Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Коронавирус

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Днес намерих място за бърз тест и е положителен.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Колкото по-рано се вземат бързи и адекватни мерки, толкова по-леко се кара и самият вирус. Пийте витамини, яжте цитруси и салати. Ще го минете без проблеми. Пийте и аспирин за разреждане на кръвта и за сърцето и най-важното, слушайте добрите лекари.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

MixedGreens написа: 24 Яну 2022, 13:01 Пийте и аспирин за разреждане на кръвта и за сърцето и най-важното
Недей да говориш така за аспирина, защото някой с Астма може да се гътне, като стой та гледай ! Говоря от опит, Аспирина не е витамин Ц.
На 2-рата и ваксина за ковида, ми казаха да пия Аспирин, обаче на 2-рия ден почнах да кашлям и се оказа, че дразни астмата, това го установих, след посещение при личната ми лекарка.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2222 times

Скорошно оздравяване и дано да нямате следварителни усложнения.
Keep on growing :stone:
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1268 times
Been thanked: 893 times

Inna написа: 21 Яну 2022, 12:01
Zafor19 написа: 21 Яну 2022, 11:45 Пипнах новият Омикрон, доста коварен, но е същия както ковид19. Всички симптоми бяха на лице, както преди 2години: без обоняние, силни болки в ставите, трудно дишане, страшни болки в бъбреците. Добре че е това масло от конопа. Взимах си 2 пъти на ден по съвсем малко. Сутрин към 8ч и вечер към 19ч. Спаси ме много добре, идеално. А за запушен нос и кашлица ме спаси черната ряпа, издълбана и с 3 лъжици мед, след 8 часа е готов сироп. С тези народни рецепти оживахме всички в къщи. Даже и на една колежка майка ѝ се върна от много тежко състояние
Потвърждавам твоето мнение за природните лекове и с моя личен опит с Ко вид! 👏👌👍👆+сребърна вода. Засега на мен нищо особено не ми е ставало, имах веднъж темп..... В общи линии моето семейство, благодаря на Господ, доколкото го караха, беше супер леко.И като се лекува правилно и се подпомага тялото това е то лечение и не се повтаря болестта.Не се повтаря и това е факт, тъй като го наблюдавам всеки път. И не струва 1000 лева на човек?!! 😯😆Казвам ги тези неща като лично мнение, какво аз си правя, не е здравен съвет! 🙂
Сребърната вода купуваш ли я или се прави? Ти и друг път си споменавала, но не съм пробвал до сега, но ще пробвам
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Vetrushka написа: 24 Яну 2022, 13:26
MixedGreens написа: 24 Яну 2022, 13:01 Пийте и аспирин за разреждане на кръвта и за сърцето и най-важното
Недей да говориш така за аспирина, защото някой с Астма може да се гътне, като стой та гледай ! Говоря от опит, Аспирина не е витамин Ц.
На 2-рата и ваксина за ковида, ми казаха да пия Аспирин, обаче на 2-рия ден почнах да кашлям и се оказа, че дразни астмата, това го установих, след посещение при личната ми лекарка.
Винаги има лекарства който за някой хора действат за други не, за някой хора имат странични ефекти, за други позитивни ефекти.

Не случайно завършвам с това да се консуктират с добри лекари.

Диабетиците знаят че не трябва да консумират много мед, въпреки че медът е страшно лековит.

Тук съветите са от форум и съответно, ние не сме медицинвки персонал.

Даваме лично мнение и съвети ( смисълът на един форум ). Всеки е индивидуален и може да има алергична реакция към нещо, било то аспири, марихуана или нещо друго.

Ако някой случайно чете постовете ми и иска да се самолекува с тях да престане и да отиде на лекар!
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Ако някой се интересува това е всичко което пия аз + домашно направено THC капсули. Днес вече се чуства добре с леко драскане в гърлото и минимална суха кашлица ( тази която всички я имат дори и след като се оправят).

Опита ми от Ковид до сега е доста стандартен според мен и понеже бях подготвен с всички неонходими добавки го изкарах сравнително леко. 2 Дни се чуствах ужасно и неможех да мръдна но след като започна възстановяването не е спирало - ставам по-добре с всеки час.
Прикачени файлове
PXL_20220124_050508161.MP.jpg
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5476 times

Zafor19 написа: 24 Яну 2022, 14:45
Inna написа: 21 Яну 2022, 12:01
Zafor19 написа: 21 Яну 2022, 11:45 Пипнах новият Омикрон, доста коварен, но е същия както ковид19. Всички симптоми бяха на лице, както преди 2години: без обоняние, силни болки в ставите, трудно дишане, страшни болки в бъбреците. Добре че е това масло от конопа. Взимах си 2 пъти на ден по съвсем малко. Сутрин към 8ч и вечер към 19ч. Спаси ме много добре, идеално. А за запушен нос и кашлица ме спаси черната ряпа, издълбана и с 3 лъжици мед, след 8 часа е готов сироп. С тези народни рецепти оживахме всички в къщи. Даже и на една колежка майка ѝ се върна от много тежко състояние
Потвърждавам твоето мнение за природните лекове и с моя личен опит с Ко вид! 👏👌👍👆+сребърна вода. Засега на мен нищо особено не ми е ставало, имах веднъж темп..... В общи линии моето семейство, благодаря на Господ, доколкото го караха, беше супер леко.И като се лекува правилно и се подпомага тялото това е то лечение и не се повтаря болестта.Не се повтаря и това е факт, тъй като го наблюдавам всеки път. И не струва 1000 лева на човек?!! 😯😆Казвам ги тези неща като лично мнение, какво аз си правя, не е здравен съвет! 🙂
Сребърната вода купуваш ли я или се прави? Ти и друг път си споменавала, но не съм пробвал до сега, но ще пробвам
Имам машинка, но по принцип във всяка аптека я има.... Разгледай за колоидното сребро като цяло, помага за доста много неща. И аз пак подчертавам, тук не сме лекари, просто си споделяме лични мнения на кого какво е помогнало и какво ползва, какво са му предписали, но не раздаваме медицински съвети да ги следват други хора!!!!
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

Update Ден 6

Симптоми:
Нощно изпотяване;
Запушен нос;
Замайване при резки движения или навеждане;
Слабост в цялото тяло след започване на физическа активност;

Тази гад 99% е забъркана в някоя лаборатория...
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

Жена ми от няколко дни също е с корона. Симптомите са лека температура, втрисане, болки в тялото, запушен нос. Интересното обаче е че това не се предава от човек на човек, а си е чиста настинка. Случая с жена ми е че в момента гледа бебе на няма и 2 месеца и никъде не излиза. Няма никакъв досег с хора, които да я заразят. За последните 2 седмици е излязла само 1 път за 20 мин, за да изкара малкия на въздух. На другия ден след излизането каза, че й драскало на гърлото и вечерта ниска температура. Мислихме си настинка докато не направи 2 теста и излезнаха положителни.Аз не съм ваксиниран и не ми е повлияло това. Спим заедно, от една вода пием, целувки и не ми предава нищо, както и на детето вече седмица. По 2 3 дръпки от билката подтискват температурат и болките в тялото и само витамини пие. 3 - 4 дни беше пика или не знам как да го нарека, защото си е чиста настинка за мен.
Публикувай отговор