Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Ами не ми се вижда малко, но се чудя дали не иска повече. За саксията мисля, че повече от 2л. за авто през който и етап да е, е много. Но за външно(дупки) ми се вижда сякаш малко, разбира се и този месец + предния си валя доста и ако се повишат литрите на поливане да не замине набързо
Мисля да се пробва за 50+ см. ако е с 2 литра в дупка и 1,5 в саксия. През последните 15-20 дни точно в разгара на цъфтежа трябва ли да се намали водата или само последните 4-5 дни преди да се прибере според теб ?
Също ми е интересно някои дали е засегнат от градушки и да покаже поражения, че това е сериозен проблем напоследък. Ако е по-малка градушката, има ли шанс да се възстановят или не според вас ?
Навън един литър не е кой знае какво......Да,дъжда трябва да се вземе под внимание,ако е много мокро по-полезно е да поизсъхне първо добре,а после може и с по два литра в земята вече(дори и повече,зависи),то и ще стане жега по някое време,повече вода няма да бъде излишна лятото.А в саксия според нуждите и размера.Както и в цъфтежа според нуждите и условията ти,ако е жега и суша и ти намалиш водата още-кофти,ако преполиваш и прекалено често-пак кофти:)С една дума определени литри няма,а зависи при теб как са нещата.
При мен имаше малко поражение,но нищо чак толкова фатално,понакъсани листа,сучпен клон(понякога ги махам изцяло,понякога ги привързвам,зависи колко е счупен)едно от дъждовете се беше самотопирало,беше му изгнил върха нещо,но надолу беше добре,така че го махнах да не го мъчи да седи гнило.Не съм ходила,не знам дали пак е валяла градушка,но по принцип се взъстановяват стига да не са много малки и да ги размаже яко...….Хубаво е да се закрепят ,както каза друг колега преди това,колове ,мрежи,да се държат здраво,така повече устояват на бури и градушки.
Ясно, благодаря ти Дано не вали яко дъжд с буря скоро пак, че на доста места беше мазало. Прогнозата я даваха, че има вероятност и за градушки тези дни, но не съм чул някъде да е паднала, само дъжд май в умерени количества.
Здравейте
Днес имах малко свободно време и сътворих това....кажете добре ли е...хем съм подпрял от всякаде хем ще го пусна още настрани да се отвори място за по малките разклонения
И аз май нещо такова може да направя на майките ми,те са всичките на едно квадратче и точно това си представях и аз!)Хич не е зле,да,после може да ти се наложи нагоре още мрежи д а има,но изглежда екстра:)Мрежата ти ли я направи,защо не вземеш една за краставици?
Inna написа: ↑11 Юни 2019, 17:05
И аз май нещо такова може да направя на майките ми,те са всичките на едно квадратче и точно това си представях и аз!)Хич не е зле,да,после може да ти се наложи нагоре още мрежи д а има,но изглежда екстра:)Мрежата ти ли я направи,защо не вземеш една за краставици?
Агро магазина не работеше...и реших сам да я направя...пък и така мога да си я моделирам както на мен ми е добре...и аз си го представям на 2 слоя...затова коловете са по дълги...дано стигне тази висучина
Asda91 написа: ↑11 Юни 2019, 15:59
Здравейте
Днес имах малко свободно време и сътворих това....кажете добре ли е...хем съм подпрял от всякаде хем ще го пусна още настрани да се отвори място за по малките разклонения
Изглежда добре , но много бие на очи , и не съм сигурен защото не мога да видя но ми се струва че си превързал разклоненият за мрежата и това ще ти изграе лоша шега за напред , когато разклоненията почнат да дебелеят конеца ще се вреже в тях и става голям филм , когато превързваш гледай да е с платнени въженца както правят бабите при доматите и краставиците
Вързвал съм със бая луфт...не е стегнато...защото ми дойде на ума че ще се впие или нещо...затова викам ще оставя хлабаво...пък и ще го следя...ако видя проблем...режа и връзвам по хлабаво пак ...дано всичко е ок...бие на очи...но никой не ходи там...дано си остане така де...и дано се хареса на китката и да хукне още по яко хд
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!