Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Коронавирус
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Днес намерих място за бърз тест и е положителен.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Колкото по-рано се вземат бързи и адекватни мерки, толкова по-леко се кара и самият вирус. Пийте витамини, яжте цитруси и салати. Ще го минете без проблеми. Пийте и аспирин за разреждане на кръвта и за сърцето и най-важното, слушайте добрите лекари.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
Недей да говориш така за аспирина, защото някой с Астма може да се гътне, като стой та гледай ! Говоря от опит, Аспирина не е витамин Ц.MixedGreens написа: ↑24 Яну 2022, 13:01 Пийте и аспирин за разреждане на кръвта и за сърцето и най-важното
На 2-рата и ваксина за ковида, ми казаха да пия Аспирин, обаче на 2-рия ден почнах да кашлям и се оказа, че дразни астмата, това го установих, след посещение при личната ми лекарка.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2222 times
Скорошно оздравяване и дано да нямате следварителни усложнения.
Keep on growing 
- Zafor19
- Баш Градинар

- Has thanked: 1268 times
- Been thanked: 893 times
Сребърната вода купуваш ли я или се прави? Ти и друг път си споменавала, но не съм пробвал до сега, но ще пробвамInna написа: ↑21 Яну 2022, 12:01Потвърждавам твоето мнение за природните лекове и с моя личен опит с Ко вид!Zafor19 написа: ↑21 Яну 2022, 11:45 Пипнах новият Омикрон, доста коварен, но е същия както ковид19. Всички симптоми бяха на лице, както преди 2години: без обоняние, силни болки в ставите, трудно дишане, страшни болки в бъбреците. Добре че е това масло от конопа. Взимах си 2 пъти на ден по съвсем малко. Сутрин към 8ч и вечер към 19ч. Спаси ме много добре, идеално. А за запушен нос и кашлица ме спаси черната ряпа, издълбана и с 3 лъжици мед, след 8 часа е готов сироп. С тези народни рецепти оживахме всички в къщи. Даже и на една колежка майка ѝ се върна от много тежко състояние+сребърна вода. Засега на мен нищо особено не ми е ставало, имах веднъж темп..... В общи линии моето семейство, благодаря на Господ, доколкото го караха, беше супер леко.И като се лекува правилно и се подпомага тялото това е то лечение и не се повтаря болестта.Не се повтаря и това е факт, тъй като го наблюдавам всеки път. И не струва 1000 лева на човек?!!
Казвам ги тези неща като лично мнение, какво аз си правя, не е здравен съвет!
![]()
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Винаги има лекарства който за някой хора действат за други не, за някой хора имат странични ефекти, за други позитивни ефекти.Vetrushka написа: ↑24 Яну 2022, 13:26Недей да говориш така за аспирина, защото някой с Астма може да се гътне, като стой та гледай ! Говоря от опит, Аспирина не е витамин Ц.MixedGreens написа: ↑24 Яну 2022, 13:01 Пийте и аспирин за разреждане на кръвта и за сърцето и най-важното
На 2-рата и ваксина за ковида, ми казаха да пия Аспирин, обаче на 2-рия ден почнах да кашлям и се оказа, че дразни астмата, това го установих, след посещение при личната ми лекарка.
Не случайно завършвам с това да се консуктират с добри лекари.
Диабетиците знаят че не трябва да консумират много мед, въпреки че медът е страшно лековит.
Тук съветите са от форум и съответно, ние не сме медицинвки персонал.
Даваме лично мнение и съвети ( смисълът на един форум ). Всеки е индивидуален и може да има алергична реакция към нещо, било то аспири, марихуана или нещо друго.
Ако някой случайно чете постовете ми и иска да се самолекува с тях да престане и да отиде на лекар!
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Ако някой се интересува това е всичко което пия аз + домашно направено THC капсули. Днес вече се чуства добре с леко драскане в гърлото и минимална суха кашлица ( тази която всички я имат дори и след като се оправят).
