Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

Колеги искам да попитам за да се получи така това LST тренировка ли е имам auto-та и да ги доизчистя обаче все растат в права линия нагоре а на страни като на снимката с повече глави никога не съм имал. Благодаря
https://images.app.goo.gl/ysmjZ55uW7sPjYFw9
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

Колеги, или RSO-то снощи ми е дошло в повече или наистина Pink Kush Auto CBD на Seedsman има вкус на локум :D
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

iKAR написа: 25 Авг 2022, 16:55 Колеги, или RSO-то снощи ми е дошло в повече или наистина Pink Kush Auto CBD на Seedsman има вкус на локум :D
И двете са възможности :lol:
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

grustman написа: 24 Авг 2022, 19:28 Колеги искам да попитам за да се получи така това LST тренировка ли е имам auto-та и да ги доизчистя обаче все растат в права линия нагоре а на страни като на снимката с повече глави никога не съм имал. Благодаря
Това не е точно LST, да, има малко LST, но при теб проблема е светлината. Когато на растение му е малко светлината, расте право нагоре и не развива разклоненията. Ауто не се чисти от листа
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

Sofia Cannabis написа: 19 Май 2022, 07:49 Блокираха ми SofiaCannabis instagram и не мисля да се занимавам да го връщам - омръзнаха ми техните глупости
Защо така?
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

WDScorpio написа: 27 Авг 2022, 08:33
grustman написа: 24 Авг 2022, 19:28 Колеги искам да попитам за да се получи така това LST тренировка ли е имам auto-та и да ги доизчистя обаче все растат в права линия нагоре а на страни като на снимката с повече глави никога не съм имал. Благодаря
Това не е точно LST, да, има малко LST, но при теб проблема е светлината. Когато на растение му е малко светлината, расте право нагоре и не развива разклоненията. Ауто не се чисти от листа
Дорбе де на вън го гледах нали все пак по хубава лампа от слънцето няма става дума за Bruce Banner Auto два грама извадих, сега съм сложил и банер и лемон вкъщи вече както си трябва пък да видим...
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5477 times

Поздрав за всички градинари! това са моите смокини, които растат в голям град.
Прикачени файлове
20220829_134157.jpg
Аватар
Afghani Kush
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 6 times

Поздрави и то мен колеги , ето малко снимки да се посмеете с последния ми аутдор .
Толкова изстрада горката , първо комшията преди известно време викна едни майтори с изолации и трябваше да работят в нашия двор и се наложи едното да го махна и остана това в помещенето където е снимано на 2 часа светлина така стоя 10 дена , после го изкарах пък го наваля дъждъ и мухляса :lol: :lol: и така го орязах половината и главите не са мръднали от както го прибрах в помещението о и да не забравя и в главите им яко семки поне по 3-4 но гледам образува нови цветове а е вече 82 ден :lol: .
What ever поне доматите станаха готини и много сочни два сорта са и тиквичките са добри .
Успех от мен за сега мисля да се включа с индор проект някой до месец надявам се :lol:
Аватар
Afghani Kush
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 6 times

Нещо не се качи снимката в първия пост
Прикачени файлове
sasa.jpg
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Пичове имам следното питане. Търся си CBD капсули на едро, че в България по- ниски цени от 40 лева за 20 капсули не видях..... Гледам и едно изхвърляне откъм цени, когато се отнася то ЦБД-продукти, което ме дразни.....
Публикувай отговор