Успех! Пожелавам ти да си ги обереш ти!Banderas написа: ↑07 Юли 2024, 16:11 Здравейте банда. Преди месец стартирах нов проект. Малко инфо:
18 квадрата палатка
10 LED тела 720W
275 цветя Amnezia hi-pro
Торове на PRO-XL
Сблъсках се бяла мушица , но след три третирания успях да е преборя. Имах начален стадий на мана . Напръскал съм с препарат ,и след 3-4 дена пускам 12/12. Забелязал съм че някои препарати за мана стопират развитието на растенията за определено време. За това и ще изчакам малко. Поливам само с вода от климатиците , и от влагоабсорбаторите. Прави ми впечатление че EC-то ми с тази вода е 1 , а в предишните проекти в които съм използвал обратно осмозна вода от филтър със същите стойности на торове е с ЕС-1,4 .
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Indoors 2024-обща тема
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
New
- Градинар

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 6 times
Здравейте отново, когато цветята са готови за рязане,листата около главите кога се "окастрят" когато се отреже разтението или когато изсъхне. И за колко време трябва да се остави да съхне преди да се махнат главите от стеблото
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
Аз вече не ги кастря, като изсъхнат те сами си се натрошават и падат, а до тогава пазят главите като ги покриват.Махам най-големите само. Иначе главите трябва да мине малко време, да позасъхнат леко отгоре и тогава може да ги махнеш от стъблото, ден, два, зависи какви са условията, влагата, темп там, където сушиш.... Аз ги махам почти веднага, просто защото ми е по-удобно да ги суша на мрежи, кашони нарязани директно на глави, не виждам някаква особена разлика. Но се води, че е хубаво да повисят ден, два, три на клоните.
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Banderas написа: ↑07 Юли 2024, 16:11 Здравейте банда. Преди месец стартирах нов проект. Малко инфо:
18 квадрата палатка
10 LED тела 720W
275 цветя Amnezia hi-pro
Торове на PRO-XL
Сблъсках се бяла мушица , но след три третирания успях да е преборя. Имах начален стадий на мана . Напръскал съм с препарат ,и след 3-4 дена пускам 12/12. Забелязал съм че някои препарати за мана стопират развитието на растенията за определено време. За това и ще изчакам малко. Поливам само с вода от климатиците , и от влагоабсорбаторите. Прави ми впечатление че EC-то ми с тази вода е 1 , а в предишните проекти в които съм използвал обратно осмозна вода от филтър със същите стойности на торове е с ЕС-1,4 .
Браво много добре изглежда всичко.
Колко Co2 добавяш?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Alexios
- Нов Градинар

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 10 times
Пускам ъпдейт с няколко снимки на моите дами. Семената са от сийдсмафия. От 6 се хванаха 4, а едно е под въпорс още в памука. Голямото растение е с ден по рано покълнало от останалите две. Съответно голямо 13 дни малките на 12 дни от покълването. При едно от малиите забелязах жълто петно на едно от листото. Мисля ,че го преторих с течен тор,но се оправя.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
Не ги тори още, нека развият корени и някой чифт хубави листа, сега не могат да ядат и само им натрупваш излишно в почвата. Не им е нужна сега храна и в тези саксии и без нищо да им слагаш ще им е по-добре даже. Може стимулатор за корени или нищо просто.Alexios написа: ↑15 Юли 2024, 16:20 Пускам ъпдейт с няколко снимки на моите дами. Семената са от сийдсмафия. От 6 се хванаха 4, а едно е под въпорс още в памука. Голямото растение е с ден по рано покълнало от останалите две. Съответно голямо 13 дни малките на 12 дни от покълването. При едно от малиите забелязах жълто петно на едно от листото. Мисля ,че го преторих с течен тор,но се оправя.
-
Alexios
- Нов Градинар

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 10 times
Когато ги местих в големите саксии, реших да им дам малко бууст с течен тор 10мл към 5л вода. И без това новата почва беше суха. Имам възможност да вдигна малко бройката с няколко китки. Ще съм благодарен ако препоръчате някакъв сорт. 
.png)