Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2224 times

Afghani Kush написа: 12 Сеп 2022, 13:53 Здравейте ,
Може ли някой който е правил поръчки от марс хидро да помогне ако може ?
Направих поръчката днес на бокса и трябваше да заплатя първо 355 долара с отстъпката от форума , и така реално платих 372 евро не знам и аз защо точно . Дойде ми имейл от марс хидро че поръчката ми е приета , също така ми дойде имейл от пей пал че сумата която ще платя е 372 евро и аз не разбрах защо, но ок . Това не ми е проблема платено платено . Обаче като влезна в сайта на марс хидро и като си видя поръчката има един надпис :
Shipping Method
Price difference per country
Реално не знам дали са ме таксували за доставка или не ? Знаете ли дали ще има още такси ?
Благодаря Ви , предварително !
Това е нормално всеки сайт си таксува в каквато валута реши. Мен също ме таксуваха в евро, няма да имаш допълнителни такси. При мен беше друга ситуацията, нещата бяха пратени отделно на една пратка палатката,на друга ЛЕД-а и не ми бяха попълнили телефона за втората пратка и трябваше да ходя да си я търся аз, също така не ми пратиха тракинг кода за втората пратка, трябваше да им пиша допълнителен имейл за да го получа. Всичко ще е точно. 8-)
Keep on growing :stone:
Аватар
Afghani Kush
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 6 times

Бях видял твоите постове относно твоята поръчка и знам че е от Eu сайта , който реално е дропшишинг сайт което пак разбрах от тука . Аз поръчах от . Com официалния сайт , не знам братле според мен има разлика но се надявам да си прав и ти Благодаря за отговора . Реално до 36 работни часа ше разбера , дали ще има допълнителни такси относно доставката , защото поръчката е още в процес и секцията с доставката продължава да е 0.00 usd . То това не разбрах Бокса е 330 usd + 36 usd for Eu countries ,което е 366 и имам 10 usd бонус = 355 до тук всичко ок . После си въвеждам данните от картата и се съгласих да ми дръпнат там до еди колко си още не помня точно някъде около 100 usd + и най- накрая ми дойде фактура от пей пал че съм заплатил 372 евро и пише че 355 е получил марс хидро и другите там 20 евро отгоре въобще не се разбира за какво са такса ли са от пей пал , такса за доставка ли е , такса за обмян на курс ли е и аз не знам точно . Извинявам се с моите филми , квото дойде малко филм и ми преебаха сметките ама се надявам да си струва
Аватар
Afghani Kush
Градинар
Градинар

Ще видя ако натоварят с още 30 - 40 долара , ще откажа поръчката и по добре да поръчам от Еu сайта , по - добре да събирам волтрона на парчета ама много по тънко аз си мислех че 355 е крайната цена както и да е
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

Направих поръчката днес на бокса и трябваше да заплатя първо 355 долара с отстъпката от форума , и така реално платих 372 евро не знам и аз защо точно . Дойде ми имейл от марс хидро че поръчката ми е приета , също така ми дойде имейл от пей пал че сумата която ще платя е 372 евро и аз не разбрах защо, но ок . Това не ми е проблема платено платено . Обаче като влезна в сайта на марс хидро и като си видя поръчката има един надпис :
Shipping Method
Реално не знам дали са ме таксували за доставка или не ? Знаете ли дали ще има още такси ?
Досега не съм поръчвал от сайта, но доколкото съм чел във форума, нещата стоят по следния начин: Когато разглеждаш даден продукт, без да посочваш държавата на доставка, ти се покава само цената на продукта, без включени такси за доставка, данъци и т.н. Когато избереш държавата на доставка ти се калкулира цената с платени доставка и такси към конкретната държава. Това, което предполагам е се е случило при теб е, че първо си видял първата цена и след като си посочил опцията с + EU Countries и цената ти е станала това, което накрая си платил. Тоест цената на продукта + транспорта и таксите, които е необходими да се платят, за да дойде, като те ти спестяват излишни усилия ти сам да поемаш ангажимента да плащаш тези такси. Колкото до това, че на shipping ти пише 0 евро, според мен просто са го заложили в цената да продукта, а не като отделна позиция. Нека все пак някой друг да каже, но според мен няма за какво да се притесняваш и няма да имаш нищо, което да се налага да плащаш отгоре.
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 794 times

Внимание !The "I know it all,smarty pants " бай Мериджуан че задава въпрос !!!So,към тези,които са ползвали Cal-Mag на Bio Bizz - какво е съотношението ml\l при листно и почвено поливане ?Thanks in advance.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

Don Marijuan написа: 12 Сеп 2022, 23:44 Внимание !The "I know it all,smarty pants " бай Мериджуан че задава въпрос !!!So,към тези,които са ползвали Cal-Mag на Bio Bizz - какво е съотношението ml\l при листно и почвено поливане ?Thanks in advance.
Аз го ползвам последните 2-3 пъти. Давам им около 0.8 -1 мл. на литър със всяка поливка. Не съм сигурен какво точно съдържа препарата, но от BioBizz го дават само за поливане.
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 794 times

Ахаа,ясно,thank you,my nigga !
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Shipping Method
Щом си попълнил адрес за доставка,би трябвало да са предвидили... щом казваш че използвал отстъпката значи си поръчал от главния сайт... имай в предвид че имат склад в германия и идва за 10 дни някъде ако няма някой празник.
Аватар
Afghani Kush
Градинар
Градинар

Мерси пич , оправих се вече. Ясно че съм поръчал от официалния сайт , даже вчера пуснах едно мнение което беше изтрито и аз не знам защо , както и да е . Живи и здрави всички
weedsmoker0099
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 3 times

Здравейте искам да попитам този гроубокс комплект https://growshop-mania.com/product/3407 ... krito.html достатъчно ли е за да започна да отглеждам вкъщи смисъл дали има всичко нужно
Публикувай отговор