Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Super Lemon Haze x GMO by Greenhouse seeds
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Тая пръчка високата може да се скъси до долната си гъста част, през средата, ще стане колкото другите без основния кол. И от нея доста клонинги стават.....
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1330 times
- Been thanked: 2318 times
Ми да Инче ама аз нямам възможност за клонинги, не се занимавам целогодишно нон стоп и не ми се иска тепърва пак да топирам, любопитно ми е какво ще се получи понеже самите върхове са много големи на това растение.
Keep on growing 
- Spiral
- Баш Градинар

Ден 30ти
Направих много лек defoliation и добре се отразява, реших и малко да супер кропна на всички най-горните два върха да може да понаваксат долните, но на дългия кинг го пречупих единия
, но с малко фолио нищо му няма даже доста добре си върви. Почти всеки ден го правя това, защото бързо се възстановяват. Влагата много скочи, пуснал съм абсорбатора и вмомента си е точно на 60%. 26-27 градуса заради топлото време тези дни. Последно полях само с хум.киселини, но на някои вече почвам да забелязвам, че не са толкова наситено зелени. Най- вероятно след 4-5 дни пускам цъфтежа, да си направят пълни 5 седмици и директно ще полея с храна за цъфтеж, не искам ggrow да слагам , че съм се патил от това преди, после ноктите ми седят до 4-5та седмица
. Пак ще преценя другата седмица, но мисля че станаха достатъчно големи.
Направих много лек defoliation и добре се отразява, реших и малко да супер кропна на всички най-горните два върха да може да понаваксат долните, но на дългия кинг го пречупих единия
Keep on growing 
- Spiral
- Баш Градинар

Ден 35 вег
Днес го пиша 1ви ден цъфтеж, ламата е на 50см вчера на 55%, днеска на 60%. По принцип стигна максимума на височина и най-вероятно ще трябва да се мисли начин да се вдига, ако не ще бъзикам интензитета. Днес ги полях с първата им храна от доста време с ЕЦ 1 Пх 6.1. Онзи ден ги лолипопнах и това е общо взето.
Flora nova bloom-0.7ml/l
pro bloom-2капки на литър
humic-4ml/l
silicate- малко по -висока доза към 0.5-0.6гр. на литър понеже водата е около 70% дестилат.
Днес го пиша 1ви ден цъфтеж, ламата е на 50см вчера на 55%, днеска на 60%. По принцип стигна максимума на височина и най-вероятно ще трябва да се мисли начин да се вдига, ако не ще бъзикам интензитета. Днес ги полях с първата им храна от доста време с ЕЦ 1 Пх 6.1. Онзи ден ги лолипопнах и това е общо взето.
Flora nova bloom-0.7ml/l
pro bloom-2капки на литър
humic-4ml/l
silicate- малко по -висока доза към 0.5-0.6гр. на литър понеже водата е около 70% дестилат.
Keep on growing 
- Spiral
- Баш Градинар

1ва седмица цъфтеж
Продължавам да поливам с 1 ЕЦ , ще внимавам с храната, че имат някой друг нокът, а и са с малко по-дълъг цъфтеж. Дългия кинг показва лек дефицит на магнезий на най-долните листа и мисля да взема английска сол да пробвам да видя дали ще има ефект и също така май ще вдигна леко ПХ на 6.3-6.4 имам чувството, че не могат да го усвоят, не че го няма. Иначе в ПК добавката на гриинхаус, която съм предвидил от 3та седмица нататък, има магнезий допълнително. Микса от храната си е като от миналия пост, лампата е на 64% на 40-50см от повечето растения, само от дългия кинг е на 30см някъде, но няма и едно петънце от стрес ,така че засега са ок така.
Продължавам да поливам с 1 ЕЦ , ще внимавам с храната, че имат някой друг нокът, а и са с малко по-дълъг цъфтеж. Дългия кинг показва лек дефицит на магнезий на най-долните листа и мисля да взема английска сол да пробвам да видя дали ще има ефект и също така май ще вдигна леко ПХ на 6.3-6.4 имам чувството, че не могат да го усвоят, не че го няма. Иначе в ПК добавката на гриинхаус, която съм предвидил от 3та седмица нататък, има магнезий допълнително. Микса от храната си е като от миналия пост, лампата е на 64% на 40-50см от повечето растения, само от дългия кинг е на 30см някъде, но няма и едно петънце от стрес ,така че засега са ок така.
Keep on growing 
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
Spiral-че коя марка хумид ползваш . Сега ми излезнахи някви бг terawet някой ако има опит да сподели моля . Ако са читави предпочитам да подрекяпам бг пазара.

