Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Въпроси от бъдещ фермер

Цялата важна информация на едно място
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

Fashionfox написа: 28 Апр 2021, 11:30 Забравих да уточня , че 200 мл давам на 20 растения общо и то с пръскалце , само от горе... ако го оставя на суша , няма ли да живне ?
Нима гледаш 20 растения с 100вата прожектор т.е прожектор за навън ли обикновен. ? :coke:
Fashionfox
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times

Optonica от Практикер 8000 лумена 4500к . Използвам го само за старт или е слаб ?
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

Здравейте! Включвам се с един въпрос относно домашните торове. Понеже в момента ще поръчвам добавки от Бетър Органикс, но имам известно количество (около 2 литра готова смес) вече ферментирала повече от 2 месеца коприва, питането ми е в нова купешка Canna Terra Professional дали мога да си изкарам цялата вегетация с К+Амино, кал-маг и копривата, и по-този начин да не купувам тор за вегетация (в случая BioGrow на BetterOrganix) ? Планът е 1 китка Blue Dream с 2 или 3 топирания (мейнлайнинг) в 60x60x160 кутия, и отгоре имам мрежа. По груби аматьорски сметки това ще да са 4-5 седмици вегетация. Отгоре ще свети MarsHydro TS1000 до началото до края. Благодаря!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

Според мен можеш да не купуваш, растежа можеш спокойно да си изкараш с това, което си описал, гледай после цъфтежни да имаш. То има още безплатни неща, освен копривата.
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар

Благодаря много за бързия отговор. За цъфтежа ще имам основно Bio Floret пак на бетър органикс, заедно с К аминото и Nano Breathe (коплекс от минерали за листно хранене, който освобождава CO2), мога да се снабдя допълнително с меласа, копривата дето може и да е останала някаква и Кал-Мага, който доколкото научих от форума си върви ръка за ръка с лед панела :) Отделно имам няколко единични дози пакетчета микориза за пресажданията, който мисля да са 3 (джиффи, 7литра, 11литра). Последно тормозя за сега с въпроси, това дали ще издаяни целия цъфтеж и също 11литра финална малка ли ще дойде, ако трябва да взимам 15 или 20?
П.С.: Да.. за Бетър Органикса съм вдъхновен малко от ФъртСитизън, допада ми неговият стил, макар да ме превъзхожда с няколко вселени опит и знания! Уважение и за всички останали в този форум, вие сте една практическа енциклопедия на конопа, разделена на множество парчета!
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар

Ааа и за другите безплатни, знам че има абсолютно всичко, което го има в магазина, ама си е и малко по-трудоемко и пипкаво.. правил съм банани в един стар опит за гроу, обаче тогава нямах ПХ метър нито ПХ свалячка и просто си е.м. всичко :) Имам също и алое, има ли резон да го пасирам на домашен коренов стимулатор за разнните фази?
chichi
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times

Здравейте проблем ли е използването на зелена крушка ultra lux 6w
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

chichi написа: 29 Юни 2021, 13:23 Здравейте проблем ли е използването на зелена крушка ultra lux 6w
С каква цел ще я използваш?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
chichi
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times

Tьмен период
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

chichi написа: 29 Юни 2021, 13:23 Здравейте проблем ли е използването на зелена крушка ultra lux 6w
Да, защото само плафона е зелен, но не и светлината.
Публикувай отговор

Обратно към “Индекс на Важните Теми”