В момента гледам sour diesel на medikal и на blimburn...тези който оцеляха защото от 6 семки само 2 се хванаха на blimburna и сега в цъфтеж на medikal имар огромен стреч ако не обърйам нещо ще има големи глави....ще видя кой е по добър от към качество.Spiral написа: ↑21 Яну 2023, 22:34Май само аз не го споделям това мнение. Преди да открия king juice, най-силния сорт за мен беше sweet zkittlez на rqs, добива също беше добър. От обикновените сортове съм гледал спешъл куин 1 и за 18% тхц си беше много добре. Не знам кои са сортовете дето са гледали колегите.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
Аз гледах Royal Gorilla, White Widow, OG Punch и Critical и единствено ОGто излезе малко по силно, но пуска след 1 час. Вдовицата излезе пълна пародия, Критикала много хубав вид, мирише уникално, но и той макс час и пуска. Горилата беше като същата като Критикала. Сравнявам ги с Амнезия Лемона на Барни, при него ефекта беше поне 4 5 часа и първите 2 часа не знаеш какво става.Spiral написа: ↑21 Яну 2023, 22:34Май само аз не го споделям това мнение. Преди да открия king juice, най-силния сорт за мен беше sweet zkittlez на rqs, добива също беше добър. От обикновените сортове съм гледал спешъл куин 1 и за 18% тхц си беше много добре. Не знам кои са сортовете дето са гледали колегите.
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
Колеги , искам да питам кога топирате събирам мнение след загасяне на лампата или преди пускане. И също аз топирам м-у 5-6 разклонение
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2222 times
- BuTaMuH
- Градинар

Аз пък ги правя наопаки...като се събудят работя 30мин и спирам.
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
Не знам с повечко растения лично аз не мога да се оправя за 30 мин
топирам брой по брой
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5476 times
Аз-когато ми е удобно, но пресаждането е хубаво да е преди тъмно. Може би и топирането, не съм много сигурна, защото го правя кога да е и режа до където ми трябва при мен да са. Не броя върховете и някакви мейн лайнинг и тн техники, само ги скъсявам да са всички по възможност еднакви. Ако е от семка, тогава избирам да има няколко хубави листа и клончета, понякога от по-ниско ги топирам, друг път пък чистя надолу...... Като цяло предпочитам клонингите, много ми се иска да можехме да поръчваме клонинги готови! Така за нула време може да ги цъфнеш. Тях ги режа както си ща. 
- BuTaMuH
- Градинар

.png)