Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Super Lemon Haze x GMO by Greenhouse seeds

Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Тая пръчка високата може да се скъси до долната си гъста част, през средата, ще стане колкото другите без основния кол. И от нея доста клонинги стават.....
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1330 times
Been thanked: 2318 times

Inna написа: 29 Окт 2024, 12:05 Тая пръчка високата може да се скъси до долната си гъста част, през средата, ще стане колкото другите без основния кол. И от нея доста клонинги стават.....
Ми да Инче ама аз нямам възможност за клонинги, не се занимавам целогодишно нон стоп и не ми се иска тепърва пак да топирам, любопитно ми е какво ще се получи понеже самите върхове са много големи на това растение. :)
Keep on growing :stone:
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Ден 30ти
Направих много лек defoliation и добре се отразява, реших и малко да супер кропна на всички най-горните два върха да може да понаваксат долните, но на дългия кинг го пречупих единия :lol: , но с малко фолио нищо му няма даже доста добре си върви. Почти всеки ден го правя това, защото бързо се възстановяват. Влагата много скочи, пуснал съм абсорбатора и вмомента си е точно на 60%. 26-27 градуса заради топлото време тези дни. Последно полях само с хум.киселини, но на някои вече почвам да забелязвам, че не са толкова наситено зелени. Най- вероятно след 4-5 дни пускам цъфтежа, да си направят пълни 5 седмици и директно ще полея с храна за цъфтеж, не искам ggrow да слагам , че съм се патил от това преди, после ноктите ми седят до 4-5та седмица :lol: . Пак ще преценя другата седмица, но мисля че станаха достатъчно големи.
20241031_222810.jpg
20241031_222822.jpg
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Ден 35 вег
Днес го пиша 1ви ден цъфтеж, ламата е на 50см вчера на 55%, днеска на 60%. По принцип стигна максимума на височина и най-вероятно ще трябва да се мисли начин да се вдига, ако не ще бъзикам интензитета. Днес ги полях с първата им храна от доста време с ЕЦ 1 Пх 6.1. Онзи ден ги лолипопнах и това е общо взето.
Flora nova bloom-0.7ml/l
pro bloom-2капки на литър
humic-4ml/l
silicate- малко по -висока доза към 0.5-0.6гр. на литър понеже водата е около 70% дестилат.
20241106_214020.jpg
20241106_214052.jpg
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

1ва седмица цъфтеж

Продължавам да поливам с 1 ЕЦ , ще внимавам с храната, че имат някой друг нокът, а и са с малко по-дълъг цъфтеж. Дългия кинг показва лек дефицит на магнезий на най-долните листа и мисля да взема английска сол да пробвам да видя дали ще има ефект и също така май ще вдигна леко ПХ на 6.3-6.4 имам чувството, че не могат да го усвоят, не че го няма. Иначе в ПК добавката на гриинхаус, която съм предвидил от 3та седмица нататък, има магнезий допълнително. Микса от храната си е като от миналия пост, лампата е на 64% на 40-50см от повечето растения, само от дългия кинг е на 30см някъде, но няма и едно петънце от стрес ,така че засега са ок така.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 773 times
Been thanked: 448 times

Spiral-че коя марка хумид ползваш . Сега ми излезнахи някви бг terawet някой ако има опит да сподели моля . Ако са читави предпочитам да подрекяпам бг пазара.
:roll:
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

mravkatrevoman написа: 13 Ное 2024, 00:06 Spiral-че коя марка хумид ползваш . Сега ми излезнахи някви бг terawet някой ако има опит да сподели моля . Ако са читави предпочитам да подрекяпам бг пазара.
Ползвам на terra aquatica торовете, но хумид никога не съм ползвал. От теб го виждам за първи път.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 773 times
Been thanked: 448 times

Spiral написа: 13 Ное 2024, 11:15
mravkatrevoman написа: 13 Ное 2024, 00:06 Spiral-че коя марка хумид ползваш . Сега ми излезнахи някви бг terawet някой ако има опит да сподели моля . Ако са читави предпочитам да подрекяпам бг пазара.
Ползвам на terra aquatica торовете, но хумид никога не съм ползвал. От теб го виждам за първи път.
Исках да напиша Humic ама в бързината съм сгафил :D . Иначе си отговорих на въпроса тенкс .
:roll:
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

край на 2ра седмица цъфтеж, ден 15

Първата поливка за седмицата беше с малка доза от ПК бууста на гриинхаус, добавена към обичайния микс, като сложих по-малка доза от основната, а втората поливка онзи ден беше флъш с флора клиин и вода с 0.2 ЕЦ, малко да поизчистим азота. От тук нататък вече ще слагам първо ПК-то и после допълвам с основна до желано ЕЦ и ще внимавам този път няма да ги тъпча много много. За жалост обаче дългия кинг се изхерми, мисля че се дължи на повишаването на темп последните дни. Не е минавало 27, ама на това конкретно може да му е дошло в повече. Опощих го цялото ,обрах топките и ще го наблюдавам една седмица ако продължи да вади го махам. Интересно е че всички топки бяха точно по средата на растението, нагоре по върховете и най-долните разклонения нямаха. Важното е, че нямаше отворени топки, засега сме ок.
Ец беше към 1.2 ПХ 6.4
1.jpg
2.jpg
Траверса :D
Траверса :D
тези снимки са направени след като беше пусната лампа, не ги пипам в тъмния период, а ако трябва да правя нещо ползвам зелена светлина.
т.jpg
това е от другата страна на бокса
това е от другата страна на бокса
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Край на 3та седмица

Разбрах ,защо се е изхермило голямото, аз хубаво ги гледам вечерта няколко часа след като се пусне лампатa, но онзи ден ми се наложи да поливам сутринта към 6 и нещо, влизам... 30градуса :lol: , веднага свалих лампата, за да мога да намаля волтажа да не грее толкова. Сега е на 20санта от високите и 35 от по-ниските на 65% беше иначе на 70%. Мисля че са ок, понеже тази сутрин лимоните се бяха изпънали към светлината и поражения по високите няма за сега. Направих 2 поливки тази седмица , като на втората леко вдигнах до 1.8 ЕЦ, че някои от големите малко се изсветлиха на цвят. Сложих половин доза английска сол в микса. На първата поливка сложих повече ПК, а на втората повече основна. 1.6ЕЦ на първата поливка 1.8 на втората. Лимоните почнаха от рано да захаросват.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
20241127_212213.jpg
5.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”