Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
3 in 1 Indoor 2024 by Peggy Zina
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
Ден 35 12/12 край на 5а, начало на 6та седмица. Последната снимка е от миналата година зимния дневник 35и ден, как ви се струват едните спрямо другите?Взеха да пият 1.5л на 3 дена,нормално ли е, тия клюмналите листа по долу се оправиха.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1330 times
- Been thanked: 2318 times
Нормално е, моите пият толкова на всеки 4ти ден. Добре са си, същите сортове ли гледаш като преди?Peggy Zina написа: ↑23 Ное 2024, 13:07 Ден 35 12/12 край на 5а, начало на 6та седмица. Последната снимка е от миналата година зимния дневник 35и ден, как ви се струват едните спрямо другите?Взеха да пият 1.5л на 3 дена,нормално ли е, тия клюмналите листа по долу се оправиха.
Keep on growing 
- Peggy Zina
- Градинар

Вътре в левия ъгъл е пърпъл пънч. Останалите 2 са Мимоза Ево , която е идентична като родословие с Мимоза х ориндж пънч, които гледах миналата зима, разликата идва в малко по-дългият цъфтеж и по-сативест характер и уж по-големият добив на Евото.
https://www.barneysfarm.com/mimosa-evo-510
https://www.barneysfarm.com/mimosa-x-orange-punch-552
https://www.barneysfarm.com/mimosa-evo-510
https://www.barneysfarm.com/mimosa-x-orange-punch-552
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Peggy Zina
- Градинар

Навлизаме в 6та седмица 12/12, дано този калциев дефицит, с който ви държа в течение в другата тема, не ме удари в добива. Увеличих го, разделих им 5/ 5 и нещо л разтвор калмаг, меласа, гуано, ензими, флорайзън.
- Peggy Zina
- Градинар

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Много добре изглеждат! И по листата имат бяло, трима ще става за много неща.
Може на финала, седмица, 10 дни преди бране още да ги опощиш от листа, така ми се струва, че видимо надуват малко. Те да кажем имат към колко още, две седмици така като ги гледам?Не, май три дори....
- Peggy Zina
- Градинар

Помежду рождения ден на Брад Пит и Коледа мисля да ги режа, че заминавам. Ще ми се да полилавеят малко преди да ги резна, но квото такова. Fan leaves ли махаш ти накрая , че не те разбрах, да не им дойде много стрес само... Че последната седмица мисля да им спра водата и топлото, че да отидат смолите където трябва.Inna написа: ↑29 Ное 2024, 13:28 Много добре изглеждат! И по листата имат бяло, трима ще става за много неща.Може на финала, седмица, 10 дни преди бране още да ги опощиш от листа, така ми се струва, че видимо надуват малко. Те да кажем имат към колко още, две седмици така като ги гледам?Не, май три дори....
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Хаха, че отде да му знам рождения ден.
Ама ясно де. Ми те тамън ще станат точно, така ми се вижда.... Ами да, всички големи листа, да си останат само тези на главите. Седмица преди бране нищо няма да им стане, напротив, надуват само главите,то тогава с листа без листа...Но не настоявам де, аз така ди праея при мен, не е задължително и няма да даде някаква умопомрачителна разлика в грамажа сигурно.... Не знам за спирането на водата и студеното, не ги практикувам тези и нямам представа доколко оказват влияние, поливам ги докато пускат мустаци и им се пие, предпочитам да пуснат по още някой кичур ако е възможно на финала. 
.
.
- Peggy Zina
- Градинар

18и Декември 63-таInna написа: ↑29 Ное 2024, 16:12 Хаха, че отде да му знам рождения ден.Ама ясно де. Ми те тамън ще станат точно, така ми се вижда.... Ами да, всички големи листа, да си останат само тези на главите. Седмица преди бране нищо няма да им стане, напротив, надуват само главите,то тогава с листа без листа...Но не настоявам де, аз така ди праея при мен, не е задължително и няма да даде някаква умопомрачителна разлика в грамажа сигурно.... Не знам за спирането на водата и студеното, не ги практикувам тези и нямам представа доколко оказват влияние, поливам ги докато пускат мустаци и им се пие, предпочитам да пуснат по още някой кичур ако е възможно на финала.
.
- Peggy Zina
- Градинар

Работата при мене става дебела голямата мимоза се е влошила, отива и по другите върхове - не мога да разбера кво иска - всичко му давам и накрая ми продава номера
Тези сдуханите листенца да ги махам ли? Другите са сравнително ок, като изключим едно полъскавяване и оцветяване в светлозелено на листата на пънча. Днеска и разделих само 5 л р-р ензими, меласа, кокосова вода. Кво да ги правя от тука нататък? Искам да ги обера в човешки вид?
.png)