Благодаря за укоражителните думи фърст

. И на мен ми се иска да си взема бокс, но на този етап просто няма как да стане.Дори и хладилника ще се наложи да премахна след 2-3 години мах. Щото детето, като проговори и нали се сещате

ще има - мойят татко гледа цветя в хладилника

. Той и сега, като го виде как свети и само на там го дърпа. Иначе за сега екстра къше се оказа. Даже с бащата щори монтирахме в стаята и не се усети. Миризма никаква няма

. По принцип с 250 гр изкарвам цялата година, че и с1-2 човека на гърбът ми. Смятам, че ще мога да покривам нуждите си с хладилничето целогодишно дори и да не показвам пълният потенциал на растенията. Аз не вярвах да ги докарам до положението, което са в момента и съм много доволен от себе си и от постигнатото. Трагнах с идеята за 20-30 гр.., но така като гледам ще е повече

. Знам, че ми трябва височина, но това е положението. Не мога нито да скова по-голям бокс нито да си купя палатка, защото живея в двустаен панелен апартамент и всяка една иновация се набива на очи, а наще си го знаят този хладилник просто, като стария хладилник на бабето който си седи неизползваем в ъгъла

. Апартамента не е мой а си е на бащата и нема - нема довтаса и почне да рови и да си търси некви негови си работи - каде е това, каде е онова, тука бех оставил еди що си - абе опасен агент е от едното време.

. Онзи ден малкия го хванал за ръката и го дърпа към хладилника та износи (интересно му е поне виде кво става на неколко пъти свети там блести

). И дъртия вика хладилниче дедко, вътре се крие кумчо вълчо и ако не слушаш ще те гризне

. Извинявайте, че ви занимавам със семейството си, но се опитвам да ме разберете, че няма мърдане от този хладилник и ще се наложи да се примиря с него и екстремните условия на отглеждане - все пак е по-добре от нищо нали?
Иначе взимам на предвид нещата и съветите, който споделихте

. Също така не пипам и засегнатите листа, защото знам, че има какво да се смуче и от тях.
Та така - филма е на 6 при мене