Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
FikiStoraro написа: ↑01 Сеп 2022, 00:38
Пичове имам следното питане. Търся си CBD капсули на едро, че в България по- ниски цени от 40 лева за 20 капсули не видях..... Гледам и едно изхвърляне откъм цени, когато се отнася то ЦБД-продукти, което ме дразни.....
Виж разгледай тук -- hempirecbdbulgaria com
Произвеждат извън Бг и продават онлайн. Май нямат капсули, но маслото може да се затвори в последствие. Може за количества да си договориш цена.
Пичове имам следното питане. Търся си CBD капсули на едро, че в България по- ниски цени от 40 лева за 20 капсули не видях..... Гледам и едно изхвърляне откъм цени, когато се отнася то ЦБД-продукти, което ме дразни.....
Произвеждат извън Бг и продават онлайн. Май нямат капсули, но маслото може да се затвори в последствие. Може за количества да си договориш цена.
Благодаря! Не са лоши нещата..... Винаги ги съм се чудел, фул спектрум маслото има някакъв мижав процент ТХЦ , дали за тоя мижав процент нашите "капацитети" от МВР могат да ти направят проблем, колкото и абстрактно да звучи...... Или е все едно да ти правят проблем за маковото семе по геврека....Просто overthink-вам нещата от време на време.
Благодаря! Не са лоши нещата..... Винаги ги съм се чудел, фул спектрум маслото има някакъв мижав процент ТХЦ , дали за тоя мижав процент нашите "капацитети" от МВР могат да ти направят проблем, колкото и абстрактно да звучи...... Или е все едно да ти правят проблем за маковото семе по геврека....Просто overthink-вам нещата от време на време.
За съжаление могат, дори CBD излиза на тестовете ! Повечето сигурно сте чели, но все пак. Нарочно махнах www с copy/paste и се отварят.
За съжаление могат, дори CBD излиза на тестовете ! Повечето сигурно сте чели, но все пак. Нарочно махнах www с copy/paste и се отварят.
liberty420.org/2018/09/11/dregerikat-1/
liberty420.org/2018/09/11/dregerikat-2/
liberty420.org/2019/04/03/mohno_acab/
За тестовете знам. Питам примерно нося си в джоба цбд капки обозначени а у продават се свободно на бг пазара, ако бай х*й ме преджоби и намери капките, па реши да направи един полеви наркотест..... ще има ли последствия за мен....понеже сме страната на неограничените възможности.... Щото и коноп под 0.2 тегеловни процента тхц може да се гледа, ма като дойде време да правиш нещо с него , вЪри се обяснявай на няколко дебелогъзи чиновници, че не си Пабло Ескобар....
Ако са те спряли катаджиите...излезе ти код 7;8....претърсване...и ако го намерят....майката си ела.....айде пратките...обиск в къщи даже.....абе вече си пабло щеш не щеш!?!?!?!
За тестовете знам. Питам примерно нося си в джоба цбд капки обозначени а у продават се свободно на бг пазара, ако бай х*й ме преджоби и намери капките, па реши да направи един полеви наркотест..... ще има ли последствия за мен....понеже сме страната на неограничените възможности.... Щото и коноп под 0.2 тегеловни процента тхц може да се гледа, ма като дойде време да правиш нещо с него , вЪри се обяснявай на няколко дебелогъзи чиновници, че не си Пабло Ескобар....
СБД капки се продават свободно по някои аптеки, аз съм купувал 10% и 12% за един роднина. Ня тях пише, че са за външна употреба, стави и кожни проблеми, така че може да кажеш че го ползваш за масаж и комари.
Vetrushka написа: ↑01 Сеп 2022, 20:39
СБД капки се продават свободно по някои аптеки, аз съм купувал 10% и 12% за един роднина. Ня тях пише, че са за външна употреба, стави и кожни проблеми, така че може да кажеш че го ползваш за масаж и комари.
Точно, мога да си купя паста за зъби с ЦБД от Кауфланд, ЦБД капки от почти всяка аптека и т.н., а промени в закона няма. Кво ще си измия зЪбите с ЦБД паста ще ме спрат, ще ми направят тестче, и - "Оп тоя е наркоман", айде 6 месеца месеца без книжка, айде едно тарашче у вас, една статийка във вестника за тебе......https://petkovalegal.com/%D1%84%D0%B0%D ... %82%D0%B8/ (поствам статията и в темата за тестовете)
Колеги, май и аз съм лепнал някакви гадинки от балконския грол и съм ги вкарал вътре, въпреки че уж измих всичко щателно. Не са много (все още), но забелязвам нещо като ларвички на трипс в почвата, и няколко петна по едното растение. Бели "яйца" няма по долната част на листата. Имам наличен препарат Афитек ЕК, и искам да питам ако някой е запознат подходящ ли е той за справяне с такива гадини при нашите растения. Няма карантитен срок, а и аз съм още във вегетация. Дават го подходящ за домати, което ме навежда на мисълта, че може да ми свърши работа, но преди да пръскам питам тук, ако някой знае, за да не направя беля. Просто нямам възможност скоро да отида до агроаптека и да купя Нийм, а искам да действам навреме.
*Като състав го дават: Смес от полимери, главно силикони и силоксани.
iKAR написа: ↑05 Сеп 2022, 18:56
Колеги, май и аз съм лепнал някакви гадинки от балконския грол и съм ги вкарал вътре, въпреки че уж измих всичко щателно. Не са много (все още), но забелязвам нещо като ларвички на трипс в почвата, и няколко петна по едното растение. Бели "яйца" няма по долната част на листата. Имам наличен препарат Афитек ЕК, и искам да питам ако някой е запознат подходящ ли е той за справяне с такива гадини при нашите растения. Няма карантитен срок, а и аз съм още във вегетация. Дават го подходящ за домати, което ме навежда на мисълта, че може да ми свърши работа, но преди да пръскам питам тук, ако някой знае, за да не направя беля. Просто нямам възможност скоро да отида до агроаптека и да купя Нийм, а искам да действам навреме.
*Като състав го дават: Смес от полимери, главно силикони и силоксани.
Затуй превенция, превенция. Аз химии не ползвам, не смея. Ти го ползваш и за да лекуваш....Има един бг сайт дето продават био инсектициди и био торове. От там съм си накупил всичко аз и, когато се пръска превантивно няма ядове, а ако има са мижави.... Имай предвид, че доматите като ги пръскаш ги миеш, но тревата след като я изсушиш - не . Между другото как е Мишел?
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!