Опита ми от Ковид до сега е доста стандартен според мен и понеже бях подготвен с всички неонходими добавки го изкарах сравнително леко. 2 Дни се чуствах ужасно и неможех да мръдна но след като започна възстановяването не е спирало - ставам по-добре с всеки час.
Опита ми от Ковид до сега е доста стандартен според мен и понеже бях подготвен с всички неонходими добавки го изкарах сравнително леко. 2 Дни се чуствах ужасно и неможех да мръдна но след като започна възстановяването не е спирало - ставам по-добре с всеки час.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5476 times
Имам машинка, но по принцип във всяка аптека я има.... Разгледай за колоидното сребро като цяло, помага за доста много неща. И аз пак подчертавам, тук не сме лекари, просто си споделяме лични мнения на кого какво е помогнало и какво ползва, какво са му предписали, но не раздаваме медицински съвети да ги следват други хора!!!!Zafor19 написа: ↑24 Яну 2022, 14:45Сребърната вода купуваш ли я или се прави? Ти и друг път си споменавала, но не съм пробвал до сега, но ще пробвамInna написа: ↑21 Яну 2022, 12:01Потвърждавам твоето мнение за природните лекове и с моя личен опит с Ко вид!Zafor19 написа: ↑21 Яну 2022, 11:45 Пипнах новият Омикрон, доста коварен, но е същия както ковид19. Всички симптоми бяха на лице, както преди 2години: без обоняние, силни болки в ставите, трудно дишане, страшни болки в бъбреците. Добре че е това масло от конопа. Взимах си 2 пъти на ден по съвсем малко. Сутрин към 8ч и вечер към 19ч. Спаси ме много добре, идеално. А за запушен нос и кашлица ме спаси черната ряпа, издълбана и с 3 лъжици мед, след 8 часа е готов сироп. С тези народни рецепти оживахме всички в къщи. Даже и на една колежка майка ѝ се върна от много тежко състояние+сребърна вода. Засега на мен нищо особено не ми е ставало, имах веднъж темп..... В общи линии моето семейство, благодаря на Господ, доколкото го караха, беше супер леко.И като се лекува правилно и се подпомага тялото това е то лечение и не се повтаря болестта.Не се повтаря и това е факт, тъй като го наблюдавам всеки път. И не струва 1000 лева на човек?!!
Казвам ги тези неща като лично мнение, какво аз си правя, не е здравен съвет!
![]()
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1912 times
Update Ден 6
Симптоми:
Нощно изпотяване;
Запушен нос;
Замайване при резки движения или навеждане;
Слабост в цялото тяло след започване на физическа активност;
Тази гад 99% е забъркана в някоя лаборатория...
Симптоми:
Нощно изпотяване;
Запушен нос;
Замайване при резки движения или навеждане;
Слабост в цялото тяло след започване на физическа активност;
Тази гад 99% е забъркана в някоя лаборатория...
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
Жена ми от няколко дни също е с корона. Симптомите са лека температура, втрисане, болки в тялото, запушен нос. Интересното обаче е че това не се предава от човек на човек, а си е чиста настинка. Случая с жена ми е че в момента гледа бебе на няма и 2 месеца и никъде не излиза. Няма никакъв досег с хора, които да я заразят. За последните 2 седмици е излязла само 1 път за 20 мин, за да изкара малкия на въздух. На другия ден след излизането каза, че й драскало на гърлото и вечерта ниска температура. Мислихме си настинка докато не направи 2 теста и излезнаха положителни.Аз не съм ваксиниран и не ми е повлияло това. Спим заедно, от една вода пием, целувки и не ми предава нищо, както и на детето вече седмица. По 2 3 дръпки от билката подтискват температурат и болките в тялото и само витамини пие. 3 - 4 дни беше пика или не знам как да го нарека, защото си е чиста настинка за мен.
.png)