Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Въпрос за 10 растения
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Честно казано аз предположих леко преторени, но посъветвах колегата да види и други мнения разбира се.... Малко тъмнички листа, парнати връхчета.... Помислих нещо и за кал маг, но той дава.... Въпреки това като попреториш може нещо да се заключи, а не да го няма. Недостигът може да е от заключване, защото пък изтичащото от почвата му е силничко, доста торчица има в нея, може и да се по натрупва някъде долу, макар и Био торове..... Това са предположения и насоки, защото аз точно не мога да определя. Петънца всякакви може да излязат и малко трудно се определя точно да добавяш нещо, дали да спираш..... Може да опиташ да намалиш доста торовете за няколко поливки, по - точно азотните, гроу и тн. Да, знаем за Био биза, Ветрушката много пъти спомена също, че не се преторявало лесно и въпреки това си мисля, че не е невъзможно, много пъти съм преторявала с азот поне аз, но не е бил от техните продукти. И затова, не споря. Но лесно се преторява с азот като цяло и повечето колеги много торят в растежа,излишно бих казала. Но така са им таблиците, не че съветвам да не се спазват....... Просто се трупа и може после да направи проблеми в цъфтежа. Но може с половин дози да се пробва, в растежа не трябва нещо особено.....
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Тенкю Инааа намалил съм го гроуаInna написа: ↑17 Ное 2022, 12:16 Честно казано аз предположих леко преторени, но посъветвах колегата да види и други мнения разбира се.... Малко тъмнички листа, парнати връхчета.... Помислих нещо и за кал маг, но той дава.... Въпреки това като попреториш може нещо да се заключи, а не да го няма. Недостигът може да е от заключване, защото пък изтичащото от почвата му е силничко, доста торчица има в нея, може и да се по натрупва някъде долу, макар и Био торове..... Това са предположения и насоки, защото аз точно не мога да определя. Петънца всякакви може да излязат и малко трудно се определя точно да добавяш нещо, дали да спираш..... Може да опиташ да намалиш доста торовете за няколко поливки, по - точно азотните, гроу и тн. Да, знаем за Био биза, Ветрушката много пъти спомена също, че не се преторявало лесно и въпреки това си мисля, че не е невъзможно, много пъти съм преторявала с азот поне аз, но не е бил от техните продукти. И затова, не споря. Но лесно се преторява с азот като цяло и повечето колеги много торят в растежа,излишно бих казала. Но така са им таблиците, не че съветвам да не се спазват....... Просто се трупа и може после да направи проблеми в цъфтежа. Но може с половин дози да се пробва, в растежа не трябва нещо особено.....
-
Inna
- Marijuana Mom

Нали? Да, вярно, аз не видях, че има още една страница и да, мисля че е добре това твое решение.... Поне няма да навреди, те вече доста са нацъфтели и не им трябва толкова, ползват го най вече докато избухват в началото на цъфтежа и през растежа като по-големи..... А и не е толкова фатален проблема, то съвсем без петънце трудно се нагаждат.grustman написа: ↑17 Ное 2022, 12:56Тенкю Инааа намалил съм го гроуаInna написа: ↑17 Ное 2022, 12:16 Честно казано аз предположих леко преторени, но посъветвах колегата да види и други мнения разбира се.... Малко тъмнички листа, парнати връхчета.... Помислих нещо и за кал маг, но той дава.... Въпреки това като попреториш може нещо да се заключи, а не да го няма. Недостигът може да е от заключване, защото пък изтичащото от почвата му е силничко, доста торчица има в нея, може и да се по натрупва някъде долу, макар и Био торове..... Това са предположения и насоки, защото аз точно не мога да определя. Петънца всякакви може да излязат и малко трудно се определя точно да добавяш нещо, дали да спираш..... Може да опиташ да намалиш доста торовете за няколко поливки, по - точно азотните, гроу и тн. Да, знаем за Био биза, Ветрушката много пъти спомена също, че не се преторявало лесно и въпреки това си мисля, че не е невъзможно, много пъти съм преторявала с азот поне аз, но не е бил от техните продукти. И затова, не споря. Но лесно се преторява с азот като цяло и повечето колеги много торят в растежа,излишно бих казала. Но така са им таблиците, не че съветвам да не се спазват....... Просто се трупа и може после да направи проблеми в цъфтежа. Но може с половин дози да се пробва, в растежа не трябва нещо особено.....![]()
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Aми аз за разлика от теб не правя предположения , просто повечето ти съвети са направо объркващи поне за мен , виждал съм хора да поливат с Биобиз дирекно от бутилката за експеримент и на растенията има няма нищо ,тия торове са много слаби и 90 % от отглежданията с тях се появяват дефицити,Inna написа: ↑17 Ное 2022, 12:16 Честно казано аз предположих леко преторени, но посъветвах колегата да види и други мнения разбира се.... Малко тъмнички листа, парнати връхчета.... Помислих нещо и за кал маг, но той дава.... Въпреки това като попреториш може нещо да се заключи, а не да го няма. Недостигът може да е от заключване, защото пък изтичащото от почвата му е силничко, доста торчица има в нея, може и да се по натрупва някъде долу, макар и Био торове..... Това са предположения и насоки, защото аз точно не мога да определя. Петънца всякакви може да излязат и малко трудно се определя точно да добавяш нещо, дали да спираш..... Може да опиташ да намалиш доста торовете за няколко поливки, по - точно азотните, гроу и тн. Да, знаем за Био биза, Ветрушката много пъти спомена също, че не се преторявало лесно и въпреки това си мисля, че не е невъзможно, много пъти съм преторявала с азот поне аз, но не е бил от техните продукти. И затова, не споря. Но лесно се преторява с азот като цяло и повечето колеги много торят в растежа,излишно бих казала. Но така са им таблиците, не че съветвам да не се спазват....... Просто се трупа и може после да направи проблеми в цъфтежа. Но може с половин дози да се пробва, в растежа не трябва нещо особено.....
- grustman
- Градинар