- Spiral
- Баш Градинар

Ползвам на terra aquatica торовете, но хумид никога не съм ползвал. От теб го виждам за първи път.mravkatrevoman написа: ↑13 Ное 2024, 00:06 Spiral-че коя марка хумид ползваш . Сега ми излезнахи някви бг terawet някой ако има опит да сподели моля . Ако са читави предпочитам да подрекяпам бг пазара.
Keep on growing 
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
Исках да напиша Humic ама в бързината съм сгафилSpiral написа: ↑13 Ное 2024, 11:15Ползвам на terra aquatica торовете, но хумид никога не съм ползвал. От теб го виждам за първи път.mravkatrevoman написа: ↑13 Ное 2024, 00:06 Spiral-че коя марка хумид ползваш . Сега ми излезнахи някви бг terawet някой ако има опит да сподели моля . Ако са читави предпочитам да подрекяпам бг пазара.

- Spiral
- Баш Градинар

край на 2ра седмица цъфтеж, ден 15
Първата поливка за седмицата беше с малка доза от ПК бууста на гриинхаус, добавена към обичайния микс, като сложих по-малка доза от основната, а втората поливка онзи ден беше флъш с флора клиин и вода с 0.2 ЕЦ, малко да поизчистим азота. От тук нататък вече ще слагам първо ПК-то и после допълвам с основна до желано ЕЦ и ще внимавам този път няма да ги тъпча много много. За жалост обаче дългия кинг се изхерми, мисля че се дължи на повишаването на темп последните дни. Не е минавало 27, ама на това конкретно може да му е дошло в повече. Опощих го цялото ,обрах топките и ще го наблюдавам една седмица ако продължи да вади го махам. Интересно е че всички топки бяха точно по средата на растението, нагоре по върховете и най-долните разклонения нямаха. Важното е, че нямаше отворени топки, засега сме ок.
Ец беше към 1.2 ПХ 6.4 тези снимки са направени след като беше пусната лампа, не ги пипам в тъмния период, а ако трябва да правя нещо ползвам зелена светлина.
Първата поливка за седмицата беше с малка доза от ПК бууста на гриинхаус, добавена към обичайния микс, като сложих по-малка доза от основната, а втората поливка онзи ден беше флъш с флора клиин и вода с 0.2 ЕЦ, малко да поизчистим азота. От тук нататък вече ще слагам първо ПК-то и после допълвам с основна до желано ЕЦ и ще внимавам този път няма да ги тъпча много много. За жалост обаче дългия кинг се изхерми, мисля че се дължи на повишаването на темп последните дни. Не е минавало 27, ама на това конкретно може да му е дошло в повече. Опощих го цялото ,обрах топките и ще го наблюдавам една седмица ако продължи да вади го махам. Интересно е че всички топки бяха точно по средата на растението, нагоре по върховете и най-долните разклонения нямаха. Важното е, че нямаше отворени топки, засега сме ок.
Ец беше към 1.2 ПХ 6.4 тези снимки са направени след като беше пусната лампа, не ги пипам в тъмния период, а ако трябва да правя нещо ползвам зелена светлина.
Keep on growing 
- Spiral
- Баш Градинар

Край на 3та седмица
Разбрах ,защо се е изхермило голямото, аз хубаво ги гледам вечерта няколко часа след като се пусне лампатa, но онзи ден ми се наложи да поливам сутринта към 6 и нещо, влизам... 30градуса
, веднага свалих лампата, за да мога да намаля волтажа да не грее толкова. Сега е на 20санта от високите и 35 от по-ниските на 65% беше иначе на 70%. Мисля че са ок, понеже тази сутрин лимоните се бяха изпънали към светлината и поражения по високите няма за сега. Направих 2 поливки тази седмица , като на втората леко вдигнах до 1.8 ЕЦ, че някои от големите малко се изсветлиха на цвят. Сложих половин доза английска сол в микса. На първата поливка сложих повече ПК, а на втората повече основна. 1.6ЕЦ на първата поливка 1.8 на втората. Лимоните почнаха от рано да захаросват.
Разбрах ,защо се е изхермило голямото, аз хубаво ги гледам вечерта няколко часа след като се пусне лампатa, но онзи ден ми се наложи да поливам сутринта към 6 и нещо, влизам... 30градуса
Keep on growing 
.png)