Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2023 / Outdoor Season 2023 (Обща тема)
- Growmie23
- Градинар

- Has thanked: 350 times
- Been thanked: 116 times
Здравейте колеги , автомата влезна в осма седмица днес е ден 50 , за сега цъфти и гърми и няма ядове .
Сорта е BCN Critical XXL auto , семката е бонус но за сега съм много доволен . Като цяло на ташак го пуснах този грол даже си мислех че и семката няма да покълне . След като бъде одобрен този пост , ще пробвам да кача снимки ако не стане живи и здрави колеги по-натам пак ще пробвам. Нещо много постна темата колеги що така ?
Сорта е BCN Critical XXL auto , семката е бонус но за сега съм много доволен . Като цяло на ташак го пуснах този грол даже си мислех че и семката няма да покълне . След като бъде одобрен този пост , ще пробвам да кача снимки ако не стане живи и здрави колеги по-натам пак ще пробвам. Нещо много постна темата колеги що така ?
- Growmie23
- Градинар

Оправих се с качването на смиките , ето снимките които не можаха да се качат преди няколко дена.
Качвам снимите защото са с по-хубаво качество.Растението тогава е торено с палмова пепел на дресинг с около 200-300 мл . горе -долу половин кофичка от малките на гуанокалонг , 3 пъти до сега съм торил с батгуано което е на екстракт и еднократно с коприва .Почвата е мих 50 л био биз и домашна 50 л със смляни черупки от яйца в нея и оборска тор и малко перлит добавих . Пръсках в началото два пъти с ним азал. Тия дни ще приготвя Рапакса да е готов

Качвам снимите защото са с по-хубаво качество.Растението тогава е торено с палмова пепел на дресинг с около 200-300 мл . горе -долу половин кофичка от малките на гуанокалонг , 3 пъти до сега съм торил с батгуано което е на екстракт и еднократно с коприва .Почвата е мих 50 л био биз и домашна 50 л със смляни черупки от яйца в нея и оборска тор и малко перлит добавих . Пръсках в началото два пъти с ним азал. Тия дни ще приготвя Рапакса да е готов

-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Здравей приятел, за автомат ми изглежда едричко, да споделиш по натам дали си доволен от качество/количество ! Доста свежо изглежда.. Успех !

- Growmie23
- Градинар

Здравей , Благодаря. Живи и здрави да стигна до там с удоволствие ще кажа как еGoshkata1997 написа: ↑13 Авг 2023, 22:40 Здравей приятел, за автомат ми изглежда едричко, да споделиш по натам дали си доволен от качество/количество ! Доста свежо изглежда.. Успех !![]()
![]()
![]()
Принципно брийдъра го дава 11 седмици и го дават да става едричко . Но гролъри от други форуми където са го гледали препоръчват поне 12 най-добре 13 седмици, но нали знаеш всичко е относително и има много фактори .
Стана едричко , моето защото не съм го пресаждал и извадих късмет с времето не го е валяло и не се е стресирало . Даже и за сега няма никаква миризма което не е добре , но в моя случай е добре . Надявам се поне да напушва
Успех и на теб с твоите китки

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Миналият ми гроу не миришеше до последно, но като го скъсах се размириса и беше добро, не го мисли, всичко хубаво !
- Growmie23
- Градинар

Здравейте колеги , Благодаря Ви за пожеланията и на вас успех
Ще кача последно ъпдейт от днеска ,че има малко ъпгрейди и после ще оставя темата и гръстито да почиват че много ги наспамих
Просто малко я укрепих , че почна да натежава и да се изкривява . Това е малко я бях засушил , сухо на барут и веднага малко се отрази.Полях обилно днес с 20 л . вода , тук там резнах няколко листа . И така колеги , това е за сега от мен . Видях едно паяче беше почнало да гнезди
и го махнах ръчно , че не ми се пръска излишно .
И така колеги ,успех за сега !

Ще кача последно ъпдейт от днеска ,че има малко ъпгрейди и после ще оставя темата и гръстито да почиват че много ги наспамих
И така колеги ,успех за сега !

.png)