Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Хладилник за първи indoor / purple punch auto 2 бр. мнени, критики и ПОМОЩ !

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

Не изглеждат гладни. Едно поливане с пепелна вода би оправило баланса, а с него и дефицита на калций. Виж в гугъл какво има в пепелта и си прецени. Има и рецепти как се прави, мога да я потърся.
completely mad
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

ganjalove написа: 22 Яну 2021, 22:57
Crazy Train написа: 22 Яну 2021, 22:43
ganjalove написа: 22 Яну 2021, 22:25

Ами тези формули ще свършат най бързо работата ако има проблеми с тези неща:) Производителя гледа да го направи така, че да дава моментален ефект,че тези дето го купуват повечето са на зор и бързат и те за резултати:)
Бих си го купил заради тубата-много добре изглежда.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Еми правя си ментета на тия торове и си е по-удобно, особенно тия с дозатора-супер са. :passj:
completely mad
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар
Has thanked: 292 times
Been thanked: 359 times

ganjalove написа: 22 Яну 2021, 22:55 Значи има усвояване тогава при теб.Не съм гледал таблицата за хидро,но съм сигурен че и в торф вместо 6пх да е 5.5 пак ще расте и ще се изхранва и всичко ще е наред,това при тебе ми е струва нещо друго и незнам какво за съжеление,виждал съм такива неща при лед оветление по дневници,при някой от преполиване,при други от преторяване,просто незнам какво е е случило и много ме е яд,защото 2 месеца купуваш,подготвяш всичко,гледаш ги и се въртиш около тях всеки ден и накрая ей този скапан проблем...
Не са заумирали се пак и кат цяло съм доволен - като за първи път. Дефицита е само под лампата и има вероятност интензитета на светлината да заключва калций, разклоненията покрай стените на хладилника са без петна. Ще се стремя да докарам пх кам 6.5 и да видим. Също така смятам да увеличат кал маг ( до сега им давах 4 мл. На 1.5 л. вода).
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

Crazy Train написа: 22 Яну 2021, 23:14
ganjalove написа: 22 Яну 2021, 22:57
Crazy Train написа: 22 Яну 2021, 22:43

Бих си го купил заради тубата-много добре изглежда.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Еми правя си ментета на тия торове и си е по-удобно, особенно тия с дозатора-супер са. :passj:
Недей така говори,че става много интересно:)...знам си аз..в момента ъпгрейтваш светия грал и му правиш допълнения :passj:
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар

renesanz написа: 22 Яну 2021, 23:20
ganjalove написа: 22 Яну 2021, 22:55 Значи има усвояване тогава при теб.Не съм гледал таблицата за хидро,но съм сигурен че и в торф вместо 6пх да е 5.5 пак ще расте и ще се изхранва и всичко ще е наред,това при тебе ми е струва нещо друго и незнам какво за съжеление,виждал съм такива неща при лед оветление по дневници,при някой от преполиване,при други от преторяване,просто незнам какво е е случило и много ме е яд,защото 2 месеца купуваш,подготвяш всичко,гледаш ги и се въртиш около тях всеки ден и накрая ей този скапан проблем...
Не са заумирали се пак и кат цяло съм доволен - като за първи път. Дефицита е само под лампата и има вероятност интензитета на светлината да заключва калций, разклоненията покрай стените на хладилника са без петна. Ще се стремя да докарам пх кам 6.5 и да видим. Също така смятам да увеличат кал маг ( до сега им давах 4 мл. На 1.5 л. вода).
е разбира се не са за умиране :) в моите очи някак си този шок в които са хич не е малък и няма оправяне цяла едмица сигурно....но въпроса е да не продължава, да не се окаже накрая че е от светлината и на това растояние там под лампата няма спасение каквото и да правиш..еи това ще е още по страшно и непоправимо.
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар
Has thanked: 292 times
Been thanked: 359 times

Ей ги от преди малко. Така нема и да предположи, че има нещо. Се ще има да дръпнеме :stone: ;)
DSC_0576 (1).jpg
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар

Ще има за дърпане и още как :) все пак колко процента от всичко ти е демиджа ..20% до 25макс :) ти да не помисли ,че искам да ти кажа ,че от тия растения нищо няма да пушиш? :D
Като изключим тоя проблем растенията изглеждат здрави и енергични..трябва с азота да внимаваш,че се забелязват тук таме как подвиива и пречупва някои единични листенца, и да не си помислиш,че ти казвам,че си преторил:)
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

renesanz написа: 22 Яну 2021, 23:20
Ако е само под лампта не е калций а просто изгаряне от лампата.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

Оставете тази работа с PH-то, тази таблица има стойност само при минерално хранене, при органичното се разчита на живота в почвата и Ph Може да бъде в много по - големи граници. При органичното отглеждане всички производители съветват да не се пипа ph ако е в диапазона 5.5-8.2 pH
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Течните предполагам, че по бързо ще решат вече съществуващ проблем. Но принципно не е лошо да се добави нещо като доломит и тн вермикулит още в почвата.За да не трябва после течен кал маг. Щом е паднало ниско пх то, значи в био биз почвения микс нищо подобно няма......
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”