Кокретизирай се братле виждаш какви дози давам?
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3769 times
И като намали Bio Grow, ще изпищи за Калии, защото в BIo Grow има повече Калии от колкото в Блума им. В тази фаза им трябва най много калии. Tой дава повече Азот с Cal-Mag, от колкото с Grow-a . В All Mix почвата, има много повече хранителни в-ва, но дори и там Bio Grow се дава до последната седмица, но в минимални количества. И да добавя още нещо при органичното торене, няма никакво значение какво показва ЕС метъра ! Никога не съм ползвал такъв уред при органично отглеждане, вече повече от 6-7 години.Inna написа: ↑17 Ное 2022, 12:16 Честно казано аз предположих леко преторени, но посъветвах колегата да види и други мнения разбира се.... Малко тъмнички листа, парнати връхчета.... Помислих нещо и за кал маг, но той дава.... Въпреки това като попреториш може нещо да се заключи, а не да го няма. Недостигът може да е от заключване, защото пък изтичащото от почвата му е силничко, доста торчица има в нея, може и да се по натрупва някъде долу, макар и Био торове..... Това са предположения и насоки, защото аз точно не мога да определя. Петънца всякакви може да излязат и малко трудно се определя точно да добавяш нещо, дали да спираш..... Може да опиташ да намалиш доста торовете за няколко поливки, по - точно азотните, гроу и тн. Да, знаем за Био биза, Ветрушката много пъти спомена също, че не се преторявало лесно и въпреки това си мисля, че не е невъзможно, много пъти съм преторявала с азот поне аз, но не е бил от техните продукти. И затова, не споря. Но лесно се преторява с азот като цяло и повечето колеги много торят в растежа,излишно бих казала. Но така са им таблиците, не че съветвам да не се спазват....... Просто се трупа и може после да направи проблеми в цъфтежа. Но може с половин дози да се пробва, в растежа не трябва нещо особено.....
- grustman
- Градинар

Вече се обърках какво да правя…Vetrushka написа: ↑17 Ное 2022, 14:33И като намали Bio Grow, ще изпищи за Калии, защото в BIo Grow има повече Калии от колкото в Блума им. В тази фаза им трябва най много калии. Tой дава повече Азот с Cal-Mag, от колкото с Grow-a . В All Mix почвата, има много повече хранителни в-ва, но дори и там Bio Grow се дава до последната седмица, но в минимални количества. И да добавя още нещо при органичното торене, няма никакво значение какво показва ЕС метъра ! Никога не съм ползвал такъв уред при органично отглеждане, вече повече от 6-7 години.Inna написа: ↑17 Ное 2022, 12:16 Честно казано аз предположих леко преторени, но посъветвах колегата да види и други мнения разбира се.... Малко тъмнички листа, парнати връхчета.... Помислих нещо и за кал маг, но той дава.... Въпреки това като попреториш може нещо да се заключи, а не да го няма. Недостигът може да е от заключване, защото пък изтичащото от почвата му е силничко, доста торчица има в нея, може и да се по натрупва някъде долу, макар и Био торове..... Това са предположения и насоки, защото аз точно не мога да определя. Петънца всякакви може да излязат и малко трудно се определя точно да добавяш нещо, дали да спираш..... Може да опиташ да намалиш доста торовете за няколко поливки, по - точно азотните, гроу и тн. Да, знаем за Био биза, Ветрушката много пъти спомена също, че не се преторявало лесно и въпреки това си мисля, че не е невъзможно, много пъти съм преторявала с азот поне аз, но не е бил от техните продукти. И затова, не споря. Но лесно се преторява с азот като цяло и повечето колеги много торят в растежа,излишно бих казала. Но така са им таблиците, не че съветвам да не се спазват....... Просто се трупа и може после да направи проблеми в цъфтежа. Но може с половин дози да се пробва, в растежа не трябва нещо особено.....
ffff.png
-
Inna
- Marijuana Mom

