Не знам то на снимката се виждат отворените...Inna написа: ↑16 Мар 2020, 00:40 Олеле 25 отворени,затворени!:ОАз си мисля 3,4:D За жалост няма как да няма прашец от толкова много.да не влиза някъде там някаква светлина когато са на тъмно?Сещам се за тези причини: да прониква светлина малко в тъмния период,да е нещо от храненето(при мен мисля че не беше от светлина,защото все там си бях гледала и не съм имала други такива) или изобщо да са си предразположени лесно да се изхермят.......
Тва най горе в ляво “номер 1” в началото беше най голямо, две различни почви има в него щото не ми стигна на плагрон и сложих една друга за цъфтящи, всички китки са поливани еднакво по еднакъв начин, време и торове с абсолютно нищо не съм ги ощетявал... като тва най горе в ляво е точно до вкарващият вентилатор... светлина абсурд да влиза няма как в стаята е само палатката и нищо, лампа не се ползва защото ги отварям само когато е светло вътре, единствено хладния въздух където го бие... или нещо е вкусило от другата почва идея си нямам... както беше най голямата китка от изведнъж спря а другите напреднаха много и не съм го гледал що така запече... другото най доло в дясно винаги е стояло там нищо не съм им правил, топирани бяха всичко по едно време не съм късал листа в големи количества максиму 2-3 на китка и то най долните... номер едно е горила номер 2 е амнезия... едното поради факта че беше нацъфкано цялото с тия топчета го оставих почти без листа квото такова да знам поне що се херми, другото по същия начин, на останалите им махнах жълтите листа и по долните щото се спраружваха и без тва, квото излезе ще ги следа вече ако има ще махам с пинсета в отбора сме 2-ма като ги залашкаме за 30 Мин ги преглеждаме и 9-те китки хаха
.png)