ами те като са автоматични не би ли следвало да са и феминизирани? Пък и никое не излезе мъжко от тях има ли как да се опрашат в такъв случай? Ще ги огледам днес, а това със малките дето сега изскочиха според мен е по-скоро от корените някакви израстъци или като съм почиствал листа нещо да е паднало и да се е хванало не знам и аз... първо да видим дали въобще са канабисоподобни, щото може и да се окаже че са някакви други растенияInna написа: ↑20 Юли 2024, 11:36Дигурно са се опрашили и затова са така главите. Провери има ли семки в тях. Но щом падат наоколо и растат нови.....Кра4ол4о написа: ↑19 Юли 2024, 14:10 снощи наторих автоматите и докато разравях около едното изскочиха две подобия на зародишчета... сложих ги отстрани ще видим какво ще излезе.. а след това видях и още едно, вече пробило, до друго растение... интересен феномен хD
а главите на автоматите си стоят все тей рехави... дано торта да ги нацепи малко че иначе нищо няма да се изкара ;-;
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Outdoors 2024- обща тема
- Кра4ол4о
- Нов Градинар

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 27 times

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Акп има диваци, дори на километри, биха могли да се опрашат без значение дали са феминизирани. Феминиьирани е да излизат само женски растения от тези семки, но и те се опрашват ако има някъде мъжкар. Може да не са такова пък тези малките... Но нещо главите ми приличат на опрашени.... Израстъци от тях няма как да са, или са нови растенийца поникнали или е нещо друго, аз не вуждам съвсем добре засега.Замислям се, че е малко рано да са станали чак готови семена, които да паднат и чак да поникнат.По-дкоро да е друго растение. Но тези може да са опрашени големите, ще видиш ако по-натам развият готови семки.Кра4ол4о написа: ↑20 Юли 2024, 12:13ами те като са автоматични не би ли следвало да са и феминизирани? Пък и никое не излезе мъжко от тях има ли как да се опрашат в такъв случай? Ще ги огледам днес, а това със малките дето сега изскочиха според мен е по-скоро от корените някакви израстъци или като съм почиствал листа нещо да е паднало и да се е хванало не знам и аз... първо да видим дали въобще са канабисоподобни, щото може и да се окаже че са някакви други растенияInna написа: ↑20 Юли 2024, 11:36Дигурно са се опрашили и затова са така главите. Провери има ли семки в тях. Но щом падат наоколо и растат нови.....Кра4ол4о написа: ↑19 Юли 2024, 14:10 снощи наторих автоматите и докато разравях около едното изскочиха две подобия на зародишчета... сложих ги отстрани ще видим какво ще излезе.. а след това видях и още едно, вече пробило, до друго растение... интересен феномен хD
а главите на автоматите си стоят все тей рехави... дано торта да ги нацепи малко че иначе нищо няма да се изкара ;-;![]()
- Кра4ол4о
- Нов Градинар

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 27 times
Inna написа: ↑20 Юли 2024, 19:27Акп има диваци, дори на километри, биха могли да се опрашат без значение дали са феминизирани. Феминиьирани е да излизат само женски растения от тези семки, но и те се опрашват ако има някъде мъжкар. Може да не са такова пък тези малките... Но нещо главите ми приличат на опрашени.... Израстъци от тях няма как да са, или са нови растенийца поникнали или е нещо друго, аз не вуждам съвсем добре засега.Замислям се, че е малко рано да са станали чак готови семена, които да паднат и чак да поникнат.По-дкоро да е друго растение. Но тези може да са опрашени големите, ще видиш ако по-натам развият готови семки.Кра4ол4о написа: ↑20 Юли 2024, 12:13ами те като са автоматични не би ли следвало да са и феминизирани? Пък и никое не излезе мъжко от тях има ли как да се опрашат в такъв случай? Ще ги огледам днес, а това със малките дето сега изскочиха според мен е по-скоро от корените някакви израстъци или като съм почиствал листа нещо да е паднало и да се е хванало не знам и аз... първо да видим дали въобще са канабисоподобни, щото може и да се окаже че са някакви други растения![]()
Днес огледах обстойно и сякаш няма следи от семки в главите... ще видим колко ще се развият още, малко търпение е необходимо също. днес им направих този така наречен мулч със сламата че много се вкаменява почвата, въпреки че през ден гледам да ги поливамxD
освен това единия лилав банан се поскърши беше едва ли не наложително да му махна горните разклонения, вече няколо растения са така топирани един вид и се надявам да се поразлистят на широчина и да се надюят повече.

-
Prpl606
- Градинар

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 46 times
По време на цъфтежа може ли да пръскам със негоVetrushka написа: ↑09 Юли 2024, 14:27Рапакс, био препарат, но трябв да почнеш да пръскаш преди да се появят.
https://www.sortovisemena.bg/4264-rapaks
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Може, но е добре да се пръска преди да се появи вредителя. И все пак колкото по малко пръсканя в цъфтежа, толкова по добре.Prpl606 написа: ↑24 Юли 2024, 07:42По време на цъфтежа може ли да пръскам със негоVetrushka написа: ↑09 Юли 2024, 14:27Рапакс, био препарат, но трябв да почнеш да пръскаш преди да се появят.
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 381 times
- Prototype046
- Градинар

-
Prpl606
- Градинар

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 46 times
Гледам че на препарата му дават не повече от три броя третирания през 1 0 дни ,мисля да започна в началото на септември до края на месеца да пръскам и се надявам октомври вече да ги няма ,аз бера средата на октомвриVetrushka написа: ↑24 Юли 2024, 09:05Може, но е добре да се пръска преди да се появи вредителя. И все пак колкото по малко пръсканя в цъфтежа, толкова по добре.Prpl606 написа: ↑24 Юли 2024, 07:42По време на цъфтежа може ли да пръскам със негоVetrushka написа: ↑09 Юли 2024, 14:27
Рапакс, био препарат, но трябв да почнеш да пръскаш преди да се появят.
- Prototype046
- Градинар

.png)