Ами аз дотолкова мога, да предположа по снимките на цветята.Gugi написа: ↑17 Ное 2022, 13:24Aми аз за разлика от теб не правя предположения , просто повечето ти съвети са направо объркващи поне за мен , виждал съм хора да поливат с Биобиз дирекно от бутилката за експеримент и на растенията има няма нищо ,тия торове са много слаби и 90 % от отглежданията с тях се появяват дефицити,Inna написа: ↑17 Ное 2022, 12:16 Честно казано аз предположих леко преторени, но посъветвах колегата да види и други мнения разбира се.... Малко тъмнички листа, парнати връхчета.... Помислих нещо и за кал маг, но той дава.... Въпреки това като попреториш може нещо да се заключи, а не да го няма. Недостигът може да е от заключване, защото пък изтичащото от почвата му е силничко, доста торчица има в нея, може и да се по натрупва някъде долу, макар и Био торове..... Това са предположения и насоки, защото аз точно не мога да определя. Петънца всякакви може да излязат и малко трудно се определя точно да добавяш нещо, дали да спираш..... Може да опиташ да намалиш доста торовете за няколко поливки, по - точно азотните, гроу и тн. Да, знаем за Био биза, Ветрушката много пъти спомена също, че не се преторявало лесно и въпреки това си мисля, че не е невъзможно, много пъти съм преторявала с азот поне аз, но не е бил от техните продукти. И затова, не споря. Но лесно се преторява с азот като цяло и повечето колеги много торят в растежа,излишно бих казала. Но така са им таблиците, не че съветвам да не се спазват....... Просто се трупа и може после да направи проблеми в цъфтежа. Но може с половин дози да се пробва, в растежа не трябва нещо особено.....
-
Inna
- Marijuana Mom

Честно казано нито видях някой да каже нещо конкретно за твоя проблем, нито точно решение.grustman написа: ↑17 Ное 2022, 15:01Вече се обърках какво да правя…Vetrushka написа: ↑17 Ное 2022, 14:33И като намали Bio Grow, ще изпищи за Калии, защото в BIo Grow има повече Калии от колкото в Блума им. В тази фаза им трябва най много калии. Tой дава повече Азот с Cal-Mag, от колкото с Grow-a . В All Mix почвата, има много повече хранителни в-ва, но дори и там Bio Grow се дава до последната седмица, но в минимални количества. И да добавя още нещо при органичното торене, няма никакво значение какво показва ЕС метъра ! Никога не съм ползвал такъв уред при органично отглеждане, вече повече от 6-7 години.Inna написа: ↑17 Ное 2022, 12:16 Честно казано аз предположих леко преторени, но посъветвах колегата да види и други мнения разбира се.... Малко тъмнички листа, парнати връхчета.... Помислих нещо и за кал маг, но той дава.... Въпреки това като попреториш може нещо да се заключи, а не да го няма. Недостигът може да е от заключване, защото пък изтичащото от почвата му е силничко, доста торчица има в нея, може и да се по натрупва някъде долу, макар и Био торове..... Това са предположения и насоки, защото аз точно не мога да определя. Петънца всякакви може да излязат и малко трудно се определя точно да добавяш нещо, дали да спираш..... Може да опиташ да намалиш доста торовете за няколко поливки, по - точно азотните, гроу и тн. Да, знаем за Био биза, Ветрушката много пъти спомена също, че не се преторявало лесно и въпреки това си мисля, че не е невъзможно, много пъти съм преторявала с азот поне аз, но не е бил от техните продукти. И затова, не споря. Но лесно се преторява с азот като цяло и повечето колеги много торят в растежа,излишно бих казала. Но така са им таблиците, не че съветвам да не се спазват....... Просто се трупа и може после да направи проблеми в цъфтежа. Но може с половин дози да се пробва, в растежа не трябва нещо особено.....
ffff.png
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3769 times
Аз не виждам да има кой знае какви проблеми с цветята и нищо фатално. Това че има няколко прецакани листа нищо не означава, причини бол, но определено не е проблема в Bio Gorw-a 
.png)