Колеги искам да попитам за да се получи така това LST тренировка ли е имам auto-та и да ги доизчистя обаче все растат в права линия нагоре а на страни като на снимката с повече глави никога не съм имал. Благодаря
https://images.app.goo.gl/ysmjZ55uW7sPjYFw9
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1912 times
Това не е точно LST, да, има малко LST, но при теб проблема е светлината. Когато на растение му е малко светлината, расте право нагоре и не развива разклоненията. Ауто не се чисти от листаgrustman написа: ↑24 Авг 2022, 19:28 Колеги искам да попитам за да се получи така това LST тренировка ли е имам auto-та и да ги доизчистя обаче все растат в права линия нагоре а на страни като на снимката с повече глави никога не съм имал. Благодаря
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
Защо така?Sofia Cannabis написа: ↑19 Май 2022, 07:49 Блокираха ми SofiaCannabis instagram и не мисля да се занимавам да го връщам - омръзнаха ми техните глупости
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
Дорбе де на вън го гледах нали все пак по хубава лампа от слънцето няма става дума за Bruce Banner Auto два грама извадих, сега съм сложил и банер и лемон вкъщи вече както си трябва пък да видим...WDScorpio написа: ↑27 Авг 2022, 08:33Това не е точно LST, да, има малко LST, но при теб проблема е светлината. Когато на растение му е малко светлината, расте право нагоре и не развива разклоненията. Ауто не се чисти от листаgrustman написа: ↑24 Авг 2022, 19:28 Колеги искам да попитам за да се получи така това LST тренировка ли е имам auto-та и да ги доизчистя обаче все растат в права линия нагоре а на страни като на снимката с повече глави никога не съм имал. Благодаря
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
- Afghani Kush
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 6 times
Поздрави и то мен колеги , ето малко снимки да се посмеете с последния ми аутдор .
Толкова изстрада горката , първо комшията преди известно време викна едни майтори с изолации и трябваше да работят в нашия двор и се наложи едното да го махна и остана това в помещенето където е снимано на 2 часа светлина така стоя 10 дена , после го изкарах пък го наваля дъждъ и мухляса
и така го орязах половината и главите не са мръднали от както го прибрах в помещението о и да не забравя и в главите им яко семки поне по 3-4 но гледам образува нови цветове а е вече 82 ден
.
What ever поне доматите станаха готини и много сочни два сорта са и тиквичките са добри .
Успех от мен за сега мисля да се включа с индор проект някой до месец надявам се
Толкова изстрада горката , първо комшията преди известно време викна едни майтори с изолации и трябваше да работят в нашия двор и се наложи едното да го махна и остана това в помещенето където е снимано на 2 часа светлина така стоя 10 дена , после го изкарах пък го наваля дъждъ и мухляса
What ever поне доматите станаха готини и много сочни два сорта са и тиквичките са добри .
Успех от мен за сега мисля да се включа с индор проект някой до месец надявам се
- Afghani Kush
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 6 times
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Пичове имам следното питане. Търся си CBD капсули на едро, че в България по- ниски цени от 40 лева за 20 капсули не видях..... Гледам и едно изхвърляне откъм цени, когато се отнася то ЦБД-продукти, което ме дразни.....
.png)