Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
Проблем ли ще е ако използвам амониева селитра за растежа
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Не се комбинират лесно за индор фотопериодните и аутотата. Това ли е въпроса? Феминизирани =95%женски цветя да излизат. А не са удобни заедно фото и ауто, понеже фототата ги цъфтят 12/12,а аутотата трябва да седят при тях, а те цъфтят сами на 20/4 и по скоро губят от такава комбинация. Не зависят от скъсяването на деня, както фотопериодните и затова по-добре на дълъг ден
По цъфтеж:ауто и фотопериодни, по пол:феминизирани и регулар(регулар=Х брой женски и мъжки излизат).
- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
имаш лсInna написа: ↑04 Юни 2021, 01:27Не се комбинират лесно за индор фотопериодните и аутотата. Това ли е въпроса? Феминизирани =95%женски цветя да излизат. А не са удобни заедно фото и ауто, понеже фототата ги цъфтят 12/12,а аутотата трябва да седят при тях, а те цъфтят сами на 20/4 и по скоро губят от такава комбинация. Не зависят от скъсяването на деня, както фотопериодните и затова по-добре на дълъг ден
По цъфтеж:ауто и фотопериодни, по пол:феминизирани и регулар(регулар=Х брой женски и мъжки излизат).
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
-
Mukito1324
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 33 times
Здравейте колеги!
В земята са 1-Critical kush 1-Blue Dream 3- special queen n1 1-Cheese от средата на април. Доста дърпат малко тея дъждове ги издължиха ама се оформят големи борчета, обаче имам малко притеснения - някои си показаха пола това ясен знак ли е че ще навлиза скоро в цъфтеж, защото не ми се иска има още да расте. Дали ще повлияе ранното им слагане в земята... Не са на сенчесто място нито пък и не са постоянно осветени...
В земята са 1-Critical kush 1-Blue Dream 3- special queen n1 1-Cheese от средата на април. Доста дърпат малко тея дъждове ги издължиха ама се оформят големи борчета, обаче имам малко притеснения - някои си показаха пола това ясен знак ли е че ще навлиза скоро в цъфтеж, защото не ми се иска има още да расте. Дали ще повлияе ранното им слагане в земята... Не са на сенчесто място нито пък и не са постоянно осветени...
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Писал съм ти лично съобщение. Успех.AuToBaN написа: ↑06 Юни 2021, 14:54Как си го направи ?АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑05 Юни 2021, 19:43 Малко офтопик хах, но днес се сетих да донаправя останалия кийф на хаш.
Не знам колко е като грамаж около 150,200 мисля.
И не слагай много в цигарите, че блокираш яко от тоя хаш хаха поне аз блокирам доста..
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Това, че е показало пол не значи, че ще цъфне. Повечето растения до месец са показали пол. До 22-ри деня расте с по 2-3 минути на ден, това растенията го усещат много добре и няма как да цъфнат в най - дългите дни на годината. Цъфтежа го очаквай от края на Юли на там.Mukito1324 написа: ↑06 Юни 2021, 08:51 Здравейте колеги!
-
AuToBaN
- Градинар

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 101 times
При мене винаги почват да цъфтят след 25-ти август , квото и да съм гледал досега , не знам как така се получава , и винаги все края на октомври и към средата на ноември ми се налага да бера....Vetrushka написа: ↑07 Юни 2021, 10:35Това, че е показало пол не значи, че ще цъфне. Повечето растения до месец са показали пол. До 22-ри деня расте с по 2-3 минути на ден, това растенията го усещат много добре и няма как да цъфнат в най - дългите дни на годината. Цъфтежа го очаквай от края на Юли на там.Mukito1324 написа: ↑06 Юни 2021, 08:51 Здравейте колеги!
.png)