Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Indoors 2024-обща тема
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
-
HULKKUSH
- Градинар

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 55 times
iz4adie написа: ↑26 Юни 2024, 17:17 Здравейте,
Дойде и моя ред да се сблъскам със сериозен проблем и тъй като не искам да гадая, моля за съвети какво може да е и как да се справя с проблема.
От няколко дена долните листа започнаха да пожълтяват и окапват. Поливам със серията на 'Advensed nutrience' по схема за цъфтеж (колкото и кофти да звучи, нямам пх метър, а поддържам пх със sensi bloom a+b от серията, тъй като ми е първи опит)
Надявам се да не е фатално и да успея да си отгледам до край зверчетата
Всеки съвет и предложение ще са ми от полза.
Поздрави
Имат нужда от фосфор и калий и ще се оправят .
- grustman
- Градинар

Най ми е интересно ако искате вярвайте как се подържа пх без ПХ метър като не знаеш стойностите
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
На всеки indoor правя почистване. Самата циркулация на въздуха се подобрява, долните листа които са падат на метър и повече от панела, не могат да бъдат осветени както трябва. Трябва да има въздух за да се избегнат други нежелани проблеми. Явно до сега за 5-6 години не си прочел нищо което споделят колегите, за да задаваш този въпрос. И е лошо когато се дават съвети и се пишат подигравателни постове, без да се знае каква е причината.
- grustman
- Градинар

Аз много добре съм разбрал поста беше свързан с колегата който по-горе казва дали са вярно нещата или си чешкаме езичетатаVetrushka написа: ↑28 Юни 2024, 08:47На всеки indoor правя почистване. Самата циркулация на въздуха се подобрява, долните листа които са падат на метър и повече от панела, не могат да бъдат осветени както трябва. Трябва да има въздух за да се избегнат други нежелани проблеми. Явно до сега за 5-6 години не си прочел нищо което споделят колегите, за да задаваш този въпрос. И е лошо когато се дават съвети и се пишат подигравателни постове, без да се знае каква е причината.
- grustman
- Градинар

Най странното е че все повече срещам нови градинари който нищо не четат с питат глупости ако сам провериш даже имаше един градинар който бил заложил 2000 корена ама не знаел какво се прави
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
Да и на мен това ми прави впечатление, не бях изчел задните постове и затова така регариах на твоя пост. На времето още преди 14-15 години, във "фермата" беше ми толкова интерсно, че бях изчел всичко от до в бг секцията. Тогава все още не се занимавах с отглеждане, но имаше много хора, които споделяха резултатите и какво правят и ми беше много интересно. Жалко, че от тогава мисля само Ина е активна, няма никой друг. Аз също затова спрях да споделям тук, всеки път се старая да опиша всичко от до в дневника, а после все едни и същи въпроси. Това го правя най вече за хората, които нямат опит да прочетат, да видят за какво става въпрос, но явно никой не го прави. А вече старите градинари си знаят нещата, а само те рагират на снимките. Всеки иска да получи отговор на конкретен въпрос, кой какво го вълнува, а не иска да си даде сметка, че нещата са доста по комплексни и не е лошо да прочетеш и нещо в повече, дори да нямаш нужда сега от него.
- grustman
- Градинар

Именно и аз също когато започнах прочетох форума 4-5 пъти от до и винаги ми е било интересно да четаVetrushka написа: ↑28 Юни 2024, 10:19 Да и на мен това ми прави впечатление, не бях изчел задните постове и затова така регариах на твоя пост. На времето още преди 14-15 години, във "фермата" беше ми толкова интерсно, че бях изчел всичко от до в бг секцията. Тогава все още не се занимавах с отглеждане, но имаше много хора, които споделяха резултатите и какво правят и ми беше много интересно. Жалко, че от тогава мисля само Ина е активна, няма никой друг. Аз също затова спрях да споделям тук, всеки път се старая да опиша всичко от до в дневника, а после все едни и същи въпроси. Това го правя най вече за хората, които нямат опит да прочетат, да видят за какво става въпрос, но явно никой не го прави. А вече старите градинари си знаят нещата, а само те рагират на снимките. Всеки иска да получи отговор на конкретен въпрос, кой какво го вълнува, а не иска да си даде сметка, че нещата са доста по комплексни и не е лошо да прочетеш и нещо в повече, дори да нямаш нужда сега от него.
-
New
- Градинар

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 6 times
Ок благодаря много за отговораPeggy Zina написа: ↑27 Юни 2024, 18:09Лолипопинг му се вика на английски, ти и да не го направиш нагоре като налеят, надолу остава тъмница и всичко се сдухва и изхермва , само дърпат нутриенти , които може да отиват в главите и да наливат, ето виж как стана в предишния ми грол като оставих надолу листа.viewtopic.php?t=1154
- grustman
- Градинар

Случая ако ли ви се е около 30-35 ден цъфтеж главите да тежат доста че да се извиват от тежест , добавката която давам работи ама не знаех че е толкова ефикасна на АТАМИ
.png)