Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)
-
Outdoor
- Нов Градинар

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Здравейте имам въпрос растенията от снимката са вече втора седмица в земята с оборска тор растенията когато ги поставих в земята дръпнаха доста бързо има вече едно около метър та въпроса ми е да ми препоръчате торове от сайт предимно течни и прахообразни за фаза на растеж а също и за цъфтежа благодаря предварително
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
За отвън съм на същото мнение като morfius - Guanokalong сухи
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
Внимавай с палмовата пепел особено, като си в саксии. Много е алкална и съм имал проблеми в малки съдове. Изменя pH прекалено много. Аз на автомат пепел не давам, защото е с прекалено бавно освобождаване и не съм сигурен, за тия 100 дни какво точно, ще отдаде. Автоматите ги гледам предимно с течни торове.morfius написа: ↑20 Юли 2022, 12:35 Привет фермери, ето ги и мойте моми:
2xNorthern lights auto by Seedsman
Торове: Коприва през вегетацията ,за цъфтежа палмова пепел и бат гуано
20литрови саксии почвата е мой микс с перлит има и три литра дренаж на дъното керамзит
голямото е ден 53 -в 3та седмица цъфтеж малкото е ден 38 в навлизане в цъфтеж
- Sofia Cannabis
- Градинар

Не съм сигурен защо всички начинаещи имат някаква носталгия към Northen lights and Withe widow видове.
Това са изключително стари и доста слаби за днешните стандарти. Миришат добре но вкусово са доста зле и двата.
За същите пари може да си вземете нещо доста по-хубаво.
Това са изключително стари и доста слаби за днешните стандарти. Миришат добре но вкусово са доста зле и двата.
За същите пари може да си вземете нещо доста по-хубаво.
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

Знаеш че не съм почитател на autos но ако искаш нещо old school но доста по-добре от годните две.
https://www.seedsman.com/us_en/jack-her ... ised-seeds
Отгледано добре ще ти даде 2-3 пъти повече от горните видове, цената е оправдана.
https://www.seedsman.com/us_en/jack-her ... ised-seeds
Отгледано добре ще ти даде 2-3 пъти повече от горните видове, цената е оправдана.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Kapachuna
- Градинар

- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 17 times
Здравейте момци и моми ! При мен за сега всичко върви нормално,сложил съм 2ри пласт мрежа на чо големите а на някой нищо поради липса на колчета но и скоро ще трябва и тях да укрепвам.. Та един въпрос към по опитните,понеже скоро наближава цъфтеж а нямах възможност с объркването на дупките да добавя бат гуано на Guanokalong Powder и не съм сигурен точно кога и колко да запона да слагам понеже до сега съм слагал 2 пъти по 100 гр като топ дресинг на всички и в момента разполагам с около 6кг
Как,кога и по колко да започвам да слагам ? Като чай ли да го правя ако вече е късно за топдресинг или да продължавам да разбърквам отгоре, как мислите за по добре ? Торя с Guanokalong Grow през целия растеж и съм приготвил Guanokalong Bloom за цъфтежа
Надявам се за помощ понеже ми е сефтето , 2 години и нагоре следях и четох и се образовах и реших да рискувам за свое благо в тези трудни години
Благодаря много предварително за помоща и всичко което споделяте момчета ! От ония гъбички дето ги оприличихте като Alternaria за сега мисля че се овладяват що годе,пръскам с Нийм 1% разтвор през 9,10 дена и продължавам да поливам с Микробтима Протект.Последното ходене имаше малко орязване и чистене и се получи от най малкото една страхотна елхичка
Готов съм за коледа
Много лошо не знам кое какъв сорт е .. ламерска грешка
само знам че 3 са Amnesia Buddha Seeds и 3 от Seedsmafia . 

- Sofia Cannabis
- Градинар

Grow and Bloom за които говориш течни ли са ?Kapachuna написа: ↑21 Юли 2022, 01:26 Здравейте момци и моми ! При мен за сега всичко върви нормално,сложил съм 2ри пласт мрежа на чо големите а на някой нищо поради липса на колчета но и скоро ще трябва и тях да укрепвам.. Та един въпрос към по опитните,понеже скоро наближава цъфтеж а нямах възможност с объркването на дупките да добавя бат гуано на Guanokalong Powder и не съм сигурен точно кога и колко да запона да слагам понеже до сега съм слагал 2 пъти по 100 гр като топ дресинг на всички и в момента разполагам с около 6кгКак,кога и по колко да започвам да слагам ? Като чай ли да го правя ако вече е късно за топдресинг или да продължавам да разбърквам отгоре, как мислите за по добре ? Торя с Guanokalong Grow през целия растеж и съм приготвил Guanokalong Bloom за цъфтежа
Надявам се за помощ понеже ми е сефтето , 2 години и нагоре следях и четох и се образовах и реших да рискувам за свое благо в тези трудни години
Благодаря много предварително за помоща и всичко което споделяте момчета ! От ония гъбички дето ги оприличихте като Alternaria за сега мисля че се овладяват що годе,пръскам с Нийм 1% разтвор през 9,10 дена и продължавам да поливам с Микробтима Протект.Последното ходене имаше малко орязване и чистене и се получи от най малкото една страхотна елхичка
Готов съм за коледа
![]()
Ако не си започнал Bloom още, следващия път сменяй на него.
Guanokalong Powder не го давал до самия край.
Guanokalong Powder на малките 100г на растение сега и 100г след две седмици (ако станат достатъчно големи на втория път им сложи 200г).
Guanokalong Powder на големите 200г на растение сега и след 200г две седмици.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Kapachuna
- Градинар

- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 17 times
ДействамSofia Cannabis написа: ↑21 Юли 2022, 06:09Grow and Bloom за които говориш течни ли са ?Kapachuna написа: ↑21 Юли 2022, 01:26 Здравейте момци и моми ! При мен за сега всичко върви нормално,сложил съм 2ри пласт мрежа на чо големите а на някой нищо поради липса на колчета но и скоро ще трябва и тях да укрепвам.. Та един въпрос към по опитните,понеже скоро наближава цъфтеж а нямах възможност с объркването на дупките да добавя бат гуано на Guanokalong Powder и не съм сигурен точно кога и колко да запона да слагам понеже до сега съм слагал 2 пъти по 100 гр като топ дресинг на всички и в момента разполагам с около 6кгКак,кога и по колко да започвам да слагам ? Като чай ли да го правя ако вече е късно за топдресинг или да продължавам да разбърквам отгоре, как мислите за по добре ? Торя с Guanokalong Grow през целия растеж и съм приготвил Guanokalong Bloom за цъфтежа
Готов съм за коледа
![]()
Ако не си започнал Bloom още, следващия път сменяй на него.
Guanokalong Powder не го давал до самия край.
Guanokalong Powder на малките 100г на растение сега и 100г след две седмици (ако станат достатъчно големи на втория път им сложи 200г).
Guanokalong Powder на големите 200г на растение сега и след 200г две седмици.
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Здравейте значи горе долу седмица след като влезем в август да започвам да торя за цъфтеж? Успех на всички ! 
- Sofia Cannabis
- Градинар

Две седмици след summer solstice (Tuesday, June 21) , може да сменяш торовете и да започваш цъфтежни. Което е началото на ЮлиGoshkata1997 написа: ↑21 Юли 2022, 12:33 Здравейте значи горе долу седмица след като влезем в август да започвам да торя за цъфтеж? Успех на всички !![]()
#БГКоноп
#БГКоноп
.png)