Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Indoors 2024-обща тема

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 45 times
Been thanked: 381 times

И аз съм от тхсфермата ,помня те и теб ветруша,там б
Имаше доста хора и всички бяха активни
Steriobg
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

grustman написа: 27 Юни 2024, 22:43 Колеги абе да ви попитам , махат ли се долните листа или само си чешате езичетата и да попитам дали ако отрежа централното стебло ще поникне второ братче в една саксия благодаря :P :roll: :lol: :lol: :lol:
Колега махат се долните листа големите, като гледате да не се оливате много за даняма излишен стрес. И да спре растежа за 4-6 дни. Централното стъбло или върха се реже 4-5 дни преди цъвтеж, след като го отрежете винаги има стрес и забавяне с 4-5 дни. След това поникват 2-4 разклонения, и по този начин растението остава по ниско и се раширява като храст. В цъвтеж не се режат.
Alexios
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 9 times
Been thanked: 10 times

Привет на всички! Много се радвам, че попаднах на този форум, понеже е пълен с информация за новаци в бранша като мен. Ще обобщя с няколко думи за себе си, не за да се перча, а за да разберете какъв човек седи зад клавиатурата. Спортуващ мъж на ??г, 104кг в перфектно физическо здраве. Имам развит бизнес в града от няколко години от който печеля............. на месец. Казвам Ви го с цел за да разберете историята ми. От 2г развих болест за която няма лечение. Нарича се "тинитус" - възприемам звук във вътрешното си ухо без да съществува външен източник. Първо беше само в лявото после се прехвърли и във двете уши. Първоначално беше само постоянно звънене, а вече имам и статичен шум към него. След две годишно обикаляне по доктори и професори, лежене в баро камера (за изравняване на налягането в ушите) приемане на лекарства за уросяване на мозъка и кръвта, билкови регулатори и още шепа хапчета, ефект нямаше! Накрая в чужбина професора ми каза: Моето момче за това няма открит лек, ще си живееш така до живот, с времето ще свикнеш да го изолираш, но пробвай да изпушиш една марихуана, може и да ти помогне. Не бях употребявал марихуана от тинейджърските си години. Когато сме в компания и запалят цигара, никога не съм харесвал мириса и. Избягвал съм подобни другари в живота си до ден днешен. Реших да послушам професора и си набавих 1 грам трева. С малко усиля успях да я направя на цигара. Дръпнах 3 пъти и звука от главата ми изчезна. Той просто се изпари. Не можех да повярвам дали това е късмет или е от влиянието на марихуаната. Съответно си набавих още и си доказах , че това нещо ми помага да съм по спокоен и звука който чувам само аз просто изчезва когато съм под влиянието й. До тук всичко беше страхотно, но последната покупка от "дилърчето" си изпатих доста силно. Получих халюцинации от 4 дръпки. Светло сини, розови, зелени кръгове идваха към лицето ми. Имам собствено жилище и бях в кухнята си. Осъзнавах ,че това е халюцинация от тревата. След 30 минути мина действието. Обадих се на моя другар който употребява редовно, дойте и каза : Приятел, това е трева смесена с чай. Не бях сигурен какво точно иска да ми каже.. , но в следствие разбрах , че има чай който може да се пуши с много силен ефект. От седмица нямам от къде да си закупя лекарството. След като събрах информация и вече знам какво е outdoor/ indoor и при наличието на финансова обезпеченост ми отнеха точно 10 минути да взема решени да го произвеждам в дома си. Поръчах семена сорт: AUTO WHITE WIDOW FEMINIZED, Cannabis Genetics: Critical auto x White Widow. Палатка среден размер 80/80/180 в комплект с вентилационна система, лампи, филтри, закупих пенсети, памуци , торове, саксии, фолио за едното стъкло, вентилатори, програматори с таймер за осветление, уред за измерване на гардусите и влагата с памет за макс/мин. За 2 часа инсталирах всичко в една от стаите и имам още доста свободно място. Целта ми е не да изкарам максимално количество , а да изкарам просто някакво качествено количество което да ми помага за да го ползвам при нужда вечер. Нужни са ми 2 или 3 дръпки за да изчезне шума от главата ми. В сайта от който поръчах пише, че може да се изкара Yield> 100 - 200 gr. per plant, дори на поливната да изкарам от четири растения може би ще ми стигне за една година. Прочетох почти целия форум за In door темите и мненията на колегите. Сложих 4 семена между два влажни памука затиснати с две чинии от двете страни. На втори ден покълнаха и ги присадих в саксии. Водя си снимков и писмен материал за развитието и съм съвсем в началото. В момента чакам да видя първото растение излизащо от саксията. Надписал съм саксиите и си водя статистика. В момента са на южната тераса на слънчева светлина, не съм сигурен когато не е поникнало дали да го вкарвам в изкуствената затворена атмосфера. Поставил съм филтъра в палатката свързан с венитлатора за изсмукване от външната страна. Не знам какъв мирис да очаквам за това поръчах още един филтър с фланец за да затапя венитларота от изходната му страна. Мисля , че 2 филтъра от вън и вътре ще свършат работа за миризмата, все пак са 4 броя растения , ако се хванат всички. С уреда разбрах, че ще имам нужда и от влагоувлажнител. Тоест ако имате качествен вариянт за влагоувлажнител и Ph метър бих взел мнение и от Вас. Пак казвам бюджета е неограничен правя го за здравето си. Имах идея да вкарам въздуховода от венитларота в тялото за комина, но се разубедих да не би да духне вятър и да ме усетят добрите ми комшии. За това реших просто да го насоча към северната ми тераса с допълнителен филтър. Имам идея да поставя вентилатора във шумоизолатор за да се намали допълнително звука който създава. Предполагам имам 5-7 дена докато видя растението подаващо се от саксията. До тогава ще съм сложил втория филтър и мога да стартирам съществения процес наречен indoor. Бих приел абсолютно всякакви съвети от ваша страна с цел сейфти и качествен грол. Докато дойде време за прибиране на реколата предполагам ще съм научил как точно да го правя и суша. Разполагам с доста свободно време. Работата ми отнема под 2 часа не ден така, че мога да отделя нужното време за отглеждане. Ако имам късмет според статистиката до 70 дни би трябвало да имам лекарство. Не знам този сорт как ще ми повлияе, но нямам избор. Дори стигам в безизходица ако искате го приемете шеговито, бих си купил от някои от вас като производител в домашна обстановка. Имам снимки на инсталацията и целия процес. Ще се пробвам да ги прикача като коментар под тази тема. От сърце Ви пожелавам да сте живи и здрави и да не се сблъсквате с моя здравословен проблем никога. Ако има интерес към темата бих давал ежедневно информация как се развива моето начинание. В допълнение ще напиша и сетъпа който имам.

бокс 80х80х180
лампа LED 300W
вентилатор Can Fan Fan Ф100 / 240m3 / h
филтър Can Lite filter Ф100 / 300m3 / h 2 броя
въздуховод Combiconnect Ф102/104 х 2м
термо-хидро метър
аналогов таймер
Кабел с щепсел
скоби Ф60 до Ф165 х 3бр
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

Steriobg написа: 01 Юли 2024, 18:26
grustman написа: 27 Юни 2024, 22:43 Колеги абе да ви попитам , махат ли се долните листа или само си чешате езичетата и да попитам дали ако отрежа централното стебло ще поникне второ братче в една саксия благодаря :P :roll: :lol: :lol: :lol:
Колега махат се долните листа големите, като гледате да не се оливате много за даняма излишен стрес. И да спре растежа за 4-6 дни. Централното стъбло или върха се реже 4-5 дни преди цъвтеж, след като го отрежете винаги има стрес и забавяне с 4-5 дни. След това поникват 2-4 разклонения, и по този начин растението остава по ниско и се раширява като храст. В цъвтеж не се режат.
Благодаря
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5477 times

Alexios написа: 02 Юли 2024, 14:53 Привет на всички! Много се радвам, че попаднах на този форум, понеже е пълен с информация за новаци в бранша като мен. Ще обобщя с няколко думи за себе си, не за да се перча, а за да разберете какъв човек седи зад клавиатурата. Спортуващ мъж на ??г, 104кг в перфектно физическо здраве. Имам развит бизнес в града от няколко години от който печеля........... на месец. Казвам Ви го с цел за да разберете историята ми. От 2г развих болест за която няма лечение. Нарича се "тинитус" - възприемам звук във вътрешното си ухо без да съществува външен източник. Първо беше само в лявото после се прехвърли и във двете уши. Първоначално беше само постоянно звънене, а вече имам и статичен шум към него. След две годишно обикаляне по доктори и професори, лежене в баро камера (за изравняване на налягането в ушите) приемане на лекарства за уросяване на мозъка и кръвта, билкови регулатори и още шепа хапчета, ефект нямаше! Накрая в чужбина професора ми каза: Моето момче за това няма открит лек, ще си живееш така до живот, с времето ще свикнеш да го изолираш, но пробвай да изпушиш една марихуана, може и да ти помогне. Не бях употребявал марихуана от тинейджърските си години. Когато сме в компания и запалят цигара, никога не съм харесвал мириса и. Избягвал съм подобни другари в живота си до ден днешен. Реших да послушам професора и си набавих 1 грам трева. С малко усиля успях да я направя на цигара. Дръпнах 3 пъти и звука от главата ми изчезна. Той просто се изпари. Не можех да повярвам дали това е късмет или е от влиянието на марихуаната. Съответно си набавих още и си доказах , че това нещо ми помага да съм по спокоен и звука който чувам само аз просто изчезва когато съм под влиянието й. До тук всичко беше страхотно, но последната покупка от "дилърчето" си изпатих доста силно. Получих халюцинации от 4 дръпки. Светло сини, розови, зелени кръгове идваха към лицето ми. Имам собствено жилище и бях в кухнята си. Осъзнавах ,че това е халюцинация от тревата. След 30 минути мина действието. Обадих се на моя другар който употребява редовно, дойте и каза : Приятел, това е трева смесена с чай. Не бях сигурен какво точно иска да ми каже.. , но в следствие разбрах , че има чай който може да се пуши с много силен ефект. От седмица нямам от къде да си закупя лекарството. След като събрах информация и вече знам какво е outdoor/ indoor и при наличието на финансова обезпеченост ми отнеха точно 10 минути да взема решени да го произвеждам в дома си. Поръчах семена сорт: AUTO WHITE WIDOW FEMINIZED, Cannabis Genetics: Critical auto x White Widow. Палатка среден размер 80/80/180 в комплект с вентилационна система, лампи, филтри, закупих пенсети, памуци , торове, саксии, фолио за едното стъкло, вентилатори, програматори с таймер за осветление, уред за измерване на гардусите и влагата с памет за макс/мин. За 2 часа инсталирах всичко в една от стаите и имам още доста свободно място. Целта ми е не да изкарам максимално количество , а да изкарам просто някакво качествено количество което да ми помага за да го ползвам при нужда вечер. Нужни са ми 2 или 3 дръпки за да изчезне шума от главата ми. В сайта от който поръчах пише, че може да се изкара Yield> 100 - 200 gr. per plant, дори на поливната да изкарам от четири растения може би ще ми стигне за една година. Прочетох почти целия форум за In door темите и мненията на колегите. Сложих 4 семена между два влажни памука затиснати с две чинии от двете страни. На втори ден покълнаха и ги присадих в саксии. Водя си снимков и писмен материал за развитието и съм съвсем в началото. В момента чакам да видя първото растение излизащо от саксията. Надписал съм саксиите и си водя статистика. В момента са на южната тераса на слънчева светлина, не съм сигурен когато не е поникнало дали да го вкарвам в изкуствената затворена атмосфера. Поставил съм филтъра в палатката свързан с венитлатора за изсмукване от външната страна. Не знам какъв мирис да очаквам за това поръчах още един филтър с фланец за да затапя венитларота от изходната му страна. Мисля , че 2 филтъра от вън и вътре ще свършат работа за миризмата, все пак са 4 броя растения , ако се хванат всички. С уреда разбрах, че ще имам нужда и от влагоувлажнител. Тоест ако имате качествен вариянт за влагоувлажнител и Ph метър бих взел мнение и от Вас. Пак казвам бюджета е неограничен правя го за здравето си. Имах идея да вкарам въздуховода от венитларота в тялото за комина, но се разубедих да не би да духне вятър и да ме усетят добрите ми комшии. За това реших просто да го насоча към северната ми тераса с допълнителен филтър. Имам идея да поставя вентилатора във шумоизолатор за да се намали допълнително звука който създава. Предполагам имам 5-7 дена докато видя растението подаващо се от саксията. До тогава ще съм сложил втория филтър и мога да стартирам съществения процес наречен indoor. Бих приел абсолютно всякакви съвети от ваша страна с цел сейфти и качествен грол. Докато дойде време за прибиране на реколата предполагам ще съм научил как точно да го правя и суша. Разполагам с доста свободно време. Работата ми отнема под 2 часа не ден така, че мога да отделя нужното време за отглеждане. Ако имам късмет според статистиката до 70 дни би трябвало да имам лекарство. Не знам този сорт как ще ми повлияе, но нямам избор. Дори стигам в безизходица ако искате го приемете шеговито, бих си купил от някои от вас като производител в домашна обстановка. Имам снимки на инсталацията и целия процес. Ще се пробвам да ги прикача като коментар под тази тема. От сърце Ви пожелавам да сте живи и здрави и да не се сблъсквате с моя здравословен проблем никога. Ако има интерес към темата бих давал ежедневно информация как се развива моето начинание. В допълнение ще напиша и сетъпа който имам.

бокс 80х80х180
лампа LED 300W
термо-хидро метър
аналогов таймер
Кабел с щепсел
скоби Ф60 до Ф165 х 3бр
Здравей и успех!Но тук нищо не се продава,имай го предвид!Така се застрашават всички потребители,които са в страни,където е забранено.Затова предупреждавам за тези неща!И леко се наложи да ти редактирам поста за твоя безопасност,извини ме за което.Но иначе добре дошъл,хората тук са отзивчиви и ще ти помогнат с насоки.Също така относно употребата искам да ти препоръчам да погледнеш dry herb vaporisers, не качаци.
Alexios
Нов Градинар
Нов Градинар

Благодаря ти Инна за редакцията и информацията. Не знаех ,че въобще има и такива неща. Задължително ще ги проверя, но смятам да завърша и проекта си понеже вече е стартиран. Тази сутрин се показва първото растение.
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 831 times
Been thanked: 427 times

Alexios написа: 02 Юли 2024, 14:53 Привет на всички! Много се радвам, че попаднах на този форум, понеже е пълен с информация за новаци в бранша като мен. Ще обобщя с няколко думи за себе си, не за да се перча, а за да разберете какъв човек седи зад клавиатурата. Спортуващ мъж на ??г, 104кг в перфектно физическо здраве. Имам развит бизнес в града от няколко години от който печеля............. на месец. Казвам Ви го с цел за да разберете историята ми. От 2г развих болест за която няма лечение. Нарича се "тинитус" - възприемам звук във вътрешното си ухо без да съществува външен източник. Първо беше само в лявото после се прехвърли и във двете уши. Първоначално беше само постоянно звънене, а вече имам и статичен шум към него. След две годишно обикаляне по доктори и професори, лежене в баро камера (за изравняване на налягането в ушите) приемане на лекарства за уросяване на мозъка и кръвта, билкови регулатори и още шепа хапчета, ефект нямаше! Накрая в чужбина професора ми каза: Моето момче за това няма открит лек, ще си живееш така до живот, с времето ще свикнеш да го изолираш, но пробвай да изпушиш една марихуана, може и да ти помогне. Не бях употребявал марихуана от тинейджърските си години. Когато сме в компания и запалят цигара, никога не съм харесвал мириса и. Избягвал съм подобни другари в живота си до ден днешен. Реших да послушам професора и си набавих 1 грам трева. С малко усиля успях да я направя на цигара. Дръпнах 3 пъти и звука от главата ми изчезна. Той просто се изпари. Не можех да повярвам дали това е късмет или е от влиянието на марихуаната. Съответно си набавих още и си доказах , че това нещо ми помага да съм по спокоен и звука който чувам само аз просто изчезва когато съм под влиянието й. До тук всичко беше страхотно, но последната покупка от "дилърчето" си изпатих доста силно. Получих халюцинации от 4 дръпки. Светло сини, розови, зелени кръгове идваха към лицето ми. Имам собствено жилище и бях в кухнята си. Осъзнавах ,че това е халюцинация от тревата. След 30 минути мина действието. Обадих се на моя другар който употребява редовно, дойте и каза : Приятел, това е трева смесена с чай. Не бях сигурен какво точно иска да ми каже.. , но в следствие разбрах , че има чай който може да се пуши с много силен ефект. От седмица нямам от къде да си закупя лекарството. След като събрах информация и вече знам какво е outdoor/ indoor и при наличието на финансова обезпеченост ми отнеха точно 10 минути да взема решени да го произвеждам в дома си. Поръчах семена сорт: AUTO WHITE WIDOW FEMINIZED, Cannabis Genetics: Critical auto x White Widow. Палатка среден размер 80/80/180 в комплект с вентилационна система, лампи, филтри, закупих пенсети, памуци , торове, саксии, фолио за едното стъкло, вентилатори, програматори с таймер за осветление, уред за измерване на гардусите и влагата с памет за макс/мин. За 2 часа инсталирах всичко в една от стаите и имам още доста свободно място. Целта ми е не да изкарам максимално количество , а да изкарам просто някакво качествено количество което да ми помага за да го ползвам при нужда вечер. Нужни са ми 2 или 3 дръпки за да изчезне шума от главата ми. В сайта от който поръчах пише, че може да се изкара Yield> 100 - 200 gr. per plant, дори на поливната да изкарам от четири растения може би ще ми стигне за една година. Прочетох почти целия форум за In door темите и мненията на колегите. Сложих 4 семена между два влажни памука затиснати с две чинии от двете страни. На втори ден покълнаха и ги присадих в саксии. Водя си снимков и писмен материал за развитието и съм съвсем в началото. В момента чакам да видя първото растение излизащо от саксията. Надписал съм саксиите и си водя статистика. В момента са на южната тераса на слънчева светлина, не съм сигурен когато не е поникнало дали да го вкарвам в изкуствената затворена атмосфера. Поставил съм филтъра в палатката свързан с венитлатора за изсмукване от външната страна. Не знам какъв мирис да очаквам за това поръчах още един филтър с фланец за да затапя венитларота от изходната му страна. Мисля , че 2 филтъра от вън и вътре ще свършат работа за миризмата, все пак са 4 броя растения , ако се хванат всички. С уреда разбрах, че ще имам нужда и от влагоувлажнител. Тоест ако имате качествен вариянт за влагоувлажнител и Ph метър бих взел мнение и от Вас. Пак казвам бюджета е неограничен правя го за здравето си. Имах идея да вкарам въздуховода от венитларота в тялото за комина, но се разубедих да не би да духне вятър и да ме усетят добрите ми комшии. За това реших просто да го насоча към северната ми тераса с допълнителен филтър. Имам идея да поставя вентилатора във шумоизолатор за да се намали допълнително звука който създава. Предполагам имам 5-7 дена докато видя растението подаващо се от саксията. До тогава ще съм сложил втория филтър и мога да стартирам съществения процес наречен indoor. Бих приел абсолютно всякакви съвети от ваша страна с цел сейфти и качествен грол. Докато дойде време за прибиране на реколата предполагам ще съм научил как точно да го правя и суша. Разполагам с доста свободно време. Работата ми отнема под 2 часа не ден така, че мога да отделя нужното време за отглеждане. Ако имам късмет според статистиката до 70 дни би трябвало да имам лекарство. Не знам този сорт как ще ми повлияе, но нямам избор. Дори стигам в безизходица ако искате го приемете шеговито, бих си купил от някои от вас като производител в домашна обстановка. Имам снимки на инсталацията и целия процес. Ще се пробвам да ги прикача като коментар под тази тема. От сърце Ви пожелавам да сте живи и здрави и да не се сблъсквате с моя здравословен проблем никога. Ако има интерес към темата бих давал ежедневно информация как се развива моето начинание. В допълнение ще напиша и сетъпа който имам.

бокс 80х80х180
лампа LED 300W
термо-хидро метър
аналогов таймер
Кабел с щепсел
скоби Ф60 до Ф165 х 3бр
Добре дошъл и успех!
Много добра стартова подготовка, поздравления.
Тъй като ще гледаш през лятото жегата ще бъде проблем, ако помещението не е климатизирано трябва да помислиш за това. Миризма ще се усеща неизбежно, но с филтър е минимална. Два филтъра и аз съм го мислил, но това което ме притесняваше е дали вентилатора ще има достатъчно мощност да ги преодолее. Увлажнител ще ти трябва само в началото и най простия и евтин ще ти свърши работа, после влагата се превръща в проблем. Не разчитай много на слънчевата тераса да не се окаже, че не им стига светлина и да се издължат като спагети. По добре си ги прибери в палатката още в началото, така не рискуваш да хванеш някакви буболечки отвън. Филтъра ще ти трябва след две-три седмици, когато се размиришат.
Alexios
Нов Градинар
Нов Градинар

Bathory, сърдечно ти благодаря за отговора! Мога да ти дам обратна връзка от втория филтър който инсталирах днес след като усетя вече някаква миризма от растенията. Както каза ти - 2,3 седмици. За сведение единия филтър е инсталиран в най-горната част на палатката, от него излиза въздуховод който води към външната страна на палатката, срещайки се с турбо вентилатора. Поставих втория филтър от изходната му страна и предполагам , че няма да имам почти никакъв мирис в стаята, имайки предвид , че терасата към нея е постоянно отворена. С две думи смятам ,че ще се справя с мириса на първия гроу. Другия ми лек казус е въпроса със шумоизолацията с който мисля ,че също се справих. Кутията от вентилатора е перфектна за шумоизолация. Прави се един лек разрез от едната страна в моя случай фи100. От там влиза през кутията въздуховода директно във вентилатора. Съответно от другата страна направих отвор за втория филтър. Доста се намали звука от мотора и от струята изходен въздух. Надявам се и би трябвало вентилатора да се справи с дебита на въздуха. Прави се втори лек разрес около 2см през който да се прекара щепсала. Даже вече имам идея да я сменя с по голяма кутия в която да поставя вентилатора като я уплътня със най плътната каменна вата която е огнеопорна. С времето от топлината може да се свие, но не може да се запали дори и със запалка. Уикенда мисля да свърша и това нещо за да знам , че няма да имам проблем с това. Втория източник на звук е от лед лампата понеже е с два броя мини вентилатори за охлаждане. Имайки предвид, че е изолирана в палатката почти не се чува да работи. Невъзможно е да се чуе от комшии и т.н. Днес вече ми пристигна и мини вентилатора който смятам да укрепя в горната част срщоположно с филтъра за да отвежда топлия въздух. Пред палатката разполагам с друг стандартен вентилатор който да върти въздуха от вън. Пълен новак съм , но за няколко дни събрах доста полезна информация от форума и допълнително от ютуб. Имам още няколко неясности ,но до дни ще намеря решение и с тях. Както на пример палатката ми разполага със 7 отрова , а аз използвам само 3.
Номер 1: входящ свеж въздух насочен от вън с помоща циркулиращ на вентилатор
Номер 2: въздоховод изкарващ въздуха от вътре , чрез филтър.
Номер 3 : няколко кабела със захранване за лампа, мини вентилатор и т.н , уплътнен максимално.
Вече от 4 имам 3 поникнали растения с височина около 3см. Утре вечер мисля да ги вкарам в затворения цикъл ,че да видим какво ще се случи. Докато ги чаках да се покажат направих няколко денонощия сухи тренировки. Имайки предвид, че лампата отделя лека топлина, с една мокра памучена тениска поставена на земята успявам да държа влагата между 45% и 60%. Температура макс. 28 градуса мин. 24 гаруда. Разполагам и с охладително тяло в стаята което не го ползвах при тестовете. При силни летни дни мога да го оставя пуснато денонощно за по добър ефект ако има нужда. Единствено след всичко прочетено не съм сигурен на какъв часов диапазон да настроя лампата. Срещнах доста противоречиви мнения от 20/4 или 16/8. Ще съм благодарен ако някой може да сподели като отговор каква трябва да е благоприятната среда с осветлението за да настроя програматора на лампата. Както казах мисля след 24 часа да ги вкарам в изкуствената среда. Утре вечер когато направя и малките детайли ще Ви прикача снимки за да е по ясна ситуацията. Успех на всички. Благодаря! :weed:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 717 times
Been thanked: 1008 times

Някой изпадал ли е в подобни дертове . Налага ми се да ме няма 8-10 дена преди жътвата, проблем ли ще им е?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 831 times
Been thanked: 427 times

Peggy Zina написа: 05 Юли 2024, 15:24 Някой изпадал ли е в подобни дертове . Налага ми се да ме няма 8-10 дена преди жътвата, проблем ли ще им е?
То само водичка ще им трябва, ако успееш да измислиш нещо за напояване. Имаше преди време в Кауфланд на промоция някаква автоматизирана система от порядъка на 30-40лв. И при китайците има, ама няма за кога да поръчваш. Друг вариант за който се сещам е туба с вода, поставена на по високо и свързана със маркучи от медицински системи за вливания (имат механизъм за регулиране на подаването), но не бих рискувал да ги оставя така без наблюдение.
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”