, 10л текстилна саксия, лампата 100в Марс хидро на 30см, темп 15-22, влага 50-60%, Поливам с 1/4 торове на Адвенст Нутриентс + кал/маг 0.5 мл/л на Биобиз превантивно (но смятам да го спирам, тъй като в торовете има достатъчно кал/маг). ПХ се стремя да го държа около 6-7 (с тест лентата не мога да преценя с голяма точност колко е).
Ако някой има идея какво може да е, нека сподели.
Благодаря и поздрави!
За по-голяма яснота качвам няколко по-ясно снимки, на които се вижда това избледняване. Ако някой може да помогне с предположение и съвет ще съм благодарен, ако не-здраве да е.
Поздрави
Прикачени файлове
Photo1285_062337.jpg (11.13 KiB) Преглеждано 2357 пъти
Photo1282_062340.jpg (11.61 KiB) Преглеждано 2357 пъти
Photo1284_062338.jpg (10.66 KiB) Преглеждано 2357 пъти
Photo1286_062335.jpg (9.9 KiB) Преглеждано 2357 пъти
Photo1288_062319.jpg (12 KiB) Преглеждано 2357 пъти
Благодаря за съвета! Ще вдигна дозата до 1мл/л. А една питанка - може ли да се дава кал маг листно или само директно в почвата с поливане?
Поздрави
Аз да добавя, как поливаш, през колко време и с по колко течност? Да не остават мокри на хладно, защото и това дава проблеми. Оставяш ли добре да съхне, защото е важно и периода на съхнене. Иначе дилу някъде могат да се киснат, някъде да изсъхват, другаде-не.... Освен кал мага да провериш и това, да поливаш правилно според условията и саксията ти.
Здравейте ето го новия проект
The Sorts are as follows: GRANDDADY Purple Kush Feminized ALIEN OG Feminized Weeding Cake Feminized Pink Rozary Feminized Sunset Sherbet Feminized
Ще ги гледам 5 в палатка с 2 лампи от марс хидро по 150 вата купих семенаот венло холандия сложих 4 и не хванаха и тея са от друг град в холандия ще приложа няколко снимки това ми е 3то гледане и второ на фото.. автотата не можах да ги изгледам както трябва предния път купих една малка помпа за поливане от амазон на час се наглася и колко да полива
Благодаря за съвета! Ще вдигна дозата до 1мл/л. А една питанка - може ли да се дава кал маг листно или само директно в почвата с поливане?
Поздрави
Аз да добавя, как поливаш, през колко време и с по колко течност? Да не остават мокри на хладно, защото и това дава проблеми. Оставяш ли добре да съхне, защото е важно и периода на съхнене. Иначе дилу някъде могат да се киснат, някъде да изсъхват, другаде-не.... Освен кал мага да провериш и това, да поливаш правилно според условията и саксията ти.
Здрасти,
Поливам през около 3 дена с 2,3л. с минимум храна на около 10л. текстилка при ръст 70-80см. Уж гледам да съхне добре, но знам ли! В три студени дни бях оставил вентилатора да бие право в саксията, не знам дали там нещо не го бъгнах, а отдолу му сложих и затопляща подложка та стана мазало и не знам от кое.
Това са три вида , два на Дъч пешън-Lemon Z и Sugar bomb punch, и третия е много интересен-Apalachian kush(World of seeds)където пишеше 3 семки запечатани, а вътре намерих 4!Всички съм ги подбрала бързички. За щастие подаръците са също интересни, тематични и не са на Сийд стокерс този път. Всичко тръгна, което сложих, само че някои ги спуках аз, за да не изостанат от другите. Почвата на Expert съм доволна от нея и е най-тънката за 70литра. Но ол микса им(Микробал микс ли как беше името му) е много силен и азотен и мисля за цъфтеж да взема друга, не тяхната.
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!