Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
AuToBaN
Градинар
Градинар
Has thanked: 21 times
Been thanked: 101 times

Те повечето сортове са изчерпани , мисля да изчакам...
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2222 times

В атитюд сиидс вмомента имат готина промоция до 6ти.
Keep on growing :stone:
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

AuToBaN написа: 02 Фев 2023, 11:57 Те повечето сортове са изчерпани , мисля да изчакам...
Барни имат готина промоция 10+10 ама недоставят до България.
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

Spiral написа: 02 Фев 2023, 13:21 В атитюд сиидс вмомента имат готина промоция до 6ти.
Направих поръчка от там на 9 януари със стелт. На 11 януари ми пратиха мейл с тракинг номер през Royal Mail. Оттогава досега няма грам актуализация в статуса на поръчката. Пише, че е приета на 11 януари и дотам. В сайта на Royal Mail пише, че има някаква масова хакерска атака. Още не съм писал на Attitude, но в случая вероятно няма какво да направят от тяхна страна. Та заради тези обстоятества така като гледам ще си изпусна индор сезона. Не искам да оставам впечатление, че Attitude са кофти банка или нещо такова, а по-скоро че спедицията от Англия не е най-добрия вариант в нашия случай. Пия една студена вода и продължавам да чакам.
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

MasterBlaster написа: 03 Фев 2023, 08:15
Spiral написа: 02 Фев 2023, 13:21 В атитюд сиидс вмомента имат готина промоция до 6ти.
Направих поръчка от там на 9 януари със стелт. На 11 януари ми пратиха мейл с тракинг номер през Royal Mail. Оттогава досега няма грам актуализация в статуса на поръчката. Пише, че е приета на 11 януари и дотам. В сайта на Royal Mail пише, че има някаква масова хакерска атака. Още не съм писал на Attitude, но в случая вероятно няма какво да направят от тяхна страна. Та заради тези обстоятества така като гледам ще си изпусна индор сезона. Не искам да оставам впечатление, че Attitude са кофти банка или нещо такова, а по-скоро че спедицията от Англия не е най-добрия вариант в нашия случай. Пия една студена вода и продължавам да чакам.
Не ги мисли , ще дойдат щом си платил и стелт.
На мен и от seedsman ми се е случвало подобна история но си дойдоха семките накрая.
Научи се да правиш клонинги супер лесно е и спестяваш пари от семена ,освен това когато набараш някой добро растение само това е начина да го отгледаш пак същото , когато са от семена всеки път са различни . А и като ги пуснеш от клонинги знаеш какво ще отглеждаш и също така спестяваш малко вегетация :stone:
AuToBaN
Градинар
Градинар
Has thanked: 21 times
Been thanked: 101 times

Пробвах да поръчам от сиидсмен обаче не стана , даже сайта нещо ме връща към началната страница.... От тях ли е проблема ???
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

Здравейте, колеги! От поръчката ми от The attitude от 9 януари, едва тази седмица ми излезе първия ъпдейт по тракинга, според който все още пратката е в Англия, Вероятно ще дойде, но при всички положения тази сага с доставката ми провали плановете за Indoor-а. Надявам се поне семките да не са стояли толкова време в някакви кофти условия и да тръгнат. Притеснява ме, че тази година няма да имам възможността да сложа палатката под климатика, както миналата година, та все още не съм измислил напълно плана за следващия гроу. Другото, което ме притеснява е, че лятото мърдам по почивки, понякога отсъствам за около седмица. Със сигурност ще ми трябва някаква система за напояване през периодите, в които ме няма. За казуса с температурата си мисля, понеже този път палатката ще се намира точно в другия край на стаята спрямо климатика, да държа лампата на една идея по-голямо разстояние от върховете и така да компенсирам жегите за сметка на малко повече издължаване. За поливането ще се радвам да ме насочите към готова система, с оглед на това, че отглеждам органично. Надявам се в един момент вече да оправят Seedsman, но така като гледам вече повече от два месеца ситуацията със сайта им не се е променила драстично.
Аватар
Pablo
Градинар
Градинар
Has thanked: 45 times
Been thanked: 96 times

Бластер аз в началото на годината направих поръчка през Сийдсмен и като видях за какво иде реч... направо им написах да ми върнат парите и си поръчах от СийдсМафия. Има малък избор и може би не са толкова добри, но дойдоха след 2 дни... ако трябваше да ги чакам до сега щях да съм превъртял.
Между другото чак сега (месец и половина след поръчката) ми изпратиха съобщение да им дам сметка или уолет за да ми върнат кеша... още не са...
"Ако А е успехът в живота, тогава А = X + Y + Z. Работата е Х; Забавлението е Y; а Z е да си държиш езика зад зъбите."
- Алберт Айнщайн
:roll:
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 831 times
Been thanked: 427 times

Pablo написа: 24 Фев 2023, 07:43 Бластер аз в началото на годината направих поръчка през Сийдсмен и като видях за какво иде реч... направо им написах да ми върнат парите и си поръчах от СийдсМафия. Има малък избор и може би не са толкова добри, но дойдоха след 2 дни... ако трябваше да ги чакам до сега щях да съм превъртял.
Между другото чак сега (месец и половина след поръчката) ми изпратиха съобщение да им дам сметка или уолет за да ми върнат кеша... още не са...
Щом три месеца не могат да си оправят сайта, говори за много несериозно отношение към всичко .
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2222 times

MasterBlaster написа: 24 Фев 2023, 07:27 Здравейте, колеги! От поръчката ми от The attitude от 9 януари, едва тази седмица ми излезе първия ъпдейт по тракинга, според който все още пратката е в Англия, Вероятно ще дойде, но при всички положения тази сага с доставката ми провали плановете за Indoor-а. Надявам се поне семките да не са стояли толкова време в някакви кофти условия и да тръгнат. Притеснява ме, че тази година няма да имам възможността да сложа палатката под климатика, както миналата година, та все още не съм измислил напълно плана за следващия гроу. Другото, което ме притеснява е, че лятото мърдам по почивки, понякога отсъствам за около седмица. Със сигурност ще ми трябва някаква система за напояване през периодите, в които ме няма. За казуса с температурата си мисля, понеже този път палатката ще се намира точно в другия край на стаята спрямо климатика, да държа лампата на една идея по-голямо разстояние от върховете и така да компенсирам жегите за сметка на малко повече издължаване. За поливането ще се радвам да ме насочите към готова система, с оглед на това, че отглеждам органично. Надявам се в един момент вече да оправят Seedsman, но така като гледам вече повече от два месеца ситуацията със сайта им не се е променила драстично.

www.royalmail.com/latest-news?iid=HP_M2_1_LATESTNEWS ето тук може да прочетеш защо семките ти не идват. На последната ми поръчка към началото на септември, тъкмо влизаха в протест и изкарах късмет, и ги пратиха седмица преди да почне. Проблема е в пощата им, не в атитюд, дано по-бързо да стигнат при теб.
Keep on growing :stone:
Публикувай отговор