Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Sweet Zombie (Expert Seeds)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
И защо не трябва да му се дава определение,след като явно хората го отличават и дори се съобразяват с този период.Например когато пускаш 12/12 за първи ден не помисляш ли именно за това,колко ще нараснат от този момент докато цъфнат?Когато топираме навън също спираме именно тогава,защото сме забелязали на базата на личните си опити,че е по-добре тогава да не с е топира.Може да се счете към вегетацията,може към цъфтежа,но някакъв такъв промеждутък има когато се усетят да цъфват.Значи този период все пак се отличава и то не само от мен.Но да не спорим,ти не го използвай ,аз ще го използвам,тъй като ми е по-удобно.Всички научни определения между другото са измислени...от хора струва ми се:D
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Ако видиш един политик, че прави грешка. След което отново повтори тази грешка 100 пъти, след което и други хора почнат да повтарят тази грешка, какво правиш? Променяш закона за да може да продължава да прави грешката или му казваш, че е сгрешил ?Inna написа: ↑10 Юни 2019, 17:40 И защо не трябва да му се дава определение,след като явно хората го отличават и дори се съобразяват с този период.Например когато пускаш 12/12 за първи ден не помисляш ли именно за това,колко ще нараснат от този момент докато цъфнат?Когато топираме навън също спираме именно тогава,защото сме забелязали на базата на личните си опити,че е по-добре тогава да не с е топира.Може да се счете към вегетацията,може към цъфтежа,но някакъв такъв промеждутък има когато се усетят да цъфват.Значи този период все пак се отличава и то не само от мен.Но да не спорим,ти не го използвай ,аз ще го използвам,тъй като ми е по-удобно.Всички научни определения между другото са измислени...от хора струва ми се:D
-
balkan
- Градинар

- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 191 times
Оставих само 1х250 HPS за цъфтежа като сега търся UV лампа като ДО ако е виждал някой нещо интересно и ефективно за нашите цели нека сподели?. Яко кристал тръгва, ще го видим. Ден цъфтеж не знам, но около 3-4ти без да задълбавам. Не мога да се сетя за насекомо или паразит, което да не видя, което яде така листата ако някой се сеща да каже? Убеден съм, че котката влиза в раклата да щави докато спя.
-
balkan
- Градинар

Утре ще измия листата от Nano Breathe, защото ми грозят пейзажа, прилагало се е под листотот, а не на него
. Резултатът мисля, че беше избухване от трихоми на другия ден и като гледам добре си се захаросва. Вдигнах още малко лампата, че започнаха да изгарят. Между 15-18 ден цъфтеж трябва да е.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Здрасти, тигър!
Можеш ли да ми кажеш колко дни изкара вег?
Мерси.
Можеш ли да ми кажеш колко дни изкара вег?
Мерси.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
balkan
- Градинар

На 4ти април се роди и седя в чашка 10 дена, после се преебах с една почва и под слаба лампа, а в опит да махна ,колкото мога от гадната почва го изкорених и се забави не знам колко време, после го изгорих от близка лампа, котката го яде от края на вегетацията и т.н.т. бе майката му ебах
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Много е сладурско това:)Да,доста захар!Представям си до края!Има доста вег торове,спри всичко подобно мен ако ме питаш.
.png)