Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Блатной дневник #2 ( LED + HPS)

Заключено
Семена марихуана
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Ъпдейт!

Ден 89
Ден 62 от 12/12

Полято с цяла доза рипен с 10литра вода и меласа.

pH 6.7-6.8
t - 16.5° - 17°
h~ 55-60% (dark side)

Така пичуй.. Краят наближава.
Видях едно две цветета имаха кафеви трихоми(не изцяло кафеви, а бледи такива едни)
Други нямат или имат единични.

Аз мисля сега да изчакам да изсъхне почвата за 2-3дни + 48часа тъмно и да ги режа.

Предния пост имах нужда от опита ви като стари градинари дс си кажете мненията, явно е нямало какво да кажете щом не сте писали. Сега наистина имам нужда от вашия опит да дадете мнение какво да правя и дали това което мисля е окей или не. Само да вметна, че визуално 3-4китки имат доста кафеви пистили, а останалите китки са почти само с бели. Както и визуално на мен ми изглеждат зелени освен тези 3-4броя.

От последното ми ходене в градината има разлика и доста са наедрели върховете на повечето (демек наливат още).

Надявам се не пропускам нещо важно за вашето по-оптимално мнение по въпроса.

Снимки.
Прикачени файлове
И тва изглежда готово на живо.
И тва изглежда готово на живо.
Тва също с амбър
Тва също с амбър
Тва ми изглежда готово, а и е едно от тези с амбър трихоми
Тва ми изглежда готово, а и е едно от тези с амбър трихоми
IMG_20200203_185230.jpg
И тва ми изглежда зелено.
И тва ми изглежда зелено.
Бели пистили, изглежда ми зелено.
Бели пистили, изглежда ми зелено.
IMG_20200203_185309.jpg
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 03 Фев 2020, 19:07 Ъпдейт!

Ден 89
Ден 62 от 12/12

pH 6.7-6.8
t - 16.5° - 17°
h~ 55-60% (dark side)

Видях едно две цветета имаха кафеви трихоми(не изцяло кафеви, а бледи такива едни)

Аз мисля сега да изчакам да изсъхне почвата за 2-3дни + 48часа тъмно и да ги режа.

Предния пост имах нужда от опита ви като стари градинари дс си кажете мненията, явно е нямало какво да кажете щом не сте писали. Сега наистина имам нужда от вашия опит да дадете мнение какво да правя и дали това което мисля е окей или не. Само да вметна, че визуално 3-4китки имат доста кафеви пистили, а останалите китки са почти само с бели. Както и визуално на мен ми изглеждат зелени освен тези 3-4броя.

От последното ми ходене в градината има разлика и доста са наедрели върховете на повечето (демек наливат още).

Снимки.
Много красиви са станали момите. Хубаво на суха саксия ще береш. Но ако питаш мен, почвай да промиваш или да поливаш само с вода, щом ще береш.
Рипена има много гаден вкус ако не е промит. Има една много кофти горчилка от него, която накъртва. Не случайно след него минават с Клийн...
Просто горчилката от Рипена доминира върху всякакъв вкус, или флъшни или поливай по-продължително само с вода.
Това за вкуса от Рипена ти го казвам чисто приятелски.

#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

firstcitizen написа: 03 Фев 2020, 21:15

Ден 89
Ден 62 от 12/12

pH 6.7-6.8
t - 16.5° - 17°
h~ 55-60% (dark side)

Снимки.
Много красиви са станали момите. Хубаво на суха саксия ще береш. Но ако питаш мен, почвай да промиваш или да поливаш само с вода, щом ще береш.
Рипена има много гаден вкус ако не е промит. Има една много кофти горчилка от него, която накъртва. Не случайно след него минават с Клийн...
Просто горчилката от Рипена доминира върху всякакъв вкус, или флъшни или поливай по-продължително само с вода.

#БГКоноп

Ще послушам съвета ти за промивката. Аромата вмомента им е много странен и тежък, докарва на химикали едно такова..
По коментара ти да разбирам ли, че си съгласен с мен за това след няколко дни да играе ножа? Благодаря ти
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 04 Фев 2020, 10:03
firstcitizen написа: 03 Фев 2020, 21:15

Ден 89
Ден 62 от 12/12

pH 6.7-6.8
t - 16.5° - 17°
h~ 55-60% (dark side)

Снимки.

#БГКоноп

Ще послушам съвета ти за промивката. Аромата вмомента им е много странен и тежък, докарва на химикали едно такова..
По коментара ти да разбирам ли, че си съгласен с мен за това след няколко дни да играе ножа? Благодаря ти
Да, може и сега да играе ножа. Просто ще имаш красиви глави, които ще напушват, на на вкус ще са отвратителни. Ще се пуши и ще напушва, но няма да е приятно при дърпане.
Промивай и бери.

#БГКоп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Hype hype :passj: :passg: :stone:

Днес и утре ги вкарвам в банята пускам душа напрао в кофите и да промия 2пъти с рандом литри вода, после 24-48часа dark side of force to bring the oils out you know. И ги окачам като белезниците на Васил Божков ръйшли.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 04 Фев 2020, 12:54 Hype hype :passj: :passg: :stone:

Днес и утре ги вкарвам в банята пускам душа напрао в кофите и да промия 2пъти с рандом литри вода, после 24-48часа dark side of force to bring the oils out you know. И ги окачам като белезниците на Васил Божков ръйшли.
Ако ще правиш 48 часа тъмоно, не трябва сасксиите да са толкова мокри.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Качвай снимки на растнията ;) Пробвай се да снимаш трихомите или някоя макро снимка :)

Тореше ли рандом? Има си правилен начин за промиване, но и с рандом литри става, но внимавай да не си прекалиш и хем за да не останет не промити по-добре да не е с рандом литри, но ти си знаеш.

Съгласен съм със SofiaCannabis ако ще правиш 48 часа на тъмно саксите не трябва да са толкова мокри.
Ако промиваш ги остави да поизсъхнат, тъмко и ще узреят още .

Не го защитавам или опрадвам, но човек е невинен до доказване на противното, а този човек е завършил Национална природо-математическа гимназия, след което има две висши образования – специалност „Приложна математика“ в Софийския университет и „Икономика на труда“ в УНСС. Да речем, че човека си е направил сметката :)

П.П. Аз се радвам, че останах необразован. Това доста трудно го постигнах да се запазя да не ме образоват. :D

#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Sofia Cannabis написа:

Ако ще правиш 48 часа тъмоно, не трябва сасксиите да са толкова мокри.
firstcitizen написа:

Качвай снимки на растнията ;) Пробвай се да снимаш трихомите или някоя макро снимка :)

Тореше ли рандом? Има си правилен начин за промиване, но и с рандом литри става, но внимавай да не си прекалиш и хем за да не останет не промити по-добре да не е с рандом литри, но ти си знаеш.

Съгласен съм със SofiaCannabis ако ще правиш 48 часа на тъмно саксите не трябва да са толкова мокри.
Ако промиваш ги остави да поизсъхнат, тъмко и ще узреят още .

Не го защитавам или опрадвам, но човек е невинен до доказване на противното, а този човек е завършил Национална природо-математическа гимназия, след което има две висши образования – специалност „Приложна математика“ в Софийския университет и „Икономика на труда“ в УНСС. Да речем, че човека си е направил сметката :)

П.П. Аз се радвам, че останах необразован. Това доста трудно го постигнах да се запазя да не ме образоват. :D

#БГКоноп
Пичове, задължен съм специално на вас за винаги добрите съвети които получавам от вас, но не разполагам с това време. Със сигурност за да поизсъхне почвата ще трябват 4-5дни или поне 3 на 100% и още 2дни тъмно ми идват твърде много. По-назад бях споменал, че няма да имам време. След това има сушене 5-7-10дни зависи от условията. После 1 ден трим, след тва няколко дни отварянки и затварянки на бурканите. Съжалявам така ще е този път..

Фърст. Не, не съм торил рандом. Няма как да снимам трихомите защото използвам микроскоп, а не лупа.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Повярвай ми аз те разбирам много добре, че бързаш, защото аз самият съм бързал....
След химиите които си му сложил без промивка или без дълго поливане с вода, материала ще има неприятен вкус...
Сушенето е един от най-важните процеси. За качественото сушене трябва време...

#БГКоноп
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

В тази ситуация аз лично бих ги измил и оставил 12/12 без 48 тъмен период.

Тук във форума е доста популярно 48 часа тъмнина, но от моят опит и от това което съм гледал с тестове на ТНС и cannabinoids and terpenes в резултатите, разликата е минимална, няколко десети от процен до процен и половина за повишяване на ТНС и няколко стотни до няколко десети от процент за повишяване на cannabinoids and terpenes.

Сушенето е много по-важно за крйният продук спрямо тези 48 часа тъмем период